• svalan­75
    Äldre 6 Sep 21:30
    6832 visningar
    25 svar
    25
    6832

    Brud 8 oktober!

    Jag gifter mig också den 8 oktober - i Rom. Fast vi gifter oss borgerligt först här hemma, så vi blir gifta rent juridiskt också. Att vi valde den 8/10 är för att det är vår dag, den dagen vi träffades.
    Vi gör det helt hemligt, bara vi och barnen är med, så barnen kommer få veta strax innan. Och sedan bjuder vi in till stor fest när vi kommer hem. Och det är väl då den riktiga planeringen startar Festen blir till våren, så det är ett tag kvar, men det ska bli SÅ kul.
    I Rom är det ju en välsignelseceremoni bara för oss, men det går till på samma sätt som en vanlig kyrklig vigsel - vi kan skriva egna löften och välja musik som vi vill ha. Största oron är att få med sig klänningen (och även de andras kläder såklart, men jag är lite kär i min klänning så därför är jag mest orolig för den... ) hel och ren både dit och hem. Många detaljer att tänka på - men det är kärt bekymmer!

  • svalan­75
    Äldre 30 Sep 22:28
    #23

    Vi ska gifta oss i Rom den 8/10 - jösses snart är det dags! Vi valde att smita iväg för att göra vårt bröllop till något eget och lite "ovanligt". Vi tar med våra två barn och kommer efter några veckor bjuda först släkten på lunch och sedan stor fest för kompisarna till våren. Roligt att dela upp festligheterna tyckte vi - och jättebra för plånboken Vi har inte sagt något till någon (inte ens barnen vet ännu) så detta blir verkligen vårt eget. Vi gifte oss borgerligt för någon vecka sedan, men det datumet betyder inte så mycket - det är dagen i Rom som vi räknar som "på riktigt".
    Vi kör hela kitet med brudklänning och en ganska enkel brudbukett. Enda problemet vi inte löst är fotograferandet i Rom. Hade varit kul med ett bröllopsfoto med Colosseum i bakgrunden! 

    Lycka till alla ni andra 8 oktober-brudar!

Svar på tråden Brud 8 oktober!