• Äldre 2 Sep 23:34
    134953 visningar
    822 svar
    822
    134953

    September 2012

    Jag håller också koll på hur hösten verkar komma, antingen blir det tidigit september eller ev. (troligtvis inte dock) sent september.. Men vi får se :P

    Vi tänkte i alla fall satsa på september nästa år :)

  • Äldre 12 Sep 08:39
    #46
    brud201209 skrev 2011-09-12 08:04:12 följande:
    Hur långt har ni hunnit i planeringen?  Klart med kyrka, festlokal osv?

    Vi väljer för tillfället mellan två kyrkor och två festlokaler, men jag tror det blir bra oavsett vad vi väljer, det gäller bara att bestämma sig  Vi har också bestämt att vi ska ha buffé på middagen
    Vi har hunnit bestämma kyrka, nästan bestämma lokal (församlingshemmet fyller alla våra krav och vi får låna det gratis!) - just nu är det catering vi velar över. Ska man önska sig bidrag till maten och satsa på dyrare mat eller ska vi satsa på mat som vi kan betala med gott samvete själva?

    Utöver det så har vi inte bestämt så mycket - mest pratat löst om allt möjligt, men inte riktigt tagit ett fast beslut...
  • Äldre 15 Sep 23:54
    #65

    "vår" låt är Björn Rosenströms nersprutad på andra långgatan, den kan vi ju inte gärna spela i kyrkan.

    Så vi har funderat på andra låtar, men efter att ha varit irriterade på att sångerskorna som sjöng på våra vänners bröllop inte kunde sjunga på engelska så vet vi inte om vi vågar välja engelska låtar heller. Dessutom hade det paret råkat (råkat verkligen, jag hade inte sagt något till dem) välja de tre låtar som stod högst på min lista. 3/3 liksom...

    I alla fall, för tillfället står vi utan låtar. Jag skulle vilja ha en Peter leMarc låt eller en Thåström låt. Dessvärre är nog båda ungefär lika svåra att få med... Förslag på något jag inte har tänkt på?

    Annars skulle jag vilja ha 1,2,3,4 med Plain White T's eller A Little Bit More med Dr Hook högt på listan (över engelska låtar - det beror lite på vad vi får tag på för sångare/sångerska också..)

  • Äldre 7 Oct 22:42
    #75
    Tufvalisa skrev 2011-10-07 11:45:06 följande:

    EmlizPemiliz: Vad kul, vi har samma datum! Vi har bokat festlokal och kyrka. Har dessutom börjat kika lite på inbjudningskort. Har bestämt mig för att göra dem själv, men inte exakt hur än. =) Gissar att det blir många turer till panduro innan jag är klar. Haha.


    Vi har inte bestämt oss angående barn. Jag vill inte ha barn med på vår stora dag medans min blivande inte är lika skeptisk. Jag har inget generellt emot barn, men det skull bli typ 10 småbarn mellan 1 och 2 år. Just så små barn är det lite dålig styrsel på kan jag tycka och både de och jag skulle nog tycka det var bäst att de inte är med. Undantaget är naturligtvis barn som ammas. Lite större barn hade gärna fått vara med.


    Vi har också samma datum! Vi ska försöka få se lokalen nu snart och sen boka kyrka och lokal samtidigt (vi tänkte vara i församlingshemmet då det uppfyller alla våra krav + att det är gratis).

    Beträffande barnen som jag såg att ni diskuterar så tänker vi ha barn på festen, mina syskon kommer vara 8 och 10, hans minsta syster 11 och nästan alla hans kusiner är under 18, dessutom har vi en vän som kommer vara under 18. Dessutom är vi så pass unga att vi inte har några vänner som hunnit skaffa en hög med ungar, faktum är att inga vänner som blir bjudna har barn.
  • Äldre 20 Oct 21:16
    #81

    Vet inte om jag har skrivit i den här tråden förut.. Men vi ska i alla fall gifta oss den 1/9 nästa år, temat blir väldigt luddigt. Men på något sätt ska vi få in vårat stora intresse för F1, så vi tänkte målflagga istället för blombåge och sådär - känns mer oss, men mer än så har vi inte lyckats klura ihop. Har letat caketopper med F1-bil, men det verkar ont om fina sånna.

    Utöver det så ligger budgeten på under 30 000 eftersom vi är studenter båda två, men som det ser ut nu så har han alla pengarna på kontot redan, men det är inte riktigt de pengarna vi har tänkt lägga på det (de pengarna han har på kontot är pengar han har fått i present tidigare som nu har slutat vara låsta i fonder och aktier) - men i värsta fall så finns ju pengarna där att ta av liksom :) Vad har ni andra för budget?


Svar på tråden September 2012