• Masera­lda
    Äldre 3 Oct 22:44
    85931 visningar
    632 svar
    632
    85931

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Hoppar in här också. Bestämde datum idag, den 5/5 blir det Glad Vill gärna ha vigseln utomhus, det kommer nog bli någonstans i Stockholms skärgård då både jag och m2b är uppvuxna där. Har hittat en vigselförättare som verkar bra, ska ringa imorgon och fråga om hon kan då.
    Annars är ringarna fixade, då vi ska ha kvar våra förlovningsringar.
    Fotografen är en kompis som erbjudit sig att fota, han är den enda jag har hunnit avslöja datumet för då han måste resa från London Skrattande
    Klänning kommer jag nog vänta med då jag förhoppningsvis är har ett annat mått runt magen då Flört
    Inbjudningskort ska jag snart börja pyssla med.
    Maten kommer jag be min syster om hjälp med.
    Tårtan kommer jag göra själv då jag har en grundutbildning i konditori, kommer nog ha ett godisbord med egengjorda chokladpraliner också.
    Gästlista ska fixas i veckan och ska även bestämma mig om jag vill ha någon tärna och vem det skulle vara i så fall. Det kommer bli ett budgetbröllop så det känns som att man kan ta det ganska lugnt med planeringen ändå.
    Lokal är väl största problemet, har ingen aning om var vi ska/vill vara!

  • Masera­lda
    Äldre 5 Oct 10:55
    #88

    Igår bokade jag vigselförrättaren, hon sa att det var bra att jag var ute i så god tid då redan hela april var uppbokat och även många datum i maj!
    Jag kommer skicka inbjudningar sen, men har gjort ett "Save the date"-event på Facebook där cirka 35 av gästerna har blivit förvarnade. Kommer be folk om hjälp med grejer så jag hade ändå börjat säga datumet till en del. Eftersom jag inte vet om jag ska ha någon tärna så har jag så länge bett en av mina systrar att vara förste bröllopskoordinatorassistent Flört
    En annan kompis har lovat att fixa mina naglar.


    Tinzi skrev 2011-10-04 22:12:07 följande:
    Hur många av er har skickat ut inbjudningarna? Jag skall skicka till dem utomlands nästa vecka (gifter oss 12 maj) Och sen till dem i Sverige om 2 månader dvs Dec. Tidigt tycker ni?
    Just dom gäster som bor utomlands tycker jag man ska bjuda in så fort som möjligt Glad Sen tror jag att december inte alls är för tidigt. Det kan ju vara så att folk planerar att resa bort på våren och det bokar man ju oftast tidigt.
  • Masera­lda
    Äldre 5 Nov 23:15

    Har läst ikapp lite i tråden, har haft en liten paus i bröllopsplaneringen Har dock hunnit haft möte med vigselförrättaren och hon verkar jättebra. Hon kom med en massa ideer, vilket är bra för vi har inte så många själva om hur själva ceremonin ska vara. Var i London förra veckan och kollade faktiskt på en brudklänning där från Monsoon. Den var fin och kostade bara 225 pund, men problemet är ju att jag inte vet hur länge dom har kollektionen. Skulle man åka tillbaka i början på nästa år så kanske den är slut... Jag kommer nämligen vara i 8:de månaden på bröllopsdagen så det är verkligen ingen ide att prova klänning nu. Har ju ingen aning alls om storlek, vet ju vilken modell ungefär så att magen får plats Dolly P: Såg att ni skulle beställa ringar från Zelini, vi köpte våra där och är nöjda. Valde däremot en sidenmatt finish och tycker att det ser ut som att ytbehandlingen liksom repas bort, men det blir ju inga skador på själva metallen.

  • Masera­lda
    Äldre 7 Nov 18:16

    Dolly P: Ja, det är titan. Finns en bild i mitt galleri

  • Masera­lda
    Äldre 8 Nov 12:52

    Så, nu borde det funka. Hade glömt bocka för det som en öppen sida

  • Masera­lda
    Äldre 28 Nov 12:10

    Jag börjar komma in i klänningstänket mer och mer... Ska nog bege mig ut veckan innan jul och testa lite. Annars har jag hittat en Kinaklänning som var ganska fin, vad tycker ni? Det ska ju få plats en tjock gravidmage i den Skrattande



    Inte världens bästa bildkvalitet kanske...
  • Masera­lda
    Äldre 11 Dec 13:49
    lilla smulan skrev 2011-11-30 13:47:43 följande:

    Hej alla Maj brudar.


    Jag är ny här och läser ivrigt allas inlägg, ska prova nu att vara delaktig här jag med. Jag och min blivande ska även vi gifta oss 19 maj, I en liten kyrka utanför Eslöv. Vi har bara hunnit boka lokal(fin gammal skola 300:- fred-söndag) och kyrka. gästlistan i stort klar, fortfarande ingen som vet förutom min dotter och hennes man, samt min syster och hennes familj.


     


     


    Gud va smart att hyra en skola, att jag inte tänkt på det tidigare! Har varit så nojig med lokal för allt är så dyrt, tänkte va utomhus men då måste man ändå hyra ett stort partytält ifall det regnar. Kom genast på min gamla lågstadieskola som har 130 år på nacken och sjöutsikt från matsalen. Dessutom är det i samma kommun som vigselförrättaren kommer från och min mamma jobbar på skolan så hon kan säkert fixa ett bra pris Glad Tack så jättemycket för idén!
  • Masera­lda
    Äldre 15 Dec 21:07

    Är det förresten någon som har tänkt att gå på bröllopsmässan i början på nästa år? Själv tänkte jag gå här i Stockholm

  • Masera­lda
    Äldre 29 Dec 17:19

    Har beställt min klänning, känner nu att jag borde vart ute i början på månaden då den nu kommer levereras sista veckan i april. Men men, behöver inte så stora ändringar så det blir nog inte så stressigt.

  • Masera­lda
    Äldre 30 Dec 10:14

    Jag försökte ladda upp den, men jag surfar från en läsplatta så det gick inte... Ska kolla om det går med en länk istället till deras hemsida

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?