• Strawb­erry
    Äldre 22 Sep 00:00
    86624 visningar
    632 svar
    632
    86624

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    28 maj 2012 är det vår dag så jag antar att jag får vara med i tråden?! ;)

    Vi har i dagsläget inte kommit långt alls med planeringen men vi vet vad vi vill ha för stil och känsla på bröllopet samt vilka vi ska bjuda, på ett ungefär i alla fall. Vi var idag och kollade på en lokal och den är nu bokad och jag håller tummarna för att kyrkan vi helst vill vara i (som vi inte visste att den fanns förrens för några timmar sedan) ska vara ledig!! Vi har ett annat alterativ som reserv men den här kyrkan kändes så rätt även om vi bara såg den utifrån..

    Jag har kännt min blivande man hela mitt liv och vi har varit tillsammans "på riktigt" i fem år och förlovade sedan februari 2009. Jag längtar till verkligen till bröllopet men insåg idag när vi kollade runt i lokalen att det är en hel del förberedelser som krävs...

  • Strawb­erry
    Äldre 4 Oct 23:33
    #85

    Vi kommer att förvarna den närmsta familjen och vännerna om datum men inbjudningarna kommer att gå ut i början av februari hade vi tänkt. Gifter oss den 19 maj.

  • Strawb­erry
    Äldre 21 Dec 21:45

    Nu har vi äntligen kommit igång med förberedelserna av bröllopet! Datum är bestämt sedan länge (lördag den 19 maj i kungsängen) och likaså kyrkan och festlokal, men efter det har det stått rätt stilla. Vi har inte ens gått ut med att vi ska gifta oss till fler än den närmsta familjen och de allra närmsta vännerna. Gästlistan är dock klar sedan länge. Men nu sista veckan har vi fått tillbaka energi och viljan efter en period med mycket plugg och jobb. =)

    Inbjudningskort är fixade och redo att skickas/delas ut, vilket vi tänke göras i samband med alla julfiranden
    Gamla förlovningsringarna är inlämnade och vi väntar med spänning på att få de nya, samt min vigselring,
    (känns väldigt tomt på fingret i väntant på den nya!!)
    Vi har köpt in massa fina, och billiga, blåa skålar/tallrikar som vi ska ha som bordsdekoration med flytljus i.

    Miljoner saker kvar att göra (kläder, mat, dricka, musik osv osv) men NU har vi i alla fall börjat planera!!:D

  • Strawb­erry
    Äldre 13 Mar 21:19

    Insåg idag att det nästan är exakt 2 månader kvar tills vi gifter oss och det börjar kännas som att det är på riktigt nu! För bara några veckor sedan kände jag viss panik för att hinna klart med allt med bara på den senaste veckan har vi tagit tag i flera stora frågetecken och med lite flyt så har det mesta börjat att lösa sig.  De senaste sakerna vi kan bocka av på listan är; Frisyr, smink, min blivandes kostym, någon som kan sjunga solo i kyrkan och hur vi ska lära oss att dansa vals. =)

  • Strawb­erry
    Äldre 13 Mar 21:22

    Vad har ni andra kvar som ni inte riktigt orkat eller velat ta tag i ännu?

    Vi har många små men två stora poster kvar, val av blommor och vilken dricka vi ska ha, samt hur vi ska få tag på drickan. Ta en tur till Tyskland eller inte det är frågan som vi diskuterar här hemma just nu, hur gör ni andra?

  • Strawb­erry
    Äldre 13 Mar 23:59
    emelie och Jonas skrev 2012-03-13 21:37:04 följande:
    Jag börjar också känna av lite stress nu...
    Alla stora saker är klara, men är små mycket småpyssel kvar som ska fixas och bara få koll på situationen känner jag...på BT planeringskalender tror jag vi har ca 70 saker kvar!!:O känns som massor, hur mkt har ni kvar om ni använder den?
    haha.. Ojdå, vi har inte använt oss av den planeringskalendern men jag skummade igenom allt på listan och insåg snabbt att vi har väääldigt mycket kvar!  Jag som tyckte mig se slutet på alla förberedelser känner mig inte riktigt lika lugn längre..  :P
  • Strawb­erry
    Äldre 16 Apr 13:15

    Hjälp vad dagarna går fort nu!!! Den 19 maj är det dags för oss och det är mycket att hinna med innan dess. Vi sitter nu och skriver en handlingplan för att försöka få koll på alla detaljer. Och delar ut lite uppgifter till andra så att vi inte ska behöva hålla koll på precis allt själva. :P Är det bara jag som är väldigt dålig på att be om hjälp? 

    Sen har jag insett att det inte är många lediga helger kvar cch jag vet ju att det är en möhippa planerad någon gång.. Nervös och förväntansfull!! Någon som redan haft sin hippa??

  • Strawb­erry
    Äldre 21 Apr 10:50

    Vad spännande Maseralda!! :D hoppas det är idag och du får en helt underbar dag!!

  • Strawb­erry
    Äldre 23 Apr 11:04
    Maseralda skrev 2012-04-22 10:01:32 följande:
    Hade väldigt rätt, 2 timmar efter att jag skrev inlägget så plingade det på dörren :D Då låg jag i pyjamas i sonens säng och vilade, jag var så himla trött och ville dessutom inte avslöja att jag misstänkte något. Fick klä på mig bekväma kläder och packa ner finkläder, smink och linser. Det bar min storasyster och ena svägerskan som hämtade mig. Fick en ögonbindel i bilen, men när vi stannade så var jag säker på vart vi var (portkodsdosan hemma hos min mamma låter på ett speciellt sätt). Så när vi kom in genom porten så sa jag att jag visste var vi va och slapp ögonbindeln. Sen var det lunch, kubb (mitt lag vann överlägset), spabehandling hemma hos mamma igen och sen plingade det på dörren. Ingen manlig strippa hehe, utan en tjej som kom från ett företag som ordnade rollspel i form av en mordgåta. Det var verkligen jättekul och än en gång så vann mitt lag. Hela dagen var väldigt rolig och i lagom takt för en höggravid :D kom ändå inte i säng förrän kl 2, så nu på morgonen är jag glad att det var en alkoholfri dag. Känner mig rätt slut som det är haha :)
    Låter som en riktigt bra dag!! =)
  • Strawb­erry
    Äldre 23 Apr 22:53

    Jag insåg precis att vi den här veckan ska: Träffa ansvarig för lokalen vi hyr, bestämma detaljer med de som serverar, träffa prästen, jag få provsminkning och provuppsättning (längtar), beställa blommorna, bekräfta detaljer med cateringföretaget och gå en kurs i bröllopsvals (Längtar) och hinna med en hel del bröllopspyssel. Det är nära nu!!

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?