• waterm­elon
    Äldre 23 Aug 10:54
    85864 visningar
    632 svar
    632
    85864

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Jag ska också gifta mig den 19 maj 2012  :) jag har bokat kyrkan, beställt klänningen och börjat med inbjudningarna. Alla tycker att  jag har för brottom med planeringen men jag vill förbereda så mycket som möjligt nu så att jag slipper sista minuten stressen :)
    på söndag ska vi till en festlokal/ gammal herrgård för att prata priser och förhoppningsvis boka in festen.
    vad ska du börja med?

  • waterm­elon
    Äldre 2 Sep 22:06
    #40

    Idag har vi fått offerten från festlokalen vi gillar mest och det ser bra ut! :) Det är en gammal supermysig herrgård, inte så stor men perfekt för en 50 pers bröllop. Vi ska ha två rätters middag (skippar efteretten) med egen tårta, min egen fixade godisbuffe (hoppas att de godkänner det) och vickning. Jag kommer att åka dit på lördag morgon (bröllopsdagen) och göra mig i ordning i lugn o ro, vill inte vara hemma med all folk (det kommer vara en hel hög med mina släktningar) dessutom så får inte min blivande se mig i min klänning förrän kyrkan Cool
    ja, vad har jag gjort då? jag har pysslat med inbjudningskort en hel del... här kommer mina testkort.



    och den här tror jag blir the one...





    E&F ska vara stämplade...det svåra är att hitta rätt stämpel i rätt storlek så den enda utvägen är att beställa egendesignade. Har någon förslag på vart det är smidigast att beställa stämplar? 
    i mitten ska vi ha själva inbjudningstexten och till höger ska vi ha info om festlokalen, priser för övernattning, klädkoden o sånt...

    Men men jag har ändrat mig 8ggr hittils angående hur kortet ska vara, jag kanske ändrar mig 8 ggr till :D det är därför det är så bra att börja tidigt ;)

     


     

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?