• Äldre 22 aug 21:03
  53803 visningar
  34 svar
  Inlägg från passionsblomman Visa alla inlägg
  34
  53803

  Ångrar sterilisering

  Fy vad jobbig situation TS! Rynkar på näsan

  Vad gäller IVF, så kan jag åtminstone bidra med följande: du får inte betalda försök via landstinget eftersom du redan har barn.
  MEN jag är fullständigt övertygad om att det är väldigt mycket billigare att göra en IVF än att bekosta en re-operation.
  En IVF kostar runt 25 000 kr beroende på vilken klinik man väljer.
  Det som ska vägas in här, är isåfall din ålder och så. Efter 38 är chanserna inte så bra vid IVF, även om det lyckas för somliga.

  Om ni överväger en IVF, så skynda er, så chanserna är så goda som möjligt!
  Fördelen med att göra detta privat, är att det åtminstone inte är sådana köer som det är när man går via landstinget-vilket gör att folk som egentligen har rätt till betalda försök, struntar i landstinget och går privat för att tiden är så knapp.

  Lycka till önskar jag er!


  Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
 • Äldre 23 aug 11:49
  #8

  Åh, ja då är det verkligen snabba ryck som gäller! 

  Är din läkare gynekolog? Se till att den läkaren låter ta alla blodprover och sådant i samband med ert samtal, för alla sådana saker som har med provsvar att göra tar tid. Jag tycker du ska kontakta läkaren och be att ni får göra allt i ett i ert besök, dvs lämna spermaprov, blodprover och hela baletten, så ni får en bra plattform att stå på när ni ska fatta vidare beslut. Om den läkaren inte jobbar med just sådant, så kontakta en gynekolog och rätt ställe för att få det gjort.
  Kliniken som finns i skåne är förresten också en som folk pratat gott om, efter vad jag hört. Kanske ska du också ta ett snack direkt med dem och höra vad de råder dig att få gjort redan nu. Skit i om det kostar en slant med undersökningarna-det kommer det absolut att vara värt i långa loppet. Det är SÅ individuellt hur fertiliteten ser ut för olika kvinnor. Men en ska är säker-vid 38 dippar det rejält.
  Jag vill inte stressa dig, hoppas jag du förstår, men du har faktiskt bråttom. För mig blev det försent, så jag kommer aldrig att säga "ta det lugnt, ni hinner" till någon bara för att den inte ska få ont i magen. Bättre att ha fakta på bordet. om igen-lycka till!


  Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Ångrar sterilisering
Logga in
Bli medlem