• hannel­ipann
    Äldre 23 Sep 17:13
    11654 visningar
    14 svar
    14
    11654

    Bröllop i Skövdetrakten 2012

    Hej!

    Jag är från Skövde så vi kollade också på trakten, men bestämde oss för Linköping. Några ställen som kan vara värt att kolla upp:

    - Karstorps herrgård i Skövde (890 kr för tre-rätters inkl fördrink, snittar, vin, avec och nattamat) då får man också tillgång till deras bastu o pool etc. för ev efterfest för gästerna. De kan bo på stället.
    - Moholms herrgård utanför Mariestad (ca 4-500 för tre-rätters, alkohol kostar dubbelt upp mot systemet). Här får inte alla plats att bo, man får fixa buss, jättefint ställe, sa min mamma som var där o kollade.
    - Hjällö Slott utanför Hjo (kostar några tusen att hyra och sen caterar man o fixar egen alkohol). här får inte alla plats att bo. Jag fick dock lite spökkänsla när jag var där, då det inte direkt var renoverat, men tar man sig tid att fixa och pynta kan man säkert få det fint!

    Hade vi haft festen på Karstorp så hade vi nog valt Säters kyrka - jättegullig och fin väg mellan Karstorp och kyrkan. Alternativt i Våmbs kyrka, som är jättegullig, men för liten för oss (max 50 pers).

    Lindas klipphörna i Skövde är en bra frisör! Hon tar dock ca 2000 kronor för en brudfrilla :/

    Lycka till!

Svar på tråden Bröllop i Skövdetrakten 2012