• marime­kko86
    Äldre 14 Aug 21:53
    130574 visningar
    510 svar
    510
    130574

    Umebrudar 2011/12

    Bra initiativ...den gamla har liksom dött av lite då många redan gift sig


    Lista:

    - keelizah, allt fortfarande oklart men bröllop under 2012 i alla fall.

    - Marimekko86, 29:e oktober 2011. Vigsel: Umeå stadskyrka. Bröllopsmiddag/fest: Fabriken
  • marime­kko86
    Äldre 22 Aug 23:13
    #10

    Vad roligt att vara så tidigt in i planeringen då man inspireras och börjar bestämma sig för hur man ska ha det . Själv känner jag mig lite stressad...GUD det är så mycket som ska fixas och hela tiden dyker det upp nya grejjer. Tur det är kul ändå även fast jag är lite stressad

    Vi har en massa smågrejjer att köpa, och vi måste bara få komma och prova oss fram till hur vi ska möblera festlokalen så vi kan göra bordsplaceringen och bestämma oss mer exakt alla dekorationer...och dessa festhäften, Gaaaaaah så svårt o göra tycker jag.!

    Sen ska man ju jobba och plugga samtidigt, hahah.

  • marime­kko86
    Äldre 25 Aug 00:22
    #12

    Vi kommer att passera 100 000 strecket. Men i princip allt är köpt nu förutom småsaker jag kommer på ibland. Lokalhyran, mat och dryck är inte betalt än, men dem pengarna är inräknade i dem där 100 000 och ligger på sparkontot och väntar på att föras över efter bröllopet.

    Trodde aldrig det skulle bli så dyrt, är mäkta imponerad av att vi sparat och lyckats få ihop så mycket pengar på bara 8 månader.! Man kan om man vill säkerligen . Fattar inte hur det kunnat bli så mycket,tycker inte vi har nåt fancy bröllop...vanligt svensson typ. Har vänner som är frisör, florist, musiker mm som ställer uppp och fixar gratis...men mycket är dyrt och kostar ändå.!

    Jaja, roligt blir det, känner att det är värt alla pengar...har ändå inte märkt att det gått åt så mycket...låter ju värsta skrytit, vi har inga direkt feta inkomster men tydligen kunde vi spara mer än vad vi trodde

  • marime­kko86
    Äldre 26 Aug 17:04
    #14

    Igår blev jag hippad av mina underbara och galna vänner . Blev helt chockad, på en torsdag!? Men de tog mig då för att jag inte skulle kunna räkna ut nåt. Hade en helt sinnesjukt rolig dag, kväll och natt.! Alla var utklädda och vi såg alla förjäkliga ut när vi skämde ut oss på stan.! Vi åkte ut på landet och mjölkade kossor och hade krig med chokladpudding, ägg mm. Och vi spelade paintball, bastade, åt och drack gott hela dagen och kvällen, och på natten drog vi till en av båtarna och festade med ett gäng och nästan sänkte båten med allt tjoande och tjimmande och dansande på borden mm. Hemma 03...halvt död idag.!

    GALET.!

  • marime­kko86
    Äldre 27 Aug 23:45
    #17

    Det var det roligaste dygnet jag haft hittills faktiskt.! Så rörd att ALLA mina brudar och systrar gjort allt för min skull och att vi alla var med på allting. Mycket roligare och mindre pinsamt .

  • marime­kko86
    Äldre 2 Sep 15:50
    #21

    Sjukt vad bröllop kostar pengar, trots att man sparar in på en massa saker...jaja, det är en gång i livet . Vi har nu gästlistan helt klar, alla har svarat och nästan alla kommer. 8 personer kunde inte komma, men vi blir 80 pers ändå, det räcker gott och väl.! Ledsen bara över att min bror med familj inte kunde komma pga hans praktikperiod inom utbildningen, han är bortrest och har inte möjlighet att åka hit...tråkigt, menmen.

    Väntar på brudklänningen som kommer om 15-20 dagar typ Nästa vecka får jag hämta hem förlovningsringen som pimpats upp med nya diamanter Blir spännande att se den och bära den framförallt.!

    Det som gäller nu är att bli klara med gästpresentationerna i festhäftet och bordsplaceringen,ska lösa det i helgen hade jag tänkt. Så sjukt svårt med bordsplacering, tycker inte ni???

  • marime­kko86
    Äldre 3 Sep 00:14
    #23

    Har hört från måga att bordsplaceringen är det svåraste i bröllopsplaneringen...Våra familjer är ganska lika och kommer komma bra överens tror jag, men för mig blir det partybord och tråkbord hela tiden :-P Vet att vissa mindre partysugna folk inte skulle känna sig bekväma bland sånna som gillar fart och fläkt, och då blir det ju att dem hamnar med varandra,vid ett tråkbord

    Ska iaf ha våra mormödrar och farmödrar ihop, intill honnörsbordet.! Och att ingen ska känna sig ensam, någon de känner ska finnas brevid eller mittemot eller så....Så långt är jag med :-P

  • marime­kko86
    Äldre 3 Sep 18:46
    #28

    Jag kommer blanda våra vänner och släkter, men se till att folk alltid har någon tätt intill som de känner väl. Men annars kommer jag blanda mina och hans släktingar och vänner men kommer tänka efter så de har nåt gemensamt att prata om. Men vi har båda väldigt sociala och pratglada vänner och släktingar, så vart de än hamnat kommer de kunna snacka med varandra och ha kul är jag alldeles säker på.

    Min bästa vän är frisör, så hon kommer fixa mitt hår, vi kommer börja träna i början av oktober och testa oss fram tills vi hittar DEN uppsättningen jag vill ha. Praktiskt med en bästa vän som frisör faktiskt

  • marime­kko86
    Äldre 3 Sep 18:47
    #29

    Angående bordsplaceringen så kommer vi köra med fast bordsplacering under middagen och sedan en bensträckare, tårta och dans.! Då får man sitta hur man vill.!

  • marime­kko86
    Äldre 4 Sep 19:20
    #32

    Jaaa, att hitta billig lokal i centrala Umeå är typ omöjligt...särskilt om den ska vara vid vattnet också :-P

    Vi ska vara på fabriken, och det är en stor lokal och många har gift sig där berättade dem   Men man kan ju möblera och på så vis göra den mindre, så den känns mindre i alla fall, maxa ytan liksom. Tycker ändå inte att den är så stor för 50 pers...var där och kikade på den en kväll då de hade dukat upp för en fest som skulle äga rum senare under kvällen...det var 35-40 pers som skulle äta där och det såg inte alls för stort och tomt ut då. De hade dukat och möblerat bra så det kändes inte alls för stort .

    Men lokalen är ju inte billig... 10 000 spänn, men då städar dem ALLT dagen efter så man slipper bry sig och så får man ju ljud och ljusanläggning, scen mm.

    Men klockargården är ju billigare och mindre. Det är väl Waldorfskolans matsal tror jag...

Svar på tråden Umebrudar 2011/12