• höstlö­v
    Äldre 16 Aug 20:29
    129296 visningar
    510 svar
    510
    129296

    Umebrudar 2011/12

    Hoppar in i här...

    höstlöv,  1 oktober 2011. Vigsel: Rådhuset och bröllopsmiddag med närmsta familjen. Fest: för vänner några veckor senare i vår kvarterslokal.
    - Marimekko86, 29:e oktober 2011. Vigsel: Umeå stadskyrka. Bröllopsmiddag/fest: Fabriken
    - keelizah, förmodligen vinter 2012
    - chabar 30 juni 2012 Backens kyrka - Baggböle Herrgård
    - Insanire 21 alt 28 juli Tavelsjö kapell - antagligen Tavelsjö lägergård 

  • höstlö­v
    Äldre 18 Aug 21:56
    #7

    Hur går det för alla med planeringarna? Nåt särskilt ni planerar just nu?
    Här är det bukettfunderingar på tapeten, vi har rätt liten budget och vill inte betala hur mycket som helst för blommorna. Funderar på en enkel bukett med enbart rosor i höstfärger. Om senast en månad ska  beställningen vara inlämnad. Och ringen ska beställas om 1 vecka. Lite pirrigt är det, bara 1.5 månad kvar till vår stora dag.

  • höstlö­v
    Äldre 24 Aug 20:51
    #11

    Ja, jag börjar nog känna mig lite stressad jag också. Känns som om jag glömt nåt..

    För oss är det ju först och främst fokus på vigseldagen med alla de förberedelser som krävs inför det. Klänningen är ju klar, skor, sjal, blomma till håret, har konsultation med frisören till veckan, vår sons kläder är fixade, ringen är i princip bestämd men inte beställd, blommorna måste jag snart bestämma mig för. Fotograf är också fixad. Ja det är blivande mannens kläder då som inte är klara och som måste bli klara inom en vecka eller två annars kommer jag bli tokstressad.... Och så har vi kvar att boka bord på restaurang för oss och gästerna efter vigseln, men vi har inte bestämt oss vart vi ska gå ut och äta ännu. Några förslag??

    Sen har vi ju datum nummer två, festen som vi håller för våra vänner några veckor efter själva vigseln. Till den har vi alltså lite extra tid att planera och fixa vilket känns skönt. Där funderar vi just nu mycket på musiken och festhäftet, jag vill nog gärna ha med någon slags kul beskrivning av alla gäster t ex..

    Får man fråga vad ni har för budget för hela kalaset? Vi hade från början tänkt oss 25 000, men inser nog att vi eventuellt kommer hamna på 30 000 istället... 

  • höstlö­v
    Äldre 27 Aug 18:24
    #15

    Välkommen bröllop2012! Lägger in dig i listan.

    höstlöv,  1 oktober 2011. Vigsel: Rådhuset och bröllopsmiddag med närmsta familjen. Fest: för vänner några veckor senare i vår kvarterslokal.
    - Marimekko86, 29:e oktober 2011. Vigsel: Umeå stadskyrka. Bröllopsmiddag/fest: Fabriken
    - keelizah, förmodligen vinter 2012
    - chabar 30 juni 2012 Backens kyrka - Baggböle Herrgård
    - Insanire 21 alt 28 juli Tavelsjö kapell - antagligen Tavelsjö lägergård  
    - bröllop2012 4 augusti 2012. Vännäsbykyrkan. 

  • höstlö­v
    Äldre 27 Aug 18:25
    #16
    marimekko86 skrev 2011-08-26 17:04:38 följande:
    Igår blev jag hippad av mina underbara och galna vänner . Blev helt chockad, på en torsdag!? Men de tog mig då för att jag inte skulle kunna räkna ut nåt. Hade en helt sinnesjukt rolig dag, kväll och natt.! Alla var utklädda och vi såg alla förjäkliga ut när vi skämde ut oss på stan.! Vi åkte ut på landet och mjölkade kossor och hade krig med chokladpudding, ägg mm. Och vi spelade paintball, bastade, åt och drack gott hela dagen och kvällen, och på natten drog vi till en av båtarna och festade med ett gäng och nästan sänkte båten med allt tjoande och tjimmande och dansande på borden mm. Hemma 03...halvt död idag.!

    GALET.!
    Låter som du säger, helt galet! Roligt att du fick en lyckad hippa!
  • höstlö­v
    Äldre 29 Aug 21:24
    #18

    Har varit till min frisör idag och pratat igenom hur jag vill ha håret. Mycket spännande! Det kommer bli en ganska enkel uppsättning med en lite lösare fläta från pannan och längs ansiktet och en blomma som fäster flätan på sidan.

    1 månad kvar på torsdag. Gaaah!  

  • höstlö­v
    Äldre 31 Aug 17:56
    #19

    ...och igår bokade jag hotellövernattningen till efter vigseln och idag har vi varit och beställt ringen! Nu börjar det hända grejer.

  • höstlö­v
    Äldre 3 Sep 11:56
    #25

    Jag håller med, har också varit på tillställningar där man hamnat brevid enbart folk man inte känner och det skittrist! Jag började med bordplaceringen till vår fest tidigare i veckan även fast vi inte fått alla o.s.a:n ännu. Och jag har försökt blanda lite men ändå sätta folk som har saker/vänner gemensamt bredvid varandra. Jag vill ju att alla ska ha en kul kväll!

    Annars så kör ju vi lite annorlunda jämfört med hur man "brukar" eftersom vi har vigsel med bröllopsmiddag en dag med familjerna och fest en annan dag. På festen har vi alltså inga föräldrar, mor- och farföräldrar osv utan enbart vänner. Det kändes mest rätt för oss.

  • höstlö­v
    Äldre 3 Sep 20:22
    #30
    Lebendig skrev 2011-09-03 12:28:52 följande:
    Mycket intressant upplägg! Hade kanske tagit eter det om det inte är så att våra vänner vill delta på vigseln, de ser verkligen framemot det och de bor utspridda över hela landet! Jag tror dock man kan ha roligt ändå, hoppas det iaf.

    Vi hade även funderat på att ha fast bordsplacering under maten och sedan till tårtan så är det fritt men vad tror ni om det?
    Jag tror att det blir allra bäst om man väljer så som man känner passar en själv bäst, både man själv och alla gästerna kommer nog ha superkul oavsett hur man väljer! För oss var upplägget med liten vigsel och större fest det bästa, till festen har vi hunnit landa lite också och varit gifta i tre veckor. Blir kul att få fortsätta fira då också.
    Lebendig skrev 2011-09-03 12:30:09 följande:
    Sedan tänkte jag på det här med frisör. Jag är så grymt nljd med min frisör och hon har klippt mig i åtta år. Så hon känner mitt hår utan och innan. Dessutom har vi redan nu börjat prova ut en färg som ska passa mig bra.
    Jag har också gått hos min frisör i en massa år och trivs otroligt bra med henne så valet var enkelt. Hon hoppar till och med in och jobbar en helg då hon egentligen inte jobbar för att kunna göra mitt hår. Så gulligt av henne.
  • höstlö­v
    Äldre 4 Sep 22:11
    #36
    julibrudUmeå skrev 2011-09-04 21:16:41 följande:
    Hej, här är en till Umebrud som ska gifta sig nästa sommar. Hoppar in här och börjar planera

    ume2012, fabriken kan du tyvärr stryka från listan om ni inte redan prel.bokat för alla lördagar är upptagna från maj till augusti nästa år fick jag höra när jag pratade med dem förra veckan. Men det är skitdyrt måste jag säga!! Men uppenbarligen är det ju många som tycker att det värt pengarna med tanke på hur fullbokat det är. Skulle Kyrkstugan vid Nydalasjön kunna vara nåt? Eller förresten, kom på att ni ville ha borgerligt, då kanske det inte är så passande Ska fundera om jag kan komma på nåt annat ställe.

    Mariemekko86, hur gör ni med dukning av festlokalen, har ni även bokat dagen innan eller chansar ni på att det är ledigt?
    Umeå 28/7 2012
    heeeeej! om jag gissar rätt så känner jag dig. så kul att du hoppar in här. jag gissar att du listat ut vem jag är också.
Svar på tråden Umebrudar 2011/12