• keliza­ah
    Äldre 14 Aug 21:20
    130107 visningar
    510 svar
    510
    130107

    Umebrudar 2011/12

    Hejsan!

    Det här är tråden för alla i Umeå med omnejd som planerar bröllop nu under hösten 2011 eller under 2012! Följ med och dela tips, idéer och tankar om er stora (eller lilla) dag!

  • Svar på tråden Umebrudar 2011/12
  • keliza­ah
    Äldre 14 Aug 21:22
    #1

    Lista:

    - keelizah, allt fortfarande oklart men bröllop under 2012 i alla fall.

  • keliza­ah
    Äldre 16 Aug 16:03
    #5

    Kul att fler hittat hit nu! Uppdaterar lite..

    - Marimekko86,
    29:e oktober 2011. Vigsel: Umeå stadskyrka. Bröllopsmiddag/fest: Fabriken
    - keelizah, förmodligen vinter 2012
    - chabar 30 juni 2012 Backens kyrka - Baggböle Herrgård
    - Insanire 21 alt 28 juli Tavelsjö kapell - antagligen Tavelsjö lägergård

  • keliza­ah
    Äldre 18 Sep 10:40
    #78

    Hej hej!

    Har varit borta ett tag, bröllopsplanerna finns ju kvar men vi har ingen aning om när det blir nu.. Vi bestämde oss nämligen att försöka på ett syskon till vår 1,5-åring först och p.g.a en Afrika-resa (alla vaccinationer och malariaprofylax) kan vi inte börja försöka förrän december, vilket innebär bebis i bästa fall september och jag vill helst inte vara gravid eller fortfarande amma när vi gifter oss.. kan bli låångt fram i tiden alltså.. Men hänger gärna kvar ändå och snappar upp tips..;)

    Lebendig, var ska ni vara? Jag ser dig inte i listan, men lokalen du nämnt verkar ju super! Vi letar ju efter ett prisvärt alternativ och det verkade det vara..:)

    Insanire: Vad har Tavelsjö lägergård sagt om att ta med egen alkoho och mat? Och måste man gifta sig kyrkligt för att använda kapellet? Såg ingen sådan specifik information på deras hemsida mer än att man kunde hyra kapellet. Kan man hyra det och hålla en borgerlig vigsel skulle det också kunna vara ett alternativ för det var verkligen fint där!

  • keliza­ah
    Äldre 4 Oct 23:25

    Roligt att läsa om era planer och GRATTIS höstlöv! :)

    Jag är så sugen, men vi vacklar mellan att göra det enkelt eller vänta och göra det ordentligt. Som jag tidigare nämnt så ska vi börja försöka på syskon fr.o.m. december så för oss kan det dröja länge ännu och det må väl bli så då, men man gifter ju sig (förhoppningsvis) bara en gång och då kanske vi ändå vill göra det när åtminstone en av oss är klara med studierna och fått jobb så vi kan göra det precis som vi vill, i stället för att behöva snåla in på allt.

    Jag fortsätter hänga här och sparar tråden tills att jag behöver all värdefull info ni delar med er..! :)

Svar på tråden Umebrudar 2011/12