• liley
    Äldre 14 Aug 08:07
    11724 visningar
    15 svar
    15
    11724

    Ringar som "står upp"

    Jag har en solitärring som står upp och den snurrar pga "tyngden" från stenen (inte för att den är jättestor, haha!) Men min ring är lite för stor storlek i omkrets och behöver minskas. tror också det blir bättre när jag får en alliansring som håller den på plats. Men jag har smala fingar m knogar så då blir det lätt att ringen snurrar tyvärr... Skulle dock ej vilja ha annat än en solitärring som förlovningsring så jag lever m "problemet" Tycker ej att ringen är opraktisk annars men jag har ingen jättediamant, 0.33 ct bara.

  • liley
    Äldre 14 Aug 10:09
    #7
    TheD skrev 2011-08-14 08:50:11 följande:
    Min snurrar pga av att den är lite stor :) Annars skulle den sitta på plats! Har nog aldrig hört eller sett någon med en "snurrande" ring Tungan ute
    Men om man har långa, smala och "beniga" fingrar som är större över knogen blir det så att ringen "snurrar" - oavsett hur liten ringen är. När jag har trängt den över min knoge är den iaf stor och pga diamanten blir det så att den inte håller sig helt på plats. Jag har diskuterat problemet med flera guldsmeder. Men ringen sitter ju oftast som den ska även om jag ibland får rätta till den så det är inget jag stör mig på. Men "snurret" beror på vad man har för typ av fingrar tror jag .
Svar på tråden Ringar som "står upp"