• Äldre 29 Feb 14:34
    34756 visningar
    258 svar
    258
    34756

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Vi gifter oss i Halsingland 14 juli. Har hunnit med en hel del redan, kyrka och lokal bokad, maten bestamd, klanningen inkopt - fast det var 14 veckor vantetid pa att fa den uppsydd sa inte fatt den annu. Forhoppningsvis blir vi klara med inbjudningarna i helgen sa dem kan skickas ut. Brollopssida/blog ar uppsatt oxo. Det blir brollop pa lantgard med rustik och vintage inspiration och mycket DIY!

  • Äldre 1 Jun 18:00
    Happy Bride skrev 2012-06-01 17:31:47 följande:
    Hur många gäster har ni bjudit? Vi har bjudit 93 st, sista O.S.A är idag, men bara 43 har tackat ja och 23 stycken nej. Rästen har inte svarat än!! Känner mig en aning ledsen och besviken! Som att inte de skulle vara nog, den ena serveringspersonalen fick hoppa av pga annat jobb. Så nu måste vi jaga en till.... Känns bara så jobbigt just nu!! Vill bara skita i allt, för de blir bara skit av all planering känns de som! (vet att vi ej gifter oss för festens skull, men de känns ändåså så j*vla B) Kan inte liksom göra någonting föräns man vet exakt hur många som har tänkt sig komma. Varken beställa maten, tårta eller köpa dryck! Varför måste folk vänta in i det sista innan dom hör av sig eller kanske tilloch med dagen efter. Skickade liksom ut inbjudningskorten i slutet på april. Och innan de save the date korten i februari. *Gahhhh* Känns lite meningslöst att ha fest med dj och så efterråt med bara 43 pers....
    Gor sa har, skriv en lista pa dem som inte svarat ikvall och skriv ner allas telefon nummer bredvid deras namna. (om du ar lika nord organiseringstokig som jag for det ett excel spreadsheet med kolumner for namn, nummer, ja/nej och antal) Imorgon tar du och ringer runt till dem som star pa listan och fragar om dem fatt inbjudan eller ej eftersom sista dagen var 1 juni. Fraga om dem kommer eller ej och arbeta dig igenom allihop. Och forhoppningsvis till pa sondag sa har du fatt tag pa alla, har fler gaster pa din lista och vet hur manga ni blir. Da kan du satta igang nasta vecka med att bestalla allt. Satt en bestallningsuppgift for varje dag och bocka av nar dem ar klara. Det ar roligare att planera och gora det nar man ser resultaten och kan stryka nar man gjort klart saker och ting och betydligt lattare! Du ska inte bli deppig och nere for det har! Det ar manga som glommer att svara, tyvarr i dagens tid med all teknologi sa glommer folk att anvanda gammeldags form av snigelpost och osa korten hamnar latt langst ner i handvaskan pavag till postladan och sen glommer man att posta dem. Det ar bara jaga pa dem, det ar ju ingen som kommer ta illa upp av det. Kor sa det ryker bara!
  • Äldre 29 Jun 16:34

    Det ar klart det blir solsken och fint vader, jag bestallde finvader for langesen! Dessutom sa ar det vanligare att det regnar den 15:e juli an den 14:e. Kommer ihag detta for min fodelsedag ar 15:e och min barndomsvan's den 14:e och det var nastan alltid fint och soligt pa hennes fodelsedag men ratt ofta regn pa min, sa jag tror pa tradition aven i ar! Cool Solig

  • Äldre 3 Jul 17:30
    moonias skrev 2012-07-01 10:19:41 följande:
    Fy va trist att dem inte respekterade DIN onskan av vad du ville av DIN mohippa. Jag far ont i magen nar jag laser det. Men tur att dem forstod dig i alla fall nar du sa till och att du fick det roligt efterat! Om det ar till nan trost sa lyssnade inte min tarna (den som jag gav ansvar att anordna min hippa till) pa mig heller. Jag sa att jag avskyr  overraskningar och inte ville ha nan klassisk overrasknings mohippa, men jag fick inte veta nat och bara overraskningar. Nar jag sen berattade hur jag kande for henne tog hon det sa illa att hon sa upp bekantskapen med mig.

    Forlat, lite OT men blir sa upprord nar jag laser om andra som haft liknande upplevelser.
     
    Men viktigast for dig moonias var ju att du fick en rolig dag anda i slutandan!
  • Äldre 26 Jul 16:24

    Forst och framst, vad fina ni var allihop pa den basta dagen nansin!!!

    Har ar tva bilder fran varan dag, inte fran fotografen, vantar fortfarande pa dem officiella bildern, men dessa har vanner tagit. Den fran kyrktrappen ar tagen med en iphone sa fargen ar inte helt ratt (kostymen var inte lila). Vi ar sa glada & lyckliga over att dagen blev precis som allt vi dromt om och mer anda och alla hade jatterolig och att vadret var sa bra, inte en droppe regn forran vi stupade isang vid 2.30


  • Äldre 27 Jul 15:11
    Fannyterez skrev 2012-07-27 07:34:43 följande:
    Vilken vacker klänning!!!!!!! Gud så fin du var! 
    Var kommer klänningen ifrån?
    Tack sa mycket Klanningen ar fran Jenny Packham modell: Willow, inkopt i London.
    IkaMus skrev 2012-07-27 10:09:58 följande:
    Fantastiskt fina är ni! Från vad jag har sett verkar det som att vi har ganska lika smak. Din klänning är att dö för! Jag samlar information från höger och vänster (bland annat har några sidor som du tipsade om blivit favoriter, tack!) till vårt majbröllop så det skulle vara kul att se fler bilder från ert bröllop Glad.
    Tack sa mycket Va roligt att lankarna vart till hjalp at dig och att du gillar min smak. Om du pm:ar mig din emailaddress sa kan jag skicka over lite foton nar jag far mer officiella bilder.
Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012