• Äldre 11 Apr 15:48
    35317 visningar
    258 svar
    258
    35317

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hej! Jag ska också gifta mig detta datum, bor i Härnösand, har en del kvar att göra, kyrka och festlokal bokade och inbjudningar skickade såklart, tror vi vet ringar vi vill ha (från Titanringar.com, de håller till här i stan) och i helgen hittade jag "min" klänning.
     Pratat med en gammal skolkompis (gick i estetisk linje) som ska sjunga vid vigseln. Min bästa vän ska fixa mitt hår (hon är frisör), hon ska också göra sminkning och bukett (mycket pysslig tjej! ;o)), min fostersyster ska fota oss, jag har hittat mönster till klänning åt min dotter och har även tyg till den. Jag ska ha min mammas skor från hennes bröllop. Småsaker till dekor osv. inhandlas allt eftersom, köpt en del. Tårtorna ska en annan bekant göra.  Menyn planeras så smått, vi ska skicka in hindersprövning och namnbyte nu imorgon. Sambon ska kolla in i en butik om han hittar kläder till sig (ska nog hyra) och sonen. Ja...det är väl så långt vi kommit. =)
  • Äldre 11 Apr 15:49
    #73

    MochR: Jättefin dukning!! Vårt färgtema är vitt, ljus(?) blått och silver. =)

  • Äldre 6 May 01:56
    #77

    Servetter har nyss kommit hem till oss, vi ska beställa ringarna i veckan, jag har klippt ut dotterns tärnklänning...I helgen ska vi åka och söka kläder till sambon och sonen. Tänkte testa att provlaga lite ur menyn snart också, vi ska ha buffé med kall marinerad fläskfilé bla. =)

  • Äldre 6 May 02:17
    #78
    moonias skrev 2012-05-05 15:25:53 följande:
    Hej brudar!
    Lite mer än 2 månader kvar nu bara! Vad sysslar ni med inför den stora dagen just nu? Själv håller jag på och jagar servetter, beställer diamanter till min ring och funderar på vilken musik vi ska ha i kyrkan...
    Klänningen kom från Kina för några veckor sedan, tärnklänningarna fattas fortfarande därifrån. I övrigt har jag det mesta av min utstyrsel fixad, letar bara efter en fin brudkrona... Nån som har tips? De på ebay är för blingiga, annars finns där fina tiaror men jag tycker det hade varit kul att ha krona :). 
    http://www.diadema.se/kronor-c-29.html

    http://www.kronbruden.se/smycken/galleri/brudkronor/1

    http://www.brollopssmycken.se/brudkrona-snodroppe-svart.html

    https://annsofienylund.nordicshops.com

    Du kanske redan har kollat på dessa sidor, är ju verkligen varierande priser och stil men jag tänkte att jag länkar. =)
  • Äldre 6 May 02:36
    #79

    moonias: Det är ju förresten du med de otroligt vackra klänningarna från Visa din klänning-tråden! Tyckte jag kände igen namnet. =)

  • Äldre 14 May 14:07
    #98

    Åh kul att fler tillkommer här! =)
    Vi saknar svar från 2 par, annars har alla svarat. =) Bara mannens bror med familj från USA som fick ändra sig och inte kunde komma, de fick förhinder...Känns jätteledsamt. Men annars har alla tackat ja. =) (Har inte många gäster, runt 45 st på festen). Vårt OSA-datum är idag, 2 månader före. =) Vi får nog ringa till de 2 kvar på listan...
    I helgen hittade vi kostym till min M2B, ska dock beställa väst och kravatt till honom också, i Ivory.
    Har STORA problem att hitta kostym åt sonen (4,5 år, stl. 116/122) så om ni har nåt tips är de välkomna! Helst från nätet eller nån stor kedja, om ni inte bor nära oss och har nåt tips (bor i Ångermanland).
    Förra veckan beställdes också ringarna, de ska vara klara till 8/6. =) Blev att vi smälte ner våra förlovningrsingar och använder dem som guldsträng i mitten vigselringarna, ytterdelen är i Titan, och min ring får 3 små diamanter. =)
    Om jag också gör en lista. =)

    KLART
    - Gästlista i stort sett komplett
    -Vigselringarna beställda (vi ska ha varsin)
    - Hindersprövningen
    - Namnbyte
    -Kyrka
    - Lokal, dekorationer
    - Min klänning och skor, smycken, underkläder
    -Hår & smink fixar min bästa vän, frisörska 
    (hon fixar också brudbuketten) 
    -Toastmaster o Toastmadame
    -Musik
    - Drycker
    - Vem som gör vår tårta. ;o)

    Ytterligare att beställa/iordningsställa:
    - Festprogram (göra själv, köpt material)
    - Kyrkprogram
    - Bestämma psalmer och utgångsmusik (ingång klar)
    - Bordsplacering
    - Ska göra egen wishing well låda
    - präst (kontaktar oss, från kyrkan vi bokat)
    - Solosång i kyrkan ej helt klart, tillfrågad dock
    - Serverings/kökspersonal (tillfrågad)
    -Blommor till bukett (vet vad jag vill ha dock) och dekor
    -Sambons kläder ej helt komplett
    -Barnens kläder (ska sy dotterns så den är på gång)
    - Färdigställa meny o provlaga mer (ska laga det mesta själv i förväg)
    - Ev. låna projektor till bildspel under festen =)

      

  • Äldre 23 May 12:28

    Vår alkohol är avklarad, kan bocka av, skönt! Börjar fundera över festprogrammen, hur jag ska lägga upp texten och vad som ska vara med... Vi försöker hitta en lämplig tid att titta på festlokalen och vad som finns där. Mina underkläder är helt klara, och bara sambon får hem ett paket är han klar också, (förutom möjligen manschettknappar). Dock har vi 2 (!) gånger fyllt i hindersprövningen fel, gah! Så det är inte helt klart än. Men ska skicka in den kompletta nu.

  • Äldre 31 May 15:13

    Kirrade sonens kläder igår, skönt! Nu ska jag bara sy dotterns klänning så är allt det klart, då återstår bara det övriga, jobbiga, haha!. =) Igår blev vi också intervjuade av en lokal tidning, om vår bröllopsplanering, och numret kommer ut i Augusti, efter vårt bröllop, så det blir kul. =) Tjejen ska också komma och fota oss lite på själva bröllopsdagen.


    I veckan hoppas jag våra ringar kommer...ska bli spännande att se hur de blev, de har smält ner våra förlovningsringar, och använder dem i en guldsträng i mitten av Titanringar till oss båda, men min har 3 små diamanter också.


    Måste fixa bordsplacering snarast, och festprogrammen, med roliga beskrivningar av gästerna...=)

  • Äldre 7 Jun 12:41

    Igår var vi och kikade på festlokalen och placerade ut bord, så nu grejar jag med bordsplaceringen...Puh! Lokalen är för 90 pers men jag kan säga att det är tur att vi inte blir mer än totalt runt 45 st, vet inte hur vi skulle placerat ut borden då... Nu blir det U-form med honnörsbord och två tungor då. ;o)

  • Äldre 13 Jun 13:00

    I helgen som var blev det min möhippa, blev totalt överraskad men dagen var huur härlig som helst med 50-talstema, bubbel, drinkar, vin, uppdrag, hårpiff, snygga kläder och god mat m.m. =) Puh, slipper jag vara nervös över det mer. =) I helgen tror jag de kommer hämta sambon...barnen ska sova hos farmor och jag jobbar. =)

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012