• Palole­m
    Äldre 5 Jul 09:21
    35050 visningar
    258 svar
    258
    35050

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    moonias skrev 2012-07-04 22:09:56 följande:
    Uuuusch måste bara gnälla lite på vädret som utlovas... :( Regn o runt 15 grader som mest! Hoppas verkligen det ändrar sig!!!
    Jag med. Det enda jag önskat mig var regnfri dag, jag är extremt väderberoende som människa. Jag hatar kyla och regn. Förra gången jag gifte mig var det 13 grader och regn - i november. Känns måttligt kul att inse att det kommer bli samma skit denna gång också.

    Vi ska fotas ute, fast nu måste jag leta lokal för att kunna fotas inne (jag vill inte förstöra skor/klännning och bli nedkyld).

    Vi ska gifta oss borgerligt ute, jag har tjatat hela våren på mannen att vi måste ha en plan B "men det löser sig". Nej nu gör det ju inte det. Så nu ångrar jag val av lokal, för vi kan inte vara inne. Sommarbröllop blir inte bra när det regnar, så är det bara. Det kommer ta bort fokus från det som är viktigt, tyvärr. Vigsel och mingel hade vi tänkt att ha ute, vilket jag veeeeeet är korkat att planerna, just för att vi bor i det här hemska landet. Stället vi ska vara på är så bedövande vackert när det är fint väder, inte en kotte kommer tänka på det nu. 

    SNÄLLA hjälp mig att peppa mig att det kan bli bra ändå!!! Jag vill bara ställa in och dra till Karibien.  

    Fast sannolikare är väl att jag åker till Rusta och köper tält, haha. 
  • Palole­m
    Äldre 5 Jul 09:22
    Beccastina skrev 2012-07-05 08:22:48 följande:
    såg precis det jag med :( usch och jag som inte har ordnat någon jacka eller bolero :(
    Jag VILL inte ha sjal/jacka/bolero. Usch vad barnslig jag känner mig nu. :'(
  • Palole­m
    Äldre 5 Jul 09:57
    MalinLarsson skrev 2012-07-05 09:47:37 följande:

    Jäkla väder! Nä, nu peppar vi igång istället! En vecka och två dagar kvar! :D Allt löser sig och jag har pratat med vädergudarna, de har sagt att de ska fixa bättre väder än såhär! :)


    Jag föredrar nästan att det är mulet (behöver ju inte regna iaf) istället för stekhett och så varmt så att man flyter bort och svettas som en lök :) Det vore ju helt otroligt om man inte fick en enda solglimt på hela dagen :)


    Ja, mer pepp! Jag har beställt ett vit/rosa golfparaply... Snart ska jag till rusta och köpa tält. Jag bryr mig egentligen inte heller om det är kallt eller ens mulet, bara det inte regnar! 

    Måste dock köpa nya skor, för de jag har tänkt har öppen tå och det går ju inte med strumpbyxor i.  
  • Palole­m
    Äldre 7 Jul 08:50
    Smulan skrev 2012-07-06 10:21:13 följande:
    Bara 8 dagar kvar nu!!! Allt är klart och jag bara väntar och väntar och väntar......hoppas på bättre väder jag med igår sa smhi regn med gråa moln och 17 grader idag säger de sol med moln och 18 grader......hoppas hoppas=)
    Och nu säger de 12 grader och regn. Gaaaaah! 
    Bara manikyren kvar att fixa, sen är allt klart. Jag har inte haft tid att bli nervös. Än....
     
  • Palole­m
    Äldre 9 Jul 09:23

    Man kanske skulle satsa på en fin kappa? Frågan är var man hittar en sån.... Ska iallafall köpa ett partytält idag, jag hoppas på att det bara blir skurar och inte ösregn. 

    Annars är allt klart faktiskt, bara väntan....  

  • Palole­m
    Äldre 11 Jul 08:39

    Jäklar vad imponerande att ni lagar mat och bakar och har er.

    Nu ser prognosen för vädret god ut här, men det kan säkert ändra sig. Varmt lär det ju inte bli och jag har nu fått skoproblem istället. MIna sandaletter ser inte snygga ut med strumpbyxor i och sommarskor finns inte längre i affärerna. Gummistövlar? Converse?

    Ska alla ni gifta er i kyrkan? Jag ska gifta mig borgerligt, vi ska inte ha någon utgångsmusik, däremot ska musikerna spela när vi ska ansluta till gästerna och till vigselförrättaren som står där. 

  • Palole­m
    Äldre 11 Jul 12:28
    Smulan skrev 2012-07-11 12:26:45 följande:
    Palolem - vi gifter oss borgerligt fast mer enkelt än ni andra vi har inte råd med det stora bröllopet vi vill ha men det kommer bli perfekt ändå, man blir ju lika gift ändå ;). Bara 3 dagar kvar härligt!
    Det kommer att bli toppen!!!
    Vi har många gäster, fast inte så pampigt. Vi ville ha en enkel, men fin ceremoni och en kul fest, typ. 
  • Palole­m
    Äldre 12 Jul 16:52
    Fangoria skrev 2012-07-12 10:24:32 följande:

    MochR: Kan tipsa om "Annie´s song" av John Denver, den dansade min syster och hennes man till, och jag höll på lipa ögonen ur mig. =)


     


    Bokat tid hos vårdcentralen nu, tror jag åkt på halsfluss!!!!! Och dottern har hemsk hosta. Det är så j-la typiskt!!


    Krya på dig, med lite penicillin brukar man ju känna sig ok efter  ett par dagar. 

    Nu har de lovat i 3 dagar att det ska bli runt 17-20 grader och inget regn, så nu kör jag på det!!! Iallafall kommer fotona och vigseln bli fin om vi slipper regn. Blivande mannen är på något hemligt ärende just nu, sälv har jag kollapsat i soffan. Imorn är det en sista koll av dukning, kläder, blommor, tidsbokningar etc. Hoppas på en god natts sömn till lördag, men det lär ju bli nervöst iallafall. 

    Lycka till alla!!!!

     
  • Palole­m
    Äldre 15 Jul 16:41

    Det började regna lagom tills vi skulle gå in...  
    Vi hade en underbar dag! 

  • Palole­m
    Äldre 23 Jul 19:49

    Vi ska få fotona från fotografen senare denna vecka, mycket spännande! Jag var så sjukt nöjd med dagen! Ni ser jättefina ut allihopa!

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012