• AnnMur­r
    Äldre 10 Jun 11:14
    35055 visningar
    258 svar
    258
    35055

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    En till här, ska gifta mig i Borlänge! :) Det mesta klart. Ska hämta ringarna imorgon, ringa kantorn och hoppas på att han tar emot mina noter och att vi får våra marcher vi verkligen vill ha, fixa sista detaljerna i musiklistorna, köpa klänning till dottern. Det är inte mycket kvar, men jag tror hela tiden att jag kommer att glömma någonting viktigt. :) Skickat in vigselintyg och hindersprövning, så det viktigaste borde väl ändå vara fixad.

    Två stycken sällskap har ej svarat ännu, så det blir att försöka få tag på dem. Vi bjöd närmare 70, vi kommer att bli strax under 60 personer.

  • AnnMur­r
    Äldre 14 Jun 15:06
    MalinLarsson skrev 2012-06-13 17:20:06 följande:

    Imorgon är det bara 1 månad kvar!!! :D Längtar så jag dör! Nu är det bara lite småfix kvar känns det som. Ska rätta till klänningen till veckan och köpa smink men annars börjar allt falla på plats! LOVELY! Någon som har panik ännu? :)


    Liiiite.... stressar lite över servitörer, men nu KANSKE jag har två stycken som kan ställa upp.

    Min klänning ska utprovas 4 juli och vet än så länge att den ska sys upp. Får se om den behövs sys in, har inte gått ner SÅ mycket sen sist, så kan vara att den inte behövs sys in. Har snörning, så där är det +- några cm.

    Hm, vill helst slippa ha strumpeband/strumpbyxor för det känns att skorna kommer att se konstiga ut? Men då skaver det vid låren istället. Dilemma! Får se om det finns någon "kur" mot det där.

    Vi fick boka tid med prästen EN DAG INNAN, trodde jag var i tid. Men vi hinner ändå träffa honom vilket är ju bra i sig. Kantorn ringer vi igen efter midsommar, så han ska gå igenom våra noter som vi hoppas han klarar av att spela. :)

    Sen alla småsaker kvar...
  • AnnMur­r
    Äldre 28 Jun 08:41

    Jag tänker inte låta vädret påverka, regna eller sol spelar ingen roll. Då tar vi brudskålen inne.

    MEN jag tror hela tiden att jag kommer att glömma någonting. Har alla stora sakerna klara, små saker ska köpas mm. Så allt viktigt är klart egentligen. Men ändå finns den där lilla rösten som viskar att någonting kommer att glömmas bort. :P

    Om vi har skickat in vigselbevis, hindersprövning, hämtat ringarna, har präst, pratat med kantorn, har mat och dricka och gästerna kommer, då är ju det bra. Men helst vill man ju att ALLT ska stämma. Har så lite kvar egentligen, vilket är lustigt, för det borde lugna mig.

  • AnnMur­r
    Äldre 9 Jul 22:40

    Har fixat servettringarna ikväll, gick snabbt! :) Brudklänningen ska hämtas på torsdag, dotterns kläder inhandlade.

    Det jag måste göra är att köpa något hårsmycke, handla maten till veganbuffén (allt annat beställer vi), ställa iordning festlokal så klart. Imorgon ska vi även träffa kantorn i kyrkan. Men det verkar som alla förberedelserna är fixade, så jag kan nästan rulla tummarna till fredage! :) 9-10 månaders förberedelser har gett resultat, eftersom vi har så lite kvar att göra de närmaste dagarna.

    Vädret.. absolut synd om det regnar, men vad tusan, inget jag kan påverka så jag tänker inte fundera mer på det. Ska förberede på det värsta, då är man beredd i alla fall med skydd. :)

  • AnnMur­r
    Äldre 9 Jul 23:07
    Beccastina skrev 2012-07-09 22:54:42 följande:
    Idag har vi hämtat hem alla kläder inför bröllopet så nu är allt hemma i säkerhet ;)

    fortfarande så saknar vi vigsel/festprogramen, spotifylistan samt vilken låt vi ska ha som första dansen!!!
    Vigselprogrammen har vi bara kvar att skriva ut, festprogrammet måste jag vänta på tills tärnan har gjort innehållet, sedan skall den också skrivas ut. :)

    Ja spotify,, Jag har gett upp, folk får gilla läget och musiken! Lite vals i början, sedan förfestmusik som kommer att gå över till partyyy partyyyy. Det får vara så. Svårt att veta hur listan ska vara.. :)
  • AnnMur­r
    Äldre 12 Jul 20:12
    Smulan skrev 2012-07-12 19:18:47 följande:
    Ja herregud igår kväll hoppade jag högt av ett mail från kanslisekreteraren på kommunen som ville kolla att det hon fått in stämde alltså att VF hade sagt att vi skulle vigas på annat ställe (vi ska vigas i stadshuset). Jag skyndade mig att maila tillbaka att nej nej nej det stämmer inte alls. Imorses ringde jag VF och frågade och han fick smått panik när han insåg att han hade kört ihop de tre vigslarna han skulle ha runt samma tid. Det slutade med att vi fick en ny VF som var i stadshuset och hade en vigsel precis innan oss så hon skulle ta vår istället eftersom den vi fick från början inte hade en chans att hinna tillbaka dit efter den han skulle ha innan. Tur att jag kan le åt det...men lite panikartat blev det allt.

    Idag köpte vi lite bubbel vi ska ha på kvällen och skåla i så nu är precis allt färdigt!
    Bara att slappna av nu då=)!
    Oj, ni är färdiga idag? Imorgon ska vi smycka lokalen. :)
    Gud vad bra att det löste sig och skönt att du kan le åt saken nu! Ingen idé att gräma sig om någonting som ändå ordnat sig till slut.

    Jag ska nog skåla lite idag jag också. Har just tränat, ska basta. Imorgon kör allting igång!

    Lycka till tjejer!
  • AnnMur­r
    Äldre 20 Jul 20:34

    finska-dalkullan.bloggplatsen.se/

    Lite bilder + videoklipp. Vi väntar på bilder från fotografen, men flera gäster har varit snälla och skickat redan till oss. :)

    Oförglömlig dag. Var ej nervös alls! Grät dock när vi gick in, log brett när vi gick ut ur kyrkan. :)

    Fina bilder, underbart att se andras lycka!

  • AnnMur­r
    Äldre 24 Jul 20:50

    Ni är så vackra, brudar!

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012