Inlägg från: vår2012 |Visa alla inlägg
  • vår2012

    Här samlas vi med vitt/svart/rött tema...

    Vi ska oxå ha vitt/svart/rött tema, gifter oss 7/7 2012. Ska åka och titta på lokalen nästa vecka så blir det lite lättare att börja planera lite mer sen. Känns som jag just nu bara handlar planlöst både på ebay å här hemma så risken är att det blir mer dekorationer än vad jag kommer ha användning av.


     


    Future Mrs S, er planering ser helt underbar ut. Har du gjort placeringskorthållarna sjäv? Jättefina!


     


    Hur långt har ni andra kommit i planeringen? Ska allt gå i tema färger eller bara dekorationer? Har själv köpt två brudklänningar(kunde inte välja och dom var billiga) med röda detaljer och röda klänningar till våra tre små näbbar. Däremot velar jag om färg på tärnklännig, m2b's & bm slips osv. Har ni gjort eller börjat med inbjudningarna? Vet precis hur jag vill ha dom men är så grymt otekninsk på datorer så det slutar säkert med att d blir något helt annat än jag tänkt.

  • vår2012

    Future Mrs S, hur breda är stolsbanden? Har köpt svart organza till löparna på borden och har tittat på banden till stolarna oxå men den finns i två olika bredder och tycker det är svårt att avgöra från bild vad som blir bra.

  • vår2012

    Lillkrissan, ursnygg klänning!!!


     


    Future Mrs S, vore jättesnällt om du vill mäta och gärna kort oxå. Har beslutsångest just nu om vi ska ha organza eller sidenband, svarta eller röda. Är bara rädd om man beställer röda att dom inte alls är i den nyansen som det ser ut på bilden när man får hem dom. Men enligt svärmor kan man inte ha svart för det är en begravningsfärg!


     


     

  • vår2012

    Future Mrs S Tack för bilderna. Blir nog svart för våran del oxå, tror dock att d är finare i organza än sidenband som jag tänkt ha om jag skulle haft rött.


    Annars såg jag i en annan tråd att vi inte verkar bo långt ifrån varandra så jag får väl lägga ett bud på alla dina grejer när du är färdig så slipper jag ju all planering ;)

  • vår2012
    Rosi skrev 2011-08-16 21:59:15 följande:
    Jag ska med ha Rött/vitt lite svart.. =)

    så idag har jag gjort lite ljuslycktor.. =)

    går ju inte ladda upp bilder idag ju.. =(

    Bor mellan Skövde och Tidahom, är från Götene från början :) Du får väl inboxa när ni gift er om du vill sälja något, jag gifter mej ju inte förrän nästa sommar. Knoppalakan och andra saker som väger är ju kanon om man kan hitta på nära håll så att man kan hämta och slipper skicka :)


     

  • vår2012

    Nu blev mitt inlägg helt fel, fattar inget.


     


    Var ju Future Mrs S inlägg jag citerade?!? Jag och datorer!!!!!


     

  • vår2012

    Vi gifter oss i Vretens kyrka och festen i korsberga bygdegård, ett jättemysigt ställe med utedansbana om man skulle ha tur med vädret.


    Vilken kyrka skulle ni vara i?

  • vår2012

    Idag har jag fått massa grejer från ebay :) Klänningsgarderober, fejkdiamanter i rött, svart och genomskinligt och en JÄTTE ful slips :0).


     


    Future Mrs S, Hönsäter är jättefint. Var oxå sugen på att vara uppe på kullen från början då all min släkt bor runt götene och lidköping och det känns fortfarande som hemma. Men för att slippa gnäll från m2b släkt tar vi det där vi bor nu så har alla lika långt att åka.


     


    Berättade för svärmor att jag bestämt mej för svarta band och fick ett långt utlägg om vad alla äldre skulle tycka och hur hemsk det var. Ju mer hon tjatar ju mer svart kommer det bli i dekorationerna för nu är jag på krigsstigen, är väl inte hon som ska gifta sej. Om vi tycker det är fint är väl iaf huvudsaken.

  • vår2012

    Future Mrs S, dukningen såg jättebra ut!


     


    Rosi, lyktorna var kanon funderar på att testa själv :)

Svar på tråden Här samlas vi med vitt/svart/rött tema...