• Anonym (Frust­rerad)
    Äldre 9 Aug 11:35
    24500 visningar
    29 svar
    29
    24500

    Han vill inte hångla

    Hehe. Jag värnar också främst om min mans integritet.

    Det här är det enda klagomål jag har på en annars underbar man som är perfekt på alla sätt. Han kan visserligen kyssas, men bara som förspel. Och som enda förspel. Vet inte hur många gånger jag har påpekat att han måste TA på mig! Då gör han det, rakt på sak, och som ett nödvändigt ont.

    Jag skulle verkligen önska att han tog sig tid att smeka, överallt och länge och bara gradvis och retsamt närmande sig. Men han verkar inte finna något nöje alls i det. Jag förstår inte det riktigt, jag tycker ju om att smeka och pussa och utforska, och att se hans reaktion på det jag gör. Men han verkar inte uppskatta det heller.

    Förmodligen behöver vi båda inse att det inte alltid funkar att behandla andra som man själv vill bli behandlad i det här sammanhanget. Men det är så svårt att prata om. Särskilt eftersom han är lite känslig för kritik...

  • Anonym (Frust­rerad)
    Äldre 12 Aug 18:22
    #21

    Men alltså, ni vars män bara vill hånga vid sex... ni har det ändå snäppet bättre än jag! För han vill inte hångla i samband med sex heller. Han vill bara kyssas en stund, och sen... köra in den. Inget tafs alls. Vad gör man åt en sån? Ja, jag har försökt tala om för honom att det inte funkar så för mig, men då tror han att jag inte tänder på honom. Och till slut gör han det som ett nödvändigt ont. Som att han tycker det är jättetråkigt och bara väntar på att få komma till det "riktiga" sexet. Men jag tycker hångel ÄR  riktigt sex.

Svar på tråden Han vill inte hångla