• Äldre 6 Feb 18:48
    30962 visningar
    203 svar
    203
    30962

    Skelleftebrudar 2012

    Vi gifte oss i Stadskyrkan, tycker den är jättefin! :)

    Kan bara slänga in att vi hade vår middag/fest på Hotell Aurum och rekommenderar det tyvärr inte. Vi var inte alls speciellt nöjda, väldigt tråkigt.

    Vilka/vilken lokal ni kika på? :)


  • Äldre 6 Feb 19:23
    #7

    Jasså, vi hade bara hört bra om Aurum, så blev lite smått chockade.

    Ah, jag var också lite inne på den ett tag, men vi ville gärna vara i stan, så blev inte så. Jag tycker överlag att det är väldigt svårt med lokaler här i krokarna. Det finns inte så många och de som finns är ju oftast inte så jättefina :P

    Ska ni laga maten själva eller har ni tänkt catering? :)


  • Äldre 6 Feb 19:59
    #9

    Ja, den tänkte vi också på, men när vi ringde och pratade med honom så sa han "Ja, jag kanske kan skrapa ihop stolar och bord till alla." och då föll den lokalen bort för vår del hehe De kanske har bättre ordning på allt nu :) Vi hade först bokat Odd Fellow och jag ångrar i efterhand att vi inte tog den lokalen.

    Oj, vad roligt :) Då kan jag tänka mig att ni verkligen får välja vraka vilken mat ni vill och det är ju alltid extra skoj om det är någon man känner som är med på ett hörn :)


  • Äldre 6 Feb 20:20
    #12

    Vi hade 85 personer på gästlistan och bokade den lokalen, så jag tror man ryms så pass :) Var hyffsat stort kök och industridiskmaskin, så går snabbt med disken :D Gillade också att det fanns flera toaletter och en bar :) De hade även ljusstakar och sånt som man får låna. Det är ju dock en källarlokal, den är ju dock rätt mysig med kristalllampor osv. Det finns ett litet rum uppe som man också kunde få tillgång till och är det bra väder har man ju hela gräsmattan. 1500kr/dygn kostade den.

    Ja, Skillskatan, så mysigt :) Haha jag vet bara att Proppmätt har "matbilen" lunch expressen. God mat :)


  • Äldre 6 Feb 21:11
    #14

    Mja, kan ju vara värt att kika på kanske :) Nu tror jag ju att lokalen i Ursviken är trevligare, ljusare och sådär. Har bara varit in där en gång för många, många år sedan, så minns inte riktigt hur det ser ut.


  • Äldre 7 Feb 22:36
    #17

    Bra bemötande är alltid ett plus tycker jag :) Vad mysigt att äta där också. Har ni någon anknytning till just Sillskatan sedan tidigare eller? :)


  • Äldre 8 Feb 11:39
    #20

    Härligt, det är så skönt när man äntligen har lokal och kyrka bokad! :D

    Hår och smink var nog det sista jag ville lägga ut pengar på, så jag beställde löshår och slöja på ebay för en riktigt billig peng, köpte ett diadem på Glitter och så fick min syster göra mitt hår och sminka mig gjorde jag själv :) Speciellt på bröllopsdagen vill jag se ut som mig själv och då är det bäst att göra det själv ;P haha Jag tycker inte om när andra sminkar mig och sådär, så tyvärr har jag inga tips att komma med där.


  • Äldre 12 Feb 20:47
    #22

    Ja, det är ju bra att pröva ett par gånger innan, så man inte står där på bröllopsdagen och så blir allt fel :P Jag tyckte det var skönt att få sminka mig själv och ordna med håret "själv", för att slippa ha massa tider att passa osv. Då kunde man göra sig klar i lugn och ro och inte behöva färdas fram och tillbaka :P


  • Äldre 13 Feb 13:15
    #24
    Mei Lin - Kul med Skellefteåbruar här på BT. Jag gifte mig i augusti 2011, men hänger kvar här ändå ;P haha Vi började planera vårt bröllop i slutet av februari förra året och hann gott och väl klart till augusti :) Vad spännande med klänningen :) Har du någon bild på hur den ser ut?

    Vi hade också först tänkt en borgerlig utomhusvigsel, men ändrade oss sedan till en kyrklig vigsel, så blev Stadskyrkan för vår del. Vi hittade ingenstans att vara utomhus som vi tyckte var fint och bra nog. Vi hade dock som krav att det skulle vara i centrala stan, letar mig sig lite utanför blir det nog enklare. Annars finns ju alltid Nordanå och Rovön. Vi visste inte heller hur vi skulle lösa det hela om det nu skulle vara dåligt väder och regna och sådär.
  • Äldre 13 Feb 18:56
    #26

    Kyrkholmen är så fin :) Man kan hyra logen som står där också. Där kanske vigseln skulle funka om det är dåligt väder iofs?

    Vitberget är ju dock inget att hylla över. Numera ser man ju inget alls däruppifrån, då de låtit alla träd växa hej vilt. Det är väl iofs om man vill stå i backen kanske. Eller finns det någon annan plats där uppe där utsikten är bättre?

    Vi tyckte det skulle bli lite bökigt med partytält och inte så kul, trots paraplyn, att stå ute i regn :/ Men det är ju en lösning annars, helt klart :)


Svar på tråden Skelleftebrudar 2012