• AA1206­02
    Äldre 8 Aug 04:47
    100310 visningar
    798 svar
    798
    100310

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej.
    Här är en till som står brud den 7/7-12 . Datumet är perfekt som ni andra skriver samt att har man tur och får tillbaka på skatten har dessa pengar hunnit komma =). Kyrkan är bokad och mycket av planeringen är i fullgång. Festlokalen står näst på tur att boka. Layouten för inbjudningkorten är klar. Självklart gör jag dem själv då jag älskar pyssel/scrapbooking. Har bara ett problem; välja tärna. Men får väl ta mig i kragen och bestämma mig.
    Vad kul att följa flera med samma datum.

  • AA1206­02
    Äldre 14 Aug 02:25
    #19

    Vi gifter oss i vår "hemma"-kyrka, i Kungsängen. Nära och bra ;) Festlokalen håller på att bokas. Vill bara få det klart så man kan slappna av lite och sen börja med inbjudningarna.  Bestman och toastmaster är klart och ev har vi en kock bokad också. Känns så bra när allt flyter på....
    Vad har ni andra för färgtema/tema?

  • AA1206­02
    Äldre 22 Aug 22:38
    #30

    Vi har 10½ -årsdag den 7/7 2012 och det kändes som ett toppen datum för oss också. Hade dock vart roligare med bröllop på 10-årsdagen, 7/1 2012 men han var lite sen i frieriet  =)

  • AA1206­02
    Äldre 23 Aug 22:29
    #35

    Tycker också tiden går väldigt fort.... Känns som det börjar bli dax att fixa lite mera =) Inbjudningarna gör jag lite prover på just nu. Vi skickar inte ut några save-the-date´s utan satsar på att få ut inbjudningarna tidigt, typ Februari, så folk har tid på sig att planera....  Klänning har jag tittat lite på nätet men måste åka och prova så man ser vad som passar mig. Drömklänningen finns i tankarna men sen ska man passa i den också och hitta den... 

  • AA1206­02
    Äldre 24 Aug 21:40
    #47
    Sofi 88, Jönköping, Jönköping
    operfekt, Härryda, Härryda
    Mrs S 2012, Linköping, Skottland
    AA120602, Kungsängen, Kungsängen
  • AA1206­02
    Äldre 18 Oct 23:46

    Nu har jag hittat tillbaka. Har skrivits en del sen sist

    Jag har gjort första test-inbjudningskortet och det blev super. Är så nöjd. Ska försöka lägga upp en bild.
    Tärnorna är nu tillfrågade, och båda tackade ja 
    Ringarna är beställda och ska hämtas på fredag (blev helt ny uppsättning då sambons förlovningsring blev stulen när vi hade inbrott, så det blir nya förlovningsringar till oss båda och en vigselring till mig) Hittade ringen som jag har fantiserat om vilket var en enorm lycka. 
    Klänning ska jag titta på inom kort med mina tärnor. Längtar. 
    Fotograf är bokad.
    Det enda som strular just nu är festlokalen, men eftersom vi inte kan boka kan nog ingen annan det heller

    Tänkte försöka få ut inbjudningskorten i slutet av januari, då bröllopet är under semestertider. Vi skickar inget save-the-date.

    Hoppas planeringen går bra för er alla  

  • AA1206­02
    Äldre 21 Nov 23:13

    Har äntligen lyckats bestämma mig för vilken klänning jag ska ha Skrattande Så i början av december ska jag beställa den... Ska bli skönt att slippa stressen av att välja klänning (det enda som har vart i mina tankar i över 1 månad nu Rynkar på näsan) Roligt att så många har kommit så långt i sitt planerande. Känns som vi alla kommer vara redo när stora dagen kommer.... Flört 


     
    Passar på att bifoga bild på våra inbjudningskort... Är så nöjd Flört

  • AA1206­02
    Äldre 8 Dec 22:53

    JNT: Grattis till bebis. Så spännande. Håller tummarna för en lugn och fin graviditet....

  • AA1206­02
    Äldre 20 Jan 01:27

    Sofi 88: Vad spännande med maten. Din sallad låter toppen. Granatäpple vet jag funkar jätte bra i sallad, gjorde till nyår. Passar nog jätte bra med annanas. =) Lycka till på visningen. Vart ligger huset?

    För min egen del händer det inte så mycket på bröllopdfronten nu. Vi är mitt uppe i husförsäljning och köp av nytt hus. Så allting ligger på vila just nu. Inväntar klänningen som kommer i slutet av januari (trodde butiken iaf). Inbjudningskorten ska jag slutföra när värsta ruschen varit. Kanske hinner lite nästa vecka. men siktar på att få ut dem till mitten/slutet av februari.

  • AA1206­02
    Äldre 29 Feb 22:43

    Hej alla. Inte lång tid kvar nu.

    Våra inbjudningskort skickades för 1 vecka sedan och har kommit fram till gästerna. =)



    Sen var jag igår och provade min klänning för första gången. Är så nöjd med den. Ev justeringar som ska göras kommer bli ca 1 månad innan bröllopet.


    Blommorna ska jag beställa framöver. Pratade med floristen som tyckte att det inte var någon panik, men jag vill få det avprickat från att-göra-listan inom kort. Har bestämt mig för en rund bukett med rosor och en orkideé. Har sett det på bild och tyckte det var jätte fint.
    Håret vet jag också hur jag vill ha det. Frisör är bokad.
    Allt flyter på för oss. =) Längtar verkligen.....
  • AA1206­02
    Äldre 1 Mar 21:56

    operfekt: Tack. Jag är väldigt nöjd. =) Vad spännande med ett helt nytt efternamn... Älskar att hitta på nya namn och hade också velat ha ett helt nytt namn nu men eftersom sambon har ett så ovanligt efternamn redan så blir det att ta det... =) (Har själva hittat på namnen till våra döttrar som har helt unika namn =)

  • AA1206­02
    Äldre 12 Apr 22:57

    Hej!

    Oj vad tiden springer iväg.... Känns som dagen snart är här och jag har massor kvar att göra.... *stressad*
    Idag beställde jag näbbklänningar till döttrarna och ska beställa skor under natten tror jag... På lördag kommer "bröllopsgänget" och då ska det planeras så mycket det bara går =) Grabbarna ska beställa kostymer och vi tjejer ska nog prata hår, smik och annat skoj =)

    Måste prata med kyrkan igen... Sist jag pratade med dem så visste de inte vilken präst som skulle vara i tjänst och det var typ 2 månader sedan.... Har fortfarande inte hört något så jag får väl ringa själv.... Känns som mycket av frågetecknen är själv kyrkdelen just nu.... =(

    Har hunnit fixa hindersprövningen oxå och vi är "godkända" =)

    Så roligt att läsa hur ni andra ligger till i planeringen och följa eran väg till dagen D... =) Säger som ni andra, längtar till 7/7... =)

    Nej nu kallar jobbet.... Sov gott alla brudar =)

  • AA1206­02
    Äldre 22 May 23:11

    Hej.

    Har hunnit blivit kidnappad och bortförd redan.... Det var arbetskamraterna som överraskade mig och en till arbetskamrat som oxå ska gifta sig. Var väldigt jobbigt med ögonbindel och spänningsmomentet, men nu har man "tränat" en gång inför den riktiga möhippan som jag tror är under planering... =)

    Känns som det inte händer så mycket nu.... Vi hade sista svarsdatum i söndag och ALLA som vi bjudit har tackat JA =) Snart börjar planerna med bordsplacering och festprogramm osv.... Klänningen ska lämnas in på lördag för ev justeringar..... Så spännande...

    Hoppas allt går bra för er andra i era planer =)

  • AA1206­02
    Äldre 2 Jun 00:36

    Hej alla.

    Vad mycket man har att göra nu för tiden, men det slutar i något roligt, så det är bara kämpa på. =)

    Jag har haft min möhippa! Så roligt och en helt perfekt dag. Mina tärnor och vänner känner mig så bra =) Vart väldigt överraskad för jag trodde att den skulle ske lite närmare vigseldatum.... Snart är det dags för mannen... =)

    Var och provade min klänning igen för justeringar. Klänningen passade perfekt, bara hoppas att vikten håller sig nu.... Är så nöjd. Och igår efter 3 dagar fick jag sms om att klänningen var klar och jag kunde hämta den, snabbt jobbat =) Men väntar nog lite med att hämta den så man kan prova den en gång till...

    Jobba på med era förberedelser =)

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!