• lindus­pindus­76
    Äldre 7 Aug 22:34
    99539 visningar
    798 svar
    798
    99539

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej! Här har ni en till eller åtminstone hoppas jag på det datumet.. Vi har kollat med kyrkan som vi vill ha men eftersom den är i skärgården så har de inte öppet varje helg... Vi har bokat festlokal men inte så mycket mer. Tittar runt mycket här för inspiration o har köpt lite pysselsaker o funderar på tema o inbjudningskort och sånt skoj! Troligtvis har vi skärgårdstema eftersom vi är där Va kul att följas åt!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 7 Aug 23:26
    #8
    tout lamour lamour skrev 2011-08-07 22:34:45 följande:
    Jag tänkte väl att det skulle vara fler som valde det datumet, det är ju så praktiskt - annars kommer jag aldrig komma ihåg datumet för bröllopsdagen! ;) Vi har preleminärbokat festlokal (Kairo i Upplangs väsby) men den vi tittat på passar inte för att ha vigseln i "trädgården" utanför - vilket vi vill - så vi har börjat fundera på att ha ceremonin och festen på en ö utanför Norrtälje (vi bor i Norrtälje), en stor ö som man tar färjan till alltså. Skulle kanske vara ganska mysigt för gästerna att åka ut dit, så kanske man kan ha lite skärgårdstema på dukning och sådant... så i så fall är inte festlokalen bokad, och så måste vi hitta något ställe i närheten av bygdegården på ön för att ha ceremonin, det måste vara gångavstånd känner vi. Vi får åka ut och reka någon gång näst-nästa vecka. Vi har gjort preliminär gästlista (ca 70 gäster), börjat prata om mat (vegetarisk buffé som vi lagar själva), börjat kolla kläder (jag har hittat "min" klänning tror jag, sambon vet kläder men inte tyget till kläderna ;) ). Min syster blir min tärna och sambons barndomsvän blir best man. Min syster och hennes man blir värdpar. Vi har även bestämt ingångsmusik, utgångsmusik och bröllopsvals. Vi har även börjat diskutera upplägget för själva festen, vilka tider, i vilken ordning allt ska göras och sådant. Hur vi vill att det ska bli så att säga. Känns som att det är en rätt stor del av planeringen, att dra upp en skiss över dagen liksom. Inbjudningskort och program och sådant tänker vi mycket på men har svårt att välja EN modell och ETT "tema", det finns ju så mycket fint! Vi har iallafall pratat om att göra pärmar till inbjudningskort och festprogram av tapet, det verkar snyggt. Vi tänker skicka ut inbjudningskort efter nyår och sätter väl OSA till i början på april, så att man vet ungefär tre månader innan.

    Hallå är det Ljusterö ni har tänkt att ha er fest på? Tänkte eftersom den ligger i närheten?
  • lindus­pindus­76
    Äldre 7 Aug 23:49
    #9

    Va härligt med att ha vigseln ute! Vi ska gifta oss i Ljusterö kyrka o ha festen på bygdegården, jag längtar massvis! Var på bröllop igår i deras trädgård o det var hur mysigt som helst!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 24 Aug 22:45
    #50

    Jag vill åxå va med på listan Vi gifter oss i Stockholms skärgård! Sitter för fullt nu o funderar på klänning, dekorationer o inbjudningar tiden går fort nu eller hur?!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 14 Sep 17:36
    #84

    Åh vad jag är glad! När jag ringde i våras till kyrkan så visste de inte vilka helger som den skulle vara öppen (i skärgården), alltså ändra den 7 e eller 14. Eftersom vi gärna vill ha den 7 e började jag fundera om vi skulle ha vigseln utomhus i stället.. Men nu idag ringde de från kyrkan o sa att vi skulle få den 7 e! Känner ,ig helt pirrig för nu känns det mer verkligt nu när vi har datumet! Nu måste jag sätta igång med inbjudningarna på riktigt o kolla klänning o annat! Tjihoooo som min 4 åring skulle säga!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 5 Oct 20:21
    #95

    Hej alla julibrudar! Hoppas ni kommit en bit på vägen med planeringen! Vi har i allafall köpt min vigselring o jag ska hämta den i veckan här o det ska bli underbart! Funderar åxå på om jag ska hinna prova klänning till helgen bara för att få ett hum om hur jag vill ha det o storlekar o så! Skulle dock vilja gå ned 5 kg till bröllopet, o hur blir detnmed storleken då?? Hur långt har ni kommit? Ha det bäst!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 14 Feb 20:04

    Hej alla blivande!
    Idag fick de flesta av våra gäster vår inbjudningskort, tänkte att dessa kunde sitta fint på alla hjärtans dag väntar lite smått på att våra nära och kära ska reagera men än så länge är det bara en som har gjort det,, trodde flera skulle ha gjort det men men det kommer kanske

    hej hopp!  

  • lindus­pindus­76
    Äldre 24 Feb 20:14

    hallå!
    Var och provade klänning i veckan och vilken fantastisk känsla det var! Var lite rädd att jag inte skulle passa i en axelbandslös klänning men oj va fint det var. Nu gäller det bara att hitta vilken sort man vill ha, väljer mellan 3 olika. Just nu är det så perfekt som det kan bli Lite kruxigt är vart gästerna ska bo då allt verkar redan uppbokat men men det ordnar sig med snälla och fina grannar..

    det närmar sig!

    ha en fin helg alla julibrudar! 

  • lindus­pindus­76
    Äldre 25 Mar 23:29

    Ja nu börjar det verkligen närma sig, det är så härligt att sitta och planera!
    har köpt min drömklänning o är toknöjd, dessutom lyckades jag få tag i en underkjol till bästa priset

    Hur har ni tänkt det med festhäftet och sånt?

    behöver lite tips tror jag

  • lindus­pindus­76
    Äldre 10 Jun 22:05

    Åh måste berätta att jag blivit möhippad 2 gånger! Först av mina fina arbetskolleger, bad, bubbel och en massa skratt och mys. Sen igår av mina närmaste vänner och syster. Helt fantastiskt kul och jag som trodde att de hade glömt mig blev helt paff, hade inte fattat något! Åh är så glad över mina fina vänner!

    Men shit nu börjar jag bli nervös... mycket småsaker kvar att fixa men det ger sig väl!

    Längtar!

    ha det bäst! 

  • lindus­pindus­76
    Äldre 29 Jun 23:51

    Ja nu är det riktigt nära, har fått min syrra att fixa festhäftena och hon har kontakter så de kommer att tryckas på tryckeri Är dock lite nervös för bus som sker under själva festen, men det blir nog bara skoj. Allt börjar bli klart och på söndag ska vi provsmaka bröllopstårtan
    Det värsta nu är att jag är så galet allergisk och är orolig för nån riktig reaktion, känns som det  Obestämd men jag hopas kunna dämpa det till nästa helg!

    Just nu sitter jag och pysslar med placeringskorten försöker vara lite pysslig

    knappa 8 dagar kvar nu!

    Livet är bra! 

  • lindus­pindus­76
    Äldre 30 Jun 10:41

    Åh Dazzle, vart får du tag i helium? Jag skulle åxå vilja ha det till vårt bröllop!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 5 Jul 02:37

    ännu en till med bröllopsnerver, sover sjukt dåligt, man behöver ju sömn för att se snygg ut men det löser sig.. Fick mina naglar idag o jag känner mig helt handikappad.. man vänjer sig nog! Har tappat kollen nu på det sista som måste göras.. Men det finns andra som kan hjälpa till.. Nu får det bli som det blir med allt! Vi kommer nog ha en underbar dag! Eller för oss blir det 3dagars med grillkväll för långväga gäster på fredag, bröllop på lördag o brunch på resterna på söndag o sen fint hotellbesök med spa för mig o min man! Coolt att kunna säga det Sovgott o hoppas era nerver lugnar sig!

  • lindus­pindus­76
    Äldre 5 Jul 14:25

    hela huset är fullt av folk som tycker saker, ska du inte städa, ska du inte göra så.. håller å
    på att bli galen  

  • lindus­pindus­76
    Äldre 9 Jul 19:03

    Här är en fru till Åh vilken underbar dag vi fick, molnen sprack upp i sol lagom till fotograferingen, sen var hela dagen i ett lyckorus med tårar, vackra tal och party!
    Sen avslutatdes helgen på Grand hotell med god mat, lyx och spa.

    Nu känns det nästan lite tomt..
    kram



     
Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!