• kaffeä­lskare­n
    Äldre 7 Aug 22:41
    100907 visningar
    798 svar
    798
    100907

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej på er, här kan vi lägga en till på listan som planerar bröllop till den 7/7-12

    Vi har bokat festlokalen (gjorde vi faktiskt förra året redan) Det vi går och väntar på nu är att kunna försöka boka kyrkan till vårt datum. Inbjudningar och sådant funderar vi på, vi kommer att få hjälp med det av min blivande svåger då han är grafiker. Vi har redan kommit fram till dekorationer för borden och nu letar vi för att kunna köpa på oss. 
    Min klänning är beställd och vigselringen är också beställd. Med stor sorg i hjärtat så måste vi nog beställa en ny förlovningsring till mig då min försvann spårlöst i bilen (av alla ställen!) Min blivande letar kostym och han funderar fortfarande på om vi ska beställa ytterligare en ring till honom, han kan inte riktigt bestämma sig. Men känner jag honom rätt så kommer han att vilja ha en tillGlad 

    Roligt med en tråd där det är flera som har samma datum 

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 9 Aug 21:46
    #14

    JNT vilken lyx med maten! Glad Själv sitter vi och letar catering för fullt och hoppas på att hitta något prisvärt

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 15 Aug 21:45
    #22

    JNT, jag finns i Göteborg. Men nu har vi äntligen spikat att vi ska göra maten själva, så det kommer att bli en buffé. Men tack ändåGlad

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 16 Aug 23:54
    #24

    JNT det tar jag mer än gärna emot :D Jag måset idebomba min blivande då det är han som kommer att göra det mesta av maten hihihi (jag hade en önskan om att leva med en kock och fann mig en)

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 22 Aug 08:36
    #29

    Sofi88- här var det datumet också viktigt för oss då det är på vår årsdag vi gifter oss. Vi träffades 070707 . Så om någon vecka kan vi försöka boka kyrka och präst till vårt datum. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa när vi ringer.

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 23 Aug 20:40
    #34

    Operfekt: Jag beställde min klänning nu under semstern. Jag har ändå varit runt lite här i Göteborg och tittat även i Växjö, Helsingborg och Köpenhamn. Men icke att jag fann någon som jag kände att "den här!"


    Efter att vi hade varit i en butik i Helsingborg så blev vi tipsade om ett ställe i Vinslöv.. mamma och jag åkte dit. På 2 1/2 timma hade jag hunnit testa 20 klänningar. Och jag hittade den :D Men där jag var fick vi kanon service, de var väldigt hjälpsamma och väldigt trevliga. Tror det är Atelje MB de heter. Så jag beställde den och nu väntar jag med spänning på att få se den igen hihi


    Jag kan hålla med om att nu börjar man känna att det är högtid att sätta igång med allt fix och trix

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 1 Sep 09:19
    #55

    Wii nu är jag glad! Nu har vi äntligen kunnat boka kyrkan, och vi fick både tid och datum vi ville ha :D

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 1 Sep 18:35
    #57

    Sofi- Härligt!!! Lyckos dig som kan gå och smygtitta och känna lite på den. En annan måste vänta till minst slutet av Nov. innan jag får se klänningen igen

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 1 Sep 19:49
    #59

    Jag tror att jag ska vänta med ändringarna på klänningen. Den måste sys in lite vid bysten och sedan så måste vi nog släppa ut en halv centimeter vid stussen, det blev lite veck i ryggen. Och vi måste även lägga upp den en bit då jag är väldigt kort. Men som du säger man vet ju inte riktigt hur man ser ut om 10 månader. Så ändringarna gör jag nog i vår istället, under tiden får klänningen hänga hemma hos min mamma.


    Hahaha jag hade nog känt lika dant om jag gått hem med klänningen. Det hade inte heller förvånat om man faktiskt hade tappat klänningen. Lite små vimmsig som man är... :)

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 7 Sep 14:25
    #65

    Med tanke på att det ändå verkar vara många av oss som nu befinner sig i klännings-djungeln och en del av oss redan har klarat av den biten så skulle vi kanske kunna tänka oss att visa upp våra fina klänningar vi ska bära?


     

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!