• tout lamour lamour
    Äldre 7 Aug 22:34
    100875 visningar
    798 svar
    798
    100875

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Jag tänkte väl att det skulle vara fler som valde det datumet, det är ju så praktiskt - annars kommer jag aldrig komma ihåg datumet för bröllopsdagen! ;)

    Vi har preleminärbokat festlokal (Kairo i Upplangs väsby) men den vi tittat på passar inte för att ha vigseln i "trädgården" utanför - vilket vi vill - så vi har börjat fundera på att ha ceremonin och festen på en ö utanför Norrtälje (vi bor i Norrtälje), en stor ö som man tar färjan till alltså. Skulle kanske vara ganska mysigt för gästerna att åka ut dit, så kanske man kan ha lite skärgårdstema på dukning och sådant... så i så fall är inte festlokalen bokad, och så måste vi hitta något ställe i närheten av bygdegården på ön för att ha ceremonin, det måste vara gångavstånd känner vi. Vi får åka ut och reka någon gång näst-nästa vecka.

    Vi har gjort preliminär gästlista (ca 70 gäster), börjat prata om mat (vegetarisk buffé som vi lagar själva), börjat kolla kläder (jag har hittat "min" klänning tror jag, sambon vet kläder men inte tyget till kläderna ;) ).
    Min syster blir min tärna och sambons barndomsvän blir best man. Min syster och hennes man blir värdpar. Vi har även bestämt ingångsmusik, utgångsmusik och bröllopsvals.
    Vi har även börjat diskutera upplägget för själva festen, vilka tider, i vilken ordning allt ska göras och sådant. Hur vi vill att det ska bli så att säga. Känns som att det är en rätt stor del av planeringen, att dra upp en skiss över dagen liksom.

    Inbjudningskort och program och sådant tänker vi mycket på men har svårt att välja EN modell och ETT "tema", det finns ju så mycket fint! Vi har iallafall pratat om att göra pärmar till inbjudningskort och festprogram av tapet, det verkar snyggt. Vi tänker skicka ut inbjudningskort efter nyår och sätter väl OSA till i början på april, så att man vet ungefär tre månader innan.


Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!