• cutean­niis
    Äldre 27 Jul 22:54
    9221 visningar
    51 svar
    51
    9221

    Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??

    Hej!

    Jag gifter mig också den 20 augusti och börjar bli lite nervös...
    Vi ska ha borgerlig utomhus ceremoni så jag hoppas på fint väder Solig Det blir på ett trädgårdscafé i Åsa, Kungsbacka!

    Vi har fixat de mesta men ska lämna in ringarna för gravyr och polering på förlovningsringarna... min klänning måste sys in då jag gått ner (!!) Flört

    Annars är det lite festhäften som ska skrivas ut som min bästa vän kommer imorgon och hjälper mig med...

    Jag har lyckan att få två möhippor och hade en förra veckan som mina kära mammor från Öppna Förskolan fixade   med glassprovning och islandshästtur, avslutade kvällen med grillkväll å bada badtunna! =)

    Min andra möhippa kommer nog bli lite mer fartfylld om jag känner tjejerna rätt =) och har mina aningar om när.. det är ju inte lång tid kvar till bröllopet än å har uteslutit lite helger =)

    Min M2B däremot kommer få en svensexa men de vägrar säga när... vi har två barn hemma en på 2 år å en på 10 månader (haha jaa vi har fullt upp hela dagarna) så det hade ju varit lite skönt att få reda på när han ska ha svensexa men har mina aningar om att de lägger dom på samma helg och att mina svärföräldrar kan ha ett finger med i spelet.. hmm hur det än blir så kommer jag bli överraskad! Är dock ett litet kontrollfreak så jag hade gärna velat var när och hur ;) men det är ju hela charmen egentligen att inte veta det! =)

    Usch jag är så nervös inför stora dagen då jag skrivit lite längre ceremoni än den vanliga tråkiga borgerliga ceremonin.. hoppas det blir som planerat då jag blir fru i min rosa drömklänning Flört

  • cutean­niis
    Äldre 5 Aug 12:45
    #29

    Åhh jag blev hippad förra helgen!!

    Hely underbart, tjejerna storma in å sminka och klädde ut mej i gul leopardmönstrad tunika, cerise stråhatt och cerise ros örhängen! Med matchande grön blommiga stövlar (VARMT!!) =)

    Min sambo åkte iväg till sina föräldrar för att vara där med barnen... Där sitter hela grabbgänget på altanen och överraskar honom, han fick en blå One piece kopia dräkt, rosa foppa tofflor (som han hatar) och en Bingo Lotto mössa... Han får snällt åka på flaket i en fåtölj upp till en av killarnas hus där han blir vaxad på bröstet.. i form av ett hjärta och med mitt namn under =)

    För oss bar det ner till stan där det var Kungsbacka kalaset så jag fick en picknick i badhusparken... mitt bland alla barnaktiviteterna... Jag fick åka kaffekopparna som de snällt snurrade lite extra på..... Även kramas lite med en "utklädd" Björn som passade bra då min M2B heter just Björn =)

    Sen åkte vi vidare mot Varberg med mkt hårdrock, fniss och skratt i bilen! Jag fick en ögonbindel och hamna sen på Ästad Gård för att göra Fångarna på gården... Vi fick dock vänta en stund å sen dyker hela killgänget upp så det blev en sammanslagen möhippe/svensexa!! Helt underbart då vi har mkt gemensamma vänner och jag har väldigt många killkompisar!!

    Jag kan verkligen rekommendera Ästad gård, det var helt underbar miljö och roliga aktiviteter... Kan glatt säga att gyttjehålet var en underbar upplevelse! =)

    Sen var det middag på Ästad´s restaurang med viltgryta och ett antal lakrits shots (som jag  behövde det??)

    Det visar sig även att vi ska alla sova i ett stort militärtält på natten! =) Vi kl 2 (starkt jobbat av småbarnsförälder) somnar jag glatt med ett leende på läpparna och en aning snurrig i huvvet! ( Min M2B somna vid 12 så jag är nöjd att jag var uppe sist...)
    Vilka underbara vänner man har, rörd över att många ville dela min dag med mig!

    Hur jag mådde på morgonen var en helt annan sak.. men jösses skoj hade vi och det blev ju även ett frieri på natten utav två av våra underbara vänner <3

    Så nu är det dags att planera en till möhippe/svensexa!!! =)

    Snart dags för bröllop också!! Bara några veckor kvar... å på måndag sys klänningen in... då gäller det att hålla vikten till 20 augusti!! =)

    Hoppas ni börjar få allt klart för er stora dag!! Visst ska det bli spännande???

  • cutean­niis
    Äldre 5 Aug 12:57
    #30


    Lite dålig kvalité på bilden! ;o) Men så här fin fick jag vara =)
Svar på tråden Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??