• Äldre 13 Jul 14:55
    9184 visningar
    51 svar
    51
    9184

    Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??

    Vi gifter oss också 20/8 i Stockholm. Det känns ganska OK, men igår pratade vi om att vi måste knyta ihop en massa lösa trådar och verkligen slutföra vissa saker, såsom festhäfte, musiken och träff med personal, gravera ringar (kom jag på idag).


    Det som jag verkligen måste ta tag i snart är min klänning, den ska jag sy själv och jag har inte haft tid med det än. Jag har bara sytt toillen. Men jag har 4 veckors semester innan bröllopet.

    Jag ska göra all mat, men det känns välplanerat, jag ska bara testa två recept en gång till så att jag ha full koll.

    Frisyr har jag kommit fram till nu (kolla bloggen), men jag och dottern som ska vara tärna har inte varit på konsultation ännu.

    Kul med en tråd för just den 20 augusti!


  • Äldre 28 Jul 17:12
    #19

    Vi intensivtränar på vår tango och det är jättekul, men tar väldigt mycket tid också.

    Sen skulle jag vilja ha tips på en fin dikt att läsa under vigseln. Ni som ska ha diktläsning, vad har ni valt?

  • Äldre 28 Jul 17:13
    #20

    Vi har också lämnat in ringarna för omrodering och gravering och nu är bordsplaceringen klar också.


  • Äldre 3 Aug 07:14
    #22

    Jag och dottern som är tärna ska på hårkonsultation i morgon och på fredag ska vi till frissan och göra slingor. Samma dag ska vi också träffa vigselförrättaren och bestämma all musik tillsammans med honom och hans musikaliska barn.

    Festhäftena återstår och sen håller vi på och filar på uppdragen på festen. Lite kvar på klänningen också. Sen är det förstås all mat som ska göras förstås.


  • Äldre 4 Aug 23:17
    #24

    Idag var vi på konsultation för hår och make. Dottern som ska vara tärna blev vrålsnygg, 17 år. Men dottern tycker jag blev snygg också . Men jag sminkades inte, det kommer jag att göra själv sedan. I morgon blir det slingor och senare på kvällen ska vi hem till vigselförrättaren. Snart bara 2 veckor kvar!


  • Äldre 12 Aug 10:27
    #34

    Snart bara en vecka kvar!

    Jag tycker fortfarande att vi har mycket att göra. Idag är det dansträning och dags att hämta ringarna. Jg har några mail att skriva och ska göra klart fllen på klänningen samt sy i några knappar. Sedan måste jag fortsatt med att vika servetter och stryka dukar. Ljusen ska också dekoreras. Vi får se hur mycket jag hinner idag. I helgen blir det till att baka en hel del. Resten av veckan är detaljplanerad. Bara vi följer schemat går det vägen.

  • Äldre 18 Aug 23:33
    #41

    Lycka till alla andra också. Jag har mycket att stå i i morgon, med all mat som ska göras.


  • Äldre 22 Aug 18:44
    #45

    Några bilder finns på mina bloggar.


Svar på tråden Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??