• Lindao­chJohn
    Äldre 10 Jul 22:45
    5046 visningar
    22 svar
    22
    5046

    Alla tips om Italien!

    Vi funderar på att göra en roadtrip genom Italien på vår bröllopsresa. Flyga till Milano o hyra bil o köra neråt.
    Venedig, Toscana o Rom är självklara städer på vägen. Tanken är att vi ska vara iväg i 2 veckor som ska fördelas på 5 dagar på sol-o-bad-ställe, några dagar i själva Rom o sen resten på vägen mot Rom .

    Alla tips tas emot med glädje! Allt från vilken stad man ska åka till, vilket vin man ska dricka, var man kan bo mm!

  • Svar på tråden Alla tips om Italien!
  • Lindao­chJohn
    Äldre 11 Jul 18:30
    #2

    Tack så mycket!

    O så puffar jag ännu mer!

  • Lindao­chJohn
    Äldre 11 Jul 20:33
    #7

    Tack för alla förslag!


    O ge gärna mer!

  • Lindao­chJohn
    Äldre 12 Jul 19:11
    #9
    Erika skrev 2011-07-12 17:21:34 följande:
    Åhh, jag och min man älskar Italien och ska snart dit igen! För några år sedan bilade vi runt i Toscanaområdet och det är något jag varmt kan rekomendera!

    Vi började med Pisa, men precis som 'Polventon' skrev så är det bara tornet som är värt att se. Därefter åkte vi till Florens, en jättefin stad med mycket att se ,  vi åkte sedan vidare mot landsbyggden och dess härliga vingårdar, stannade till i bergsbyn Volterra (hur mysigt som helst), för att sedan avsluta vid kusten i San Vincenzo.

    Tänkte tipsa om boendet vi bodde på mitt i ingenstans, bland vinodlingarna! Uppe på en höjd ligger denna maffiga vingård, omgiven av olivlundar och vindruvsrankor. På deras område som är ganska utspritt , finns flera olika boendeformer, bla b&b och villor. Vi bodde i b&b delen, men hade tillgång till villorna + pool som fanns på området- kändes hur lyxigt som helst. Till saken är att vi fick vara för oss själva, eftersom det inte var någon som bodde i de villorna vi var vid :)

    Detta är ingen håll- i -gång- ställe, snarare en plats för avkoppling, och en upplevesle att ha milsvidd utskikt över landskapet. Frukost ingick, men för att äta middag på restaurang måste man ta sig till närmsta by, några minuters bilfärd därifrån. Vi bokade endast några veckor innan och lyckades få ett rabatterat "sista minuten pris", så håll ögonen öppna om ni är intresserade!
    www.villasantandrea.com/ 
    Tack!

    Vi är ute efter jus det, avkoppling och att se landet, så det skulle nog passa perfekt! Vi ska absolut ta oss en titt där!
  • Lindao­chJohn
    Äldre 13 Jul 21:03
    #14

    Åh det här är ju toppen! Vilka tips vi får! Skrattande
    Tack alla o fortsätt ge mer!

  • Lindao­chJohn
    Äldre 12 Nov 12:52
    #22

    Åh tack för alla tips! Ska bli så spännande att försöka sätta ihop en resa mha allt det här! Skrattande

Svar på tråden Alla tips om Italien!