• Amejul­i
    Äldre 5 Jul 21:47
    40183 visningar
    39 svar
    39
    40183

    HJÄLP!! Bästa sättet att gå ner i vikt snabbt?

    minnilee skrev 2011-07-05 15:39:24 följande:
    tack för svar :) har börjar gymma 5 dagar i veckan också.. Nu kör jag :)
    Hur mycket konditions- och fettförbränningsträning blir det? När du skriver gymmar, menar du bara lyfta vikter då? För en effektiv förbränning behövs en kombination av olika träningsformer!

    Mitt allmäna tips är att utgå från livsmedelsverkets kostråd. En del menar att deras kostråd inte är moderna men det är faktiskt tvärt om. De uppdaterar sig ständigt och anledningen till att många kostråd liknar de som funnits länge är därför att även ny forskning pekar i denna riktning. Att de inte rekommenderar alla möjliga nya dieter som blivit poppis de senaste åren beror på att dessa ännu inte är ordentligt testade eller att man inte funnit belägg för att de är nyttiga i längden.
    Sen är det bara att tänka på att äta regelbundet, inte för stora portioner och med en rejäl portion förnuft och sen öka vad man ger av med genom träning och i allmänhet försöka vara mer fysiskt aktiv.

    Stort lycka till! Du fixar det!
  • Amejul­i
    Äldre 5 Jul 21:50
    #8

    Bra kommentar av Picknick i det gröna också. Att känna efter vad som är boven just för dig. Och viktigt också att hitta vad som är motivation för dig. Finns det träning som du gillar, vad ska du tänka när du blir sugen målbild som motiverar dig att hålla emot o.s.v. Lycka till igen!

Svar på tråden HJÄLP!! Bästa sättet att gå ner i vikt snabbt?