Inlägg från: ElliePellie |Visa alla inlägg
  • ElliePellie

    Östgötabröllop 2012?

    Vi ska gifta oss på nyårsafton så det är inte 2012 men jag hänger gärna på ändå:)
    Känner att det börjar bli dags att kolla på klänning men har  inte gjort det än... Får väl helt enkelt boka en tid och börja prova annars kanske jag aldig hittar någon!

  • ElliePellie

    Tänkte faktiskt börja med Petrés i Norrköping sedan Rafaelas, kan bli en sväng till Partyworld i Linköping oxå... Vill han en enkel klänning i spets typ som den här:




    Men innan jag börja prova har jag ingen aning om vad jag vill ha egentligen. Ångestfyllt kan jag lätt säga att det är!!!

    Vi ska gifta oss i Gusum utanför Valdemarsvik och sedan blir festen i Fyrudden, nyår var ju inte helt lätt men det här känns kanonbra och troligen blir det prästen vi vill ha oxå :)

  • ElliePellie

    Vi har redan skickat ut Save the date i början av maj eftersom det är nyårsafton som gäller, inbjudningarna kommer gå ut i september.
    Idag har projekt "Snygg inför bröllopet" börjat med extra insatser på träning och kosthållning, inte så långt kvar nu som jag intalat mig själv länge nu...  Obestämd

  • ElliePellie

    Gick inte att ladda upp en bild med våra STD kort men tärnan är Grafisk formgivare så jag kan få allt material precis som jag vill ha det. Känns bra eftersom jag inte hittat några färdiga förslag på nätet OCH har ingen pyssel-gen alls Skäms

  • ElliePellie

    Motala känns lite långt bort för mig, ingen som vet en sömmerska med goda referenser i Norrköping med omnejd?

  • ElliePellie

    Då var första provningen av klänning klar och det gick ganska bra.
    Hade en klar bild av vad jag ville ha men den bästa jag provade igår var inte alls lik min bild. Ägarinnan på Rafaelas i Norrköping är en fantastisk kvinna som hjälpte mig hitta 2 olika klänningar som passar mig och min kropp. Verkligen en kanonfin service!
    Vet inte om jag ska prova fler, kanske lika bra att inse att det är ju bättre med en klänning som sitter fint än en klänning som ser bra ut på bild...
    Funderar även på att "överge" min frisör sen 15 år och prova en ny fram till bröllopet som även är intresserad av att sätta in löshår och göra en uppsättning. Har typiskt svenskt fint hår, många hårstrån men väldigt tunna och fina.
    Helt plötsligt känns att väldigt nära och en stressad känsla infinner sigObestämd

Svar på tråden Östgötabröllop 2012?