• SnartF­ruSir
    Äldre 28 Jun 13:17
    28380 visningar
    69 svar
    69
    28380

    Bantar du för att komma i form till bröllopet?

    Jag har inte hängt med i tråden men kliver in ändå. Jag körde helfart med cambridgemetoden i höstas och gick ner mina 16 sambokilon på 6 veckor (startade på 88 och är 170 cm lång). Han friade strax innan men att köra cambridge hade jag bestämt mig för innan. Jag ville bara avvakta en Pragresa och sedan sätta fart - och så blev det. Innan dess hade jag testat GI och LCHF och tränat 4 dagar i veckan, men det fungerade inte för mig.

    Det har nu gått snart 10 månader sedan helfarten avslutades. Sedan dess har jag gått upp 2 kg och står nu stabilt på 74 kg, men det är rätt normalt att man börjar gå upp när man börjar äta igen. Vi kör GI på vardagarna men lyxar till det med bröd (surdegsbröd) på helgerna.

    Nu inför bröllopet så vill jag ändå gå ner 5 kg till strax under 70 kg. Klänningen passar, men sitter tajt, och jag har efter 6 månaders funderande kommit fram till att detta vill jag gå ner. Påbörjar därför en ny cambridgekur idag med helfart i 3 veckor. Under tiden fortsätter jag träna och efter kuren kommer jag undvika kolhydrater (som är boven i mitt drama).

    Jag måste säga att jag trivs så oerhört mycket bättre med mig själv nu. Nu är personen i spegeln samma som personen på insidan. Bröllop eller inte, detta gjorde jag för mig.

  • SnartF­ruSir
    Äldre 28 Jun 13:18
    #34
    Kattpoet skrev 2011-06-28 13:11:32 följande:
    Så hur många av brudgummarna  bantar??
    Min blivande körde cambridgekuren med mig i höstas och gick ner 18 kg :) Nu tränar han 4 dagar i veckan för att hålla vikten och det fungerar än så länge fint för honom.
Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?