• petite­moi
    Äldre 26 Jun 09:18
    5696 visningar
    22 svar
    22
    5696

    November 2011♥

    Jag gifter mi den 19 November:)
    Vad kul att det finns fler.
    Idag skall jag fixa färdigt det sista med inbjudningarna, ska bli kul.
    Jag gifter mig på örenäs slott i Helsingborg:)
    Ni då?

  • petite­moi
    Äldre 29 Jun 19:13
    #7

    Åhh så roligt Maria!
    Jag som började tro att jag och min sambo var dem enda här inne som skulle gifta oss den 19 November, kul med fler.

    Mina tankar är ganska lika dina märker jag, jag hoppas också på snön, förra året snöade det redan då så det hade varit underbart. Vi skall också ha vigsseln kl. 14.00 just eftersom att solen går ner så tidigt och man vill hinna synas lite i dagsljus haha:)
    Våra färgtema är: Vitt, silver, guld och duvblått. Vi kommer gifta oss på slottet och sedan ha festen en etage upp, däremellan skall vi fotograferas, vi har också bokat en trubadur/musiker som sjunger och spelar aukustiskt vid vigseln och sedan står för musiken under kvällen blandat mellan live och ikkelive hehe,

    Det låter ju helt underbart med häst och släde och marschaller, riktigt fint, hoppas hoppas på snö!
    Spännande med kl'änningen, vad är det för klänning du är inne på? Jag hämtar min den 16 juli i köpenhamn sen skall den lämnas in här hemma för att sys upp lääängtar!

    Vad det gäller det lila och röda så tror jag inte alls att det skär sig har du bilder på nyanserna?
    Du har ju kommit ganska långt i planerandet, skönt ju:)
    Just nu är det killens kläder vi är inriktade på, har inte kollat upp det alls ännu..
    ska bli kul.
    Vi får följas åt här inne:)

  • petite­moi
    Äldre 30 Jun 21:57
    #9

    Åhh vad spännande med klänningen:) känns ju skönt när det är i box, det är ju en av de större posterna som måste ordnas. Jag kommer ha en Blue by enzoani klänning som heter Detroit, din klänning var faktiskt aningen lik, med tajt liv upptill och lite vågig volym nertill, haha kul att det är så mycket likt ju:)

    Köpenhamn är helt underbart, speciellt nu på sommaren, då får ni ju en romantisk minisemester, längtar tills vi skall dit o hämta klänningern.

    Jag håller på och mixtra med en låtlista på spotify, eller iallafall förslag som jag vill att musikern skall spela, han har säkert egna ideer men man vill ju ha lite koll. Han kommer sätta på musik när han vill ha paus, typ via spotify eller något så det är ju bra, er musiker kan säkert göra det samma, så det inte blir helt tyst utan musik. Har du spotify kan jag skicka över min lista, vet dock inte riktigt hur man gör, vet du? Vet bara att det skal gå att göra...

    Det låter ju bra med hans kläder, det är viktigt att han trivs och att han känner att han kan använda kläderna igen ju, det är ju perfekt att bara köpa till väst och slips/cravatt så slipper det bli ett helt nytt sett:)

    Idag har jag fått lämna ut den första inbjudan hihi, känns så spännande:)

    Har du bilder på platsen där ni skall ha bröllopet? Kunde vatt kul att se.

  • petite­moi
    Äldre 2 Jul 09:12
    #11

    wow vilken kyrka, den ser ju helt otrolig ut. Blir nog jätte bra.
    Superfin ring du hade hittat, är det den som det blir eller? Liknar lite på en som jag tittade på på malmö mässan i vintras från stars of diamonds http://www.starofdiamonds.com/index.php?page=product&artnr=DianaP 
    det är länken.
    Vet dock inte om jag vågar beställa från dem, de har ingen faktisk butik utan åker rundor på mässor och om man vill träffa dem så bestämmer man möte på en plats och diskuterar vilken ring man vill ha osv. Nu kanske jag låter lite väl skeptisk.. men man vill ju helst att det är bra material dem använder:/ sen är den ju kanske i dyraste laget också haha men drömma kan man ju:P

    Vad gäller osa hade vi tänkt att bara sätta oss själva men så är min kille norsk och hans familj och vänner bor i norge så hans mamma trodde det var enklare att deras nr stod med också, och det har hon iofs. rätt i då alla hans mostrara och fastrar och morbröder osv. antagligen kommer ringa hans föräldrar och osa oavsett då det är lite av traditionen där så vi satte våra nr och hans föräldrars.
    Hade dock helst bara velat ha våra för jag är rätt att dem kommer vimsa till det och kanske inte komma ihåg vem som egentligen har ringt haha:)

    Vi har fixat en bröllopshemsida där jag bl.a. skrev att folk måste berätta om allergier och liknande inför maten men jag har inte funderat på hur dem skall säga det till oss, tänkte nog bara att dem ringer isåfall men det är sant som du säger att man kanske borde ordna upp lite system på det:S det är mycket man inte har hunnit tänka på, det är därför det är bra o va här inne haha, tack för tipset!

    Vad kul med sången:D det passar ju med namn och det hela :) tycker det är viktigt att man gör bröllopet till sitt eget, musiken spelar en stor roll där:)

  • petite­moi
    Äldre 14 Jul 08:58
    #14

    Hej hej!
    Förlåt att jag inte har svarat, har inte varit så aktiv här inne dem sista dagarna, bara läst inläggen och jobbat för resten.
    Så skönt att inbjudningarna kommit iväg, jag skicade faktiskt iväg mina igår, et var de som skulle gå helt till norge, de flesta här hemma kommer nog delas ut personligen:)
    Dina var superfina, fint med spets på:)
    Jag har ingen bild själv på mina men, såg att en kompis till mig lade ut vårt inbjudningskort på sin blogg, här är länken om du vill se det: http://aronssonsandra.blogg.se/category/sandras-plus.html

    Vad det gäller ringar så kommer jag ha två men min kille kommer bara ha förlovningsringen, den är dock ganska bred så där har han gott om plats att skriva in vigsel datumet också:.

    Jag tror det blir jättebra med det mörk lila och mörkröda blommorna till, så länge blommorna är riktigt röda och inte går mot rosa så blir det fint:)

    Försökte kopiera spotifylistan men det funkar inte, hur menar du, jag högerklickar på själva listan i vänstra kolumnen men om jag då tar copy och klistrar in det här så står det bara namnet på min lista men den går inte o klicka på:/ jag måste va grymt otekniskt. Funkar det när du gör det?

    På lördag ska jag och ett tjejgäng äntligen till köpenhamn o hämta klänningen, igår drömde jag mardröm att jag kom försent och att jag inte kom till att få min klänning hahaha..

    Har funderat på om man skalll ha en liten ask stående vid bordet till gesterna med en liten present i, funderar på att göra söta små macarons och lägga i, ska ni ha någon sådant?

Svar på tråden November 2011♥