• Äldre 6 Jun 12:01
    6693 visningar
    37 svar
    37
    6693

    Viktminskning genom träning och nyttig kost.

    Jag har också bestämmt att det äntligen ska bli ändring på mitt liv!
    Har tidigare försökt gå ner i vikt, men har tröttnat efter ett tag.
    Jag hoppas att mitt kommande bröllop ska motivera mig mer. Har alltid sagt att jag ska ner i vikt innan jag gifter mig, så nu är det upp till bevis..

    Jag kommer precis som helsingebrud inte titta så mycket på vågen utan istället mäta mig. Det blir ofta större resultat på måttbandet än på vågen.
    Jag kommer också att försöka låta bli att mäta så ofta. Har tidigare vägt/mätt mig en gång/vecka och har då blivit väldigt besviken om det inte har gett resultat. Så en gång/månad är mitt mål.
    Min träning i nuläget består i att jag går en timmas promenad/dag samt att jag försöker äta lite mindre av det onyttigaste. Med tanke på hur jag har levt tidigare så borde detta vara en bra start. Sen kanske jag börjar med lite styrketräning när jag har blivit lite "piggare"

  • Äldre 6 Jul 09:06
    #35

    En månad efter den officiella starten på min viktminskning har jag minskat 4 cm i midja, 2 cm över höften, 3 cm över bysten, och i genomsnitt 1 cm över armar och ben! :D

    Enda skillnaden i mitt liv är att jag går minst en timmas promenad varje dag samt att jag inte tar lika mycket godis och chips när skålarna står framme.. ;)

Svar på tråden Viktminskning genom träning och nyttig kost.