• Sofia7­86
    Äldre 6 Jun 10:17
    6696 visningar
    37 svar
    37
    6696

    Viktminskning genom träning och nyttig kost.

    student75 skrev 2011-06-06 08:30:06 följande:

    Hej!


    NU har jag bestämt mig för att börja träna och äta nyttigare. Jag har försökt att gå på renkur i flera år/månader men ej lyckats och har därför bestämt att gå vidare till någon annan metod som jag förhoppningsvis kommer att lyckats bättre med. Nu ska jag bli av med övervikten en gång för alla, finns det någon annan som vill göra mig sällskap under resan?


    Jag har tänkt att träna styrketräning 3 ggr/v, pilates 3 ggr/v och konditionsträning 5-7 ggr/v. Jag kommer inte att följa någon speciell diet men jag kommer att följa talriksmodellen men minska lite på mängden kolhydrater och öka mängden proteiner och grönsaker.


    Dag 1.


    Min start vikt är 100,5kg L (denna vikt kommer snart vara ett minne blott)


    Dagens träning består av jogging 2,5 km samt pilates 20 minuter.


     


    Wow vad duktig du är, jag är en riktig konditionsnörd så jag kan verkligen rekommendera joggning! Det bränner otroligt bra, se till att börja lätt om du inte är van vid att springa. .En annan sak som kan vara bra att tänka på är att öka din vardagsmotion, gå i stället för att ta bilen, ta trapporna i stället för hissen etc. Det ger mer än man tror. 
    Det bästa med att träna för min del, jag springer 3-4 gånger i veckan samt cyklar är att man faktiskt kan äta gott utan att få jättedåligt samvete. Dessutom ökar din förbränning när du tränar. Lycka till! 
Svar på tråden Viktminskning genom träning och nyttig kost.