• Sarah 87
    Äldre 23 Jun 12:19
    292950 visningar
    1548 svar
    1548
    292950

    Vinterbrudar - 2012

    Åh vilken rolig tråd!

    Datum: 14.02.2012
    Antal gäster: ca 130...
    Typ av vigsel: Kyrklig
    Stad: Örebro

    Får nästan smått panik över hur långt alla kommit i sin planering!
    Vi har inte ens förlovat oss än, jag bara går o väntar på ett frieri...

    Har bokat kyrka, frisör, smink, och sömmerska hittills. Är i full gång att leta festlokal!

    Nu när jag ändå skriver, är det nån som vet om man kan köpa organzapåsar med önskat tryck nånstans?

  • Sarah 87
    Äldre 9 Jul 14:44
    #27

    Var har ni hittat era jackor/bolero? Jag var nämligen i Kina förra veckan o tänkte passa på att hitta nåt då men det var helt omöjligt.

    Hur tänker ni med skor? Kör ni dubbla par?

    Det är så mkt att tänka på med bröllop! Vi skulle boka lokal till festen men då hade just vårat datum av alla redan blivit bokat. Så nu måste vi leta vidare! Men hoppas på att börja planera detaljer för inbjudningskort o gästlista osv ikväll när både jag o min pojkvän är lediga :)
    O jag väntar fortfarande tålmodigt på ett frieri...

  • Sarah 87
    Äldre 9 Jul 16:02
    #28

    Sorry nu såg jag vart jackor/bolero var köpt...

  • Sarah 87
    Äldre 10 Aug 22:41
    #30
    Red skrev 2011-07-11 10:34:47 följande:
    Jag har tänkt ha tre par skor. Ett par med 8cm klack som jag hoppas jag kan ha så länge som möjligt och sedan ett par typ ballerina om jag skulle bli trött i fötterna. Sedan har jag tänkt försöka hitta ett par snörkängor med 8 cm klack att ha när vi skall fotograferas ute och när jag transporteras mellan hotell/frisör/lokal. Inte så roligt att halka omkring i pumps då men samtigt behöver jag ju klacken för att inte släpa klänningen i eventuell snö.

    Pumpsen och framförallt ballerina skall jag leta efter nu i sommar eftersom det inte finns så mycket till vintern. Kängorna får jag ju nog vänta med eftersom de inte finns nu. Är bara så rädd arr jag skall glömma de, får nog börja skriva en lista Glad
    Åh jag tycker det är såå svårt me skor! Min fästman (äntligen är vi förlovade :) ) är bara nåra centimeter längre än mig o därför vill jag inte ha några höga klackar. Men jaa kängor har jag ett par som nog skulle funka bara när man ska va ute o springa. Men jag är ingen ballerinatyp så de är svårt att hitta fina platta skor då.

    Återigen, var har folk hittat bolero/jacka? Jag va inne på den där hemsidan men hittade inte fram. Jag förstod inte riktigt tror jag...
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012