• Mirjam­i
    Äldre 16 May 13:00
    151804 visningar
    23 svar
    23
    151804

    Orange hår efter blekning!!

    Jag har EXAKT samma problem. Har varit brunett i över 10 år nu och till bröllopet ville jag bli blond igen, min naturliga hårfärg. Dock började jag i tid då det måste gå sakta med avfärgning och blekning så håret inte skadas för mycket. Därför avfärgade jag, har gjort det i två steg med två veckor emellan. Jag är knallorange i håret, MEN så tonar jag det med Wellas skumtoning, nivå ett mellan blakningarna. Håller 2-4 tvättar, men tillräckligt för att håret ska få tid att återhämta sig mellan blekningarna. Så just nu är jag knallröd, skithäftigt (får kommentarer att jag borde behålla den färgen). I helgen blir det blekning nr tre, vilket jag inte tror är sista dock. När jag nått nästan vitt resultat kommer jag att färga och slinga håret till min naturliga färg och sen är jag klar. Det tar tid och kräver tålamod, men blek inte förrän om två veckor igen. En kompis till mig gjorde för tätt och hon blev väääldigt korthårig. Hon tappade håret, det gick av! Så två veckor, försök igen, och tona NIVÅ ETT tills dess. Tar du nivå två så tar inte blekningen på det lika effektivt!

  • Mirjam­i
    Äldre 17 May 09:48
    #15

    Jag var dock osmart och köpte löshår i min mörka nyans innan jag bestämt mig att gå tillbaka till min naturliga färg så det måste jag också ha nytt nu, vågar inte bleka löshåret även om det är äkta.

    Dock har jag just nu i det, mörbrunt löshår med mitt naturliga lysröda, och så har jag gjort en sned fiskbensfläta. ATTANS vad coolt det blev. Kanske inte bleker mer, kanske ska ha så! Riktigt häftigt, hi hi...

Svar på tråden Orange hår efter blekning!!