• Äldre 1 Apr 11:57
    2959 visningar
    4 svar
    4
    2959

    Treoberoende och rygg/nacksmärta!!

    Jag har inte hamnat i tablett-träsket tack och lov. 
    Och det kan jag nog tacka ett ex för.
    Jag åt då 8 Citodon om dagen efter andra fot-operationen. För dom tabletter jag fick efter första operationen hjälpte ju inte...
    Han sa till mig att jag ju hade lika ont varesig jag åt tabletterna eller inte. Så varför åt jag dom?
    Det är ju bara onödigt att ta tabletterna då liksom. Och det var efter det som jag utreddes för resestens mot smärtstillande...

    I dag tar jag bara Eeze om jag har känningar av migränen. För dom tar bort "udden" av det. Och så tar jag alvedon eller ipren om jag har feber.

    Att ha ont vet jag allt om.
    Jag har inte varit smärtfri en dag sen -96. Och man kan lära sig att leva med smärta och värk. Även om det kan kännas omöjligt.

    Jag hoppas att den nya sängen hjälper, en bra kudde som stödjer nacken i den position du sover är också bra att investera i. Linement och massage regelbundet är också smärtlindrande.

    När det gäller din konsumtion av treo så är det nog tyvärr bara så att du måste dra ner.
    Ta det lugnt, börja med att dra ner kraftigt. Håll den nivån ett tag. Exempelvis så kan du ta en halv treo mitt på dagen och en halv innan du går och lägger dig.
    Minska detta till en kvarts sen och sen tar du bort ena dosen...
    Att ersätta med andra brustabletter kan vara en bra idé. Men det funkar bara om du intalar dig själv att det hjälper.(placeoeffekt).

    Lite salt i ett glas vatten och kanske pyttelite bakpulver eller annat som får det att "brusa" kan vara en annan ersättning. Det smakar mer likt treo och kan få kroppen att tro att du tog en sån. Men du ska inte satsa på att "ersätta" utan att fasa ut...

    Lycka till  

Svar på tråden Treoberoende och rygg/nacksmärta!!