• fralla­n
    Äldre 24 Mar 22:40
    16125 visningar
    26 svar
    26
    16125

    HBT-vänligt bemötande från den annars så hetero bröllopsbranschen?

    Styrka skrev 2011-03-24 21:03:22 följande:
    1995 11 17 skrev 2011-03-24 17:07:19 följande:
      Det är inte givet att man som tjej har små smala fingrar.
    Håller med!

    Men media kan ju ibland vara mer politiskt korrekt än genomsnittsmänniskan, och jag är mer än nyfiken på hur skräddaren kommer reagera när min tjej vill ha herrkostym, och hur guldsmeden hanterar det när vi har samma ringstorlek. Jag har märkt att de kan utgå från att min partner är man ("kom gärna hit med din POJKVÄN sen") men hittills inte märkt av att de blivit stela eller negativa när de märkt att vi är homo.

    En annan tanke kan ju vara att jag bor i Göteborg - en någorlunda stor stad. Kanske är det annorlunda i exempelvis Jönköping eller Ystad eller Jokkmokk?
    hehe, ring storleken behöver ni nog inte oroa er för... min kille har mindre ringstorlek än mig, små taniga fingrar, så jag tror inte sånt spelar så stor roll

    Man vill ju gärna tro att vi har kommit längre än så här i vårt samhälle idag, men ibland kan folk vara oroväckande småsinta... Bor själv i göteborg och bland mina vänner är vi i alla former, hetro, bi, homo, tjocka, smala, unga, gamla och olika etnisiteter så då blir man ju lite bortskämmd med tillåtande tänkande. Jag hoppas innerligt att jag får se den dagen, då folk slutar leta efter fel och istället fokuserar på att vara lyckliga, innan jag dör
    Känns egentligen fel att kategorisera människor som än det ena och än det andra, vi är ju i grund och botten mer lika än vi är olika! Jag hoppas verkligen att ni blir bemötta på det sätt en kund borde bli bemött och inget annat, för det är ju när det kommer till kritan bara fler sålda varor för företagen.
Svar på tråden HBT-vänligt bemötande från den annars så hetero bröllopsbranschen?