• underlivs besvär... orkar inte mer

  Sön 27 feb 2011 16:22 Läst 24449 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Zelmah - Visa alla inlägg
 • Sön 27 feb 2011 16:22 #5

  Man ska inte använda vanlig tvål i underlivet då PH-värdet blir helt galet och balansen blir helt rubbad! Själv kan jag inte ens komma i närheten med tvålen. Apoteket har en jättebra tvättolja, ACO tror jag.. vit flaska med rosa kork o text. Den är jättebra och skyddande för det stackars känsliga underlivet och lämnar en mjuk känsla efteråt. Använder den jämt. Väldigt bra efter sex med eftersom den skyddar o lugnar vid irritation. De har även en bra intimcreme som man kan stryka på efteråt om man är mycket irriterad. Den lugnar och svalkar. Vet inte om dina problem beror på tvålen just men du kan ju prova dessa och se om det hjälper dig.

  P-piller kan också vara boven även fast de inte var problem i början. De kan komma senare med. Hormonerna kan påverka en olika i olika skeden i livet och man kan bli känsligare och tvärtom. Prova att sluta med p-piller o testa nån annan form av preventivmedel. Jag fick massa underlivsproblem av mina p-piller plus massa annan skit så jag slutade med dem.

  Men du ska absolut kontakta gyn igen och be att få träffa en annan gynekolog som tar dina problem på allvar! Detta ska inte viftas bort av dem. Man kan få vaginism och vestibulit.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll