• Äldre 28 Jan 11:30
    4657 visningar
    12 svar
    12
    4657

    Komdom - dåligt preventivmedel!?

    För 6 månader sen slutade jag med piller eftersom det bara var krångel, blödningar och allt möjligt.
    I förrgår fick jag en kallelse till kvinnomottagningen, som någon jag pratat med för längesen på ungdomsmottagningen helt random utan att ens förvarna mig hade satt upp på mig nu, 6 månader senare för att de tyckte att jag ska ha piller.
    Jag ringde till kliniken för att avboka tiden och människan som jobbade där sa nåt som jag ALDRIG har hört förr.

    - Ja,jag kan avboka tiden men om du inte börjar med piller igen så kommer du bli gravid snart. Kondomer är det sämsta preventivmedlet så förr eller senare kommer du få en oönskad graviditet när den spricker. Det händer alla någongång.

    Så nu undrar jag vad har den människan för fel i huvudet? (och får man ens tjata på någon så om man vill avboka tiden) Som jag har hört det är kondom ett av de bästa preventivmedlen, vad säger ni om det här?

  • Svar på tråden Komdom - dåligt preventivmedel!?
  • Äldre 28 Jan 11:49
    #3

    Problemet är att jag har grov gynekologskräck så jag viftar runt med benen och får panikattacker så fort de kommer i närheten av mig, jag har ännu inte klarat av en hel undersökning så en spiral är tyvärr uteslutet även fast jag gärna skulle ha en. :/

  • Äldre 28 Jan 13:05
    #9

    Ja jag håller med er alla om att det är konstigt att hon kan säga så. Nog för att jag har ett förhållande sen 6 år tillbaka men det kunde ju inte hon veta för henne har jag aldrig pratat med! Så som hon sa låter det ju som att man ska ha piller ISTÄLLET för kondom och för de som är singlar och ligger med olika personer är det ju verkligen inte bra..

Svar på tråden Komdom - dåligt preventivmedel!?