• Aniara­4
    Äldre 23 Jan 20:11
    7366 visningar
    21 svar
    21
    7366

    Önskar romantiska tips om Barcelona! Bröllopsresa i mars!

    *Spetsar öronen*
    Vi har inte bestämt hur vi ska göra med bröllopsresan än, gifter oss i september och beroende på om jag får nytt jobb eller inte så kanske vi inte kan åka så långt och länge. I så fall tar vi nog en långhelg någonstans, och sparar Maldiverna till nästa höst. Flört

    Och Barcelona ligger högst upp på min lista (följt av Rom), så jag tar också väldigt gärna emot tips. Framför allt skulle jag vilja få tips om ett riktigt romantiskt och fint hotell!

  • Aniara­4
    Äldre 24 Jan 09:44
    #4

    Hur funkar det om man inte kan gå så mycket? Jag har en sjukdom som gör att jag bara orkar kortare sträckor, sen blir musklerna överansträngda så jag måste vila.

    Några hotelltips?

  • Aniara­4
    Äldre 25 Jan 18:40
    #7

    Romantiska hotell, kom igen! Tungan ute

  • Aniara­4
    Äldre 27 Jan 09:00
    #9
    spunkcissi skrev 2011-01-27 08:47:46 följande:
    Det bästa är att kolla på olika sajter, typ hotels.com och välja vilken prisklass och vilket läge ni vill ha, om ni vill bo nära stranden, hamnen, city eller liknande. 
    Det tänkte jag också göra, och inte minst Tripadvisor där man kan få veta mycket mer som inte står i den officiella informationen direkt.

    Vad finns det för för/nackdelar med att bo i respektive område? Havsutsikt är ju trevligt, men blir det långt till stan och det man vill titta på då?
  • Aniara­4
    Äldre 1 Feb 20:58
    #13

    Wow, det såg verkligen fantastiskt ut! Ska ha det i åtanke. Däremot tror jag inte vi har råd med den dyraste sviten, även om det där ingår "Gold Shower Grand Room" FörvånadSkäms! Skrattande

    Men jättebra med hotelltips, fler tack! Gärna negativa erfarenheter också så man vet vad man ska undvika.

  • Aniara­4
    Äldre 10 Feb 19:39
    #14

    Ingen mer som har tips på hotell och restauranger?

Svar på tråden Önskar romantiska tips om Barcelona! Bröllopsresa i mars!