• minska­ttn
    Äldre 15 Feb 20:33
    136872 visningar
    754 svar
    754
    136872

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    självklart kan jag medd måtten . vi funderar på att möblera så vi får se lite hur det ser ut som vi tänkt på stora dagen. hoppas de inte tycker vi är krångliga:-P. vi är i nuläget 68 personer så jag vet inte om vi måste använda oss av extra borden?


    SAHU: när ska ni gifta er och hur mkt fick ni betala för lokalen? vi fick priset 5000kr å då hyr vi fre från 12 till sön kl 18. många jag pratat med tycker de låter dyrt (andra som hyrt tidigare)men jag har ringt och dubbelkollat och hon sa samma pris som sist (alltså 5000kr). sen funderar vi på att ta städning och då skulle de ha ytterligare 1500kr så funderar nog påatt ev avbeställa det.


    vi (läs jag ) tänkte köra på organzalöparna från calligraphen i lavendel.. http://www.romance.se/index.aspx?type=Product&Lang=sweden&PId=1102539&tagval=party_table_cloth&menuIdx=4


    sahu skrev 2012-02-15 08:53:32 följande:
    Minskattn och Rosi ni får gärna meddela mig måtten på borden om ni ändå ska dit och mäta. Vi ska ju också hålla till där och har för mig att vi mätt borden till 180x90cm och har därför utgått från det. Men skulle det inte stämma så säg jättegärna till! :) Vi har lite svårt att åka dit då vi ju bor i Stockholm.

    Vi har också tänkt att köpa knoppalakan men vet inte hur vi ska göra med löpare. VIll ha något i svart som är lite smalare än vanliga löpare att lägga på borden. Vart finns det organzalöpare?

    Ha en fin dag!
  • minska­ttn
    Äldre 19 Feb 10:14

    å dottern blev magsjuk i fre så vi kunde inte åka dit men nu har ja ju måtten iaf. tack rosi


    Rosi skrev 2012-02-18 23:19:44 följande:
    Så lite så, Glad att jag kunde hjälpa till =)
  • minska­ttn
    Äldre 22 Feb 21:10

    å va fint hon sjöng.. . spelar hon piano eller gitarr?


    DuÅjag skrev 2012-02-18 23:01:17 följande:
    Ja jag ska kika med henne så snart jag kan! Tror hon tar ca 500:- för två låtar men ska dubbelkolla även detta!
    jag har lagt ut en låt med henne på min blogg som du gärna får kika på:)
    www.livetsomguldfisk.blogg.se

  • minska­ttn
    Äldre 5 Mar 17:10

    nyfiken på klänningen . vågar du beskriva den?


    DuÅjag skrev 2012-02-29 00:54:23 följande:
    vill även ge ett stort + till tjejerna på bröllopspalatset som jag va till idag och valde klänning:) Hjälp va mycke det fanns :))
  • minska­ttn
    Äldre 5 Mar 17:21

    hej på er alla!


    är det någon som börjat planera bröllopsresa? hur resonerar ni och hur mkt pengar lägger ni på resan? vi började lite smått prata allvar om bröllopsresa i helgen. vi har inte bestämt något egentligen så allt från ingen resa alls, en kort weekend eller slå på stort..??? men när vi surfade runt föll vi pladask för maldiverna i början på nästa år å alltså slå på big time vacation .. men smakar det så kostar det. vi resonerar fram och tillbaka om vi ska slå till å göra vårt livs resa men ett alt är också att vi åker hela familjen på typ charter vid medelhavet (vi har ett gemensamt barn samt 2 bonusbarn). kan tilläggas att vi önskar oss presentkort på resia av gästerna och sen har vi en start på 15000kr...(bidrag till bröllopet från våra föräldrar som vi inte tänkt röra.. ja förutom till resa då) tips om resmål mottages också gärna

  • minska­ttn
    Äldre 18 Mar 15:24

    Hej!


    jag ska inte säga att jag har panik men en aning stressad kanske:-P. vårt tilltänkta band (en kompis killes band) har nu medd att de inte kan spela på vårat bröllop å vi har ingen plan B. Är det någon som har tips på ett bra coverband?


     


     

  • minska­ttn
    Äldre 19 Apr 09:24

    kul att fler är i pysseltagen. vi har inte riktigt börjat än men är i startgroparna. snart bara 3 mån kvar .


    jag fyndade papper när de reade 50% på gallerix så jag hittade silvrigt papper som vi ska ha till kyrkprogrammet och även samma silvriga papper fast något tjockare som vi ska ha till festprogrammet. vi kommer ha avlånga festprogrogram och vi har tänkt att skriva ut allt på vår skrivare här hemma. är det någon som tar hjälp av detta? för jag är inte helt emot att köpa den tjänsten .


    ni som gifter er i kil. tips på bra ställen att fotograferas på?? jag vill gärna fotograferas i en alle´och det såg jag att det fanns på apertin .


    vi var även i bygdegården(där vi ska ha bröllopsfesten) i helgenoch kikade runt. vi funderar nu på att ta bandet i logen. hur gör ni andra som ska vara där?


    det skulle va kul att hitta på någon aktiitet för gästerna medans vi fotograferas. tips på de?? det blir snittar å bubbel men kanske även någon rolig aktivitet??

  • minska­ttn
    Äldre 20 Apr 09:44

    de har ju höjt priserna och gjort om lite vad som ingår i bokningen på bygdegården. så när jag bokade sent i höstas fick vi prisuppgiften 5000kr för fre-sön och då ingår även logen. de gjorde en rejäl höjning men va gör man vilket band har ni rosi? vi bokde bloody cover efter tips från denna sida .


    har bokat makeup på makeupstore och hår kommer en frisörelev (som tar studenten i sommar) hem till mig och fixar. hon gör mitt och tärnornas hår till bra pris... bokat fotograf lina flodins från karlstad men har ingen plan b för fotografering om det regnar .


    vi gifter oss 21/7.


     


    Rosi skrev 2012-04-19 19:21:02 följande:

    Jag ska med gifta mig i kil.. vi vet inte riktigt heller vart vi ska ta kort.. men det är jätte fint på byggdegården så blir nog där.. vi gifter oss även där.. =)


    Har du bokat Logen.. för den ingår inte i priset.. När ska ni gifta er.?? VI kommer ha bandet på scen.. så man kan dansa under stjärnorna.. =D


    Sen så kommer vi ha en tipspromenad när vi ska fotas. så de har något att göra.. =)


  • minska­ttn
    Äldre 21 Apr 21:18

    tips på psalmer och någon fin dikt?

  • minska­ttn
    Äldre 26 Apr 18:57

    hej på er!


    nu har jag snöat in på lite pyssel kring "bordsplaceringskartan". var på xlbygg och köpte 2 st spånskivor. en till placeringskartan och en till drinklistan. dessa hade jag tänkt tapetsera med en silvermetallic tapet (som vi hade över sen vi tapetserade hallen här hemma) och min tärna ska scrappa lite fint runt om. tror det blir toppen. detta va en ide jag bara fick och som jag till en början inte hade tänkt lägga ner speciellt mkt arbete på men jag tror det blir bra. nu ska jag bara hitta ett stativ som de kan stå på... leta leta..


    sen läste jag i nån blogg om ett tips som jag tror vi ska hänga på. de hade dekorerat en korg som var fylld med cd-rom skivor. skivorna låg i kuvert adresserat till brudparet. gästerna hade då möjlighet att ta sig en skiva och sedan ladda ner sina fotografier från festen och skicka till bröllopsparet. Fiffig ide tyckte jag


     

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -