• Goabul­len
  Äldre 5 dec 13:18
  94692 visningar
  754 svar
  Inlägg från Goabullen Visa alla inlägg
  754
  94692

  - Brudar i Karlstad/Värmland -

  Jag har en kompis som gjorde sin frisyr på Soda och jag gjorde min styling då jag var brudtärna på samma gång och hon var jätteduktig! Tror de flesta är duktiga där

 • Goabul­len
  Äldre 5 dec 13:19

  Någon som varit på bröllop på Grava Hembygdsgård (träfoterne)? Funderar på den lokalen och tänkte höra om någon har några tankar om det? Hittar inga bilder nämligen... Ligger iaf fint

 • Goabul­len
  Äldre 6 dec 10:40

  Tack för era svar Kattkvinnan och georgialee! Det kanske är lite mörkt.. Men hänga lakan på väggen kanske kan bli snyggt! Tycker det är så svårt med lokal. Var och kollade på Capsicum på Somarro och lokalen var väl ok men läget var ju inge kul. Tycker det är kul om man kan ha fina vyer också så man kan hänga ute. Vill ju ha det till sommarn men det verkar vara svårt och hitta en lokal som är riktigt bra till ett bra pris. Nu börjar det ju brinna i knutarna också då vi nog är lite sent ute  

 • Goabul­len
  Äldre 10 jan 22:14

  Hej tjejer!


  Ja fortfarande inte bestämt lokal Nån som varit på bröllop på Bar Bayard på Hammarö? Ska titta på den i veckan tänkte jag. Har prel.bokat grava hembygdsgård men inte 100 på denna ännu.. Ska jämföra lite lokaler tänkte jag.. Tycker att utbudet på lokaler för lite fler än 60 är litet här i närheten av Karlstad..


   


  lindahhh skrev 2012-01-08 20:47:54 följande:

  Dessa har jag beställt idag till festlokalen, köpte även vita till kyrkan som ska hänga på dörrarna (tror jag)...   


  Fin dukning Lindahhh! Kul och få lite inspiration!
 • Goabul­len
  Äldre 11 jan 08:26
  Rosi skrev 2012-01-11 07:53:27 följande:
  Hej Hej!!
  Vilken dag ska du gifta dig och hur många ska ni va?

  Hej!


  Vi har bokat 14/7 i Träfoterne men även prelbokat spegelsalen i Rottneros 15/9.. Vill helst ha ett sommarbröllop. Har dock några andra lokaler jag ska kolla på.. Vi är 80-90 pers.


  Skulle ni vara i Kil? Jättefin dukning förresten! Jag har tyvärr inga förslag ännu - har inte hunnit tänka på sånt ännu.

 • Goabul­len
  Äldre 11 jan 21:34
  Rosi skrev 2012-01-11 18:18:57 följande:
  Där har jag nog aldirg varit tror jag.

  Jepp det ska vi vara. =)  Tänkte om ni skulle kunna ha där.. Men de har max 70 tror jag det var. =)
  Hej!

  Ja då är Kils hembygdsgård lite liten.. Var och kollade på Bar Bayard och den lokalen var inte vår stil med de hade en lokal vid Vänern som var fin. Dock ingick inget porslin och vi kände sådär i magen.. Fick dock kontakt med Apertin idag och de hade en helg ledig i augusti. Magkänslan vi fick av det kändes jättebra! Det skulle kosta ca 900 kr per person med dryck vilket kändes hyfsat (med klabbet, trerätters, tårta, vickning, personal m.m..). Ska få se offerten imorrn. Det är superfint där ute! Känns ibland som att det drar iväg när man ska ha egen lokal med catering, serveringspersonal, smyckning, porslin m.m. Sen ska man ha tid och med två barn är ju tiden liitte mindre Tänkte att vi kanske köper oss lite istället.. Vad har ni för budget för ert bröllop i en hembygdsgård?


   

 • Goabul­len
  Äldre 11 jan 21:35
  MizzÅ skrev 2012-01-11 19:09:09 följande:
  Hej
  Vi ska gifta oss i Karlstad den 11/8-12
  Vi har vigseln i Domkyrkan och sedan festen hos Claesson´s på Karolinen, i deras festvåning.
  De kan ta riktigt stora sällskap. 

  Kul! Domkyrkan är ju bara för fin

 • Goabul­len
  Äldre 12 jan 20:57
  Rosi skrev 2012-01-12 07:52:40 följande:
  Den lokalen är super fin den med.. =) Vilken helg hade de i Augusti då?

  Enligt den budgeten vi har räknat fram till här på BT är 32 500kr. Men Vi har en budget på 40 000kr på allt... Då gör vi buffen själva, Har anlitat en fotograf för 3000 kr, Ett live band 3000 kr, Köpt min kläning för 10 000kr (Den dyraste av allt) Mannen får låna sin på militären, Köpt knoppa lakan med rosetter för 900 kr. tiara för 249 kr. halsaband för 200kr, fick blått strumpeband i julklapp, Ljuslycktor har jag gjort själv, Vattenpärlor 4pkt för 100 kr, Lokalen kostar 2500kr för hela helgen. Men då finns det tillgång till allt.. =)

  Vi ska börja köpa sprit och sådant som står sig länge. Så blir det inte så dyrt just i  Augusti. =)

  Vad har ni för budget?
  Hej!

  De hade helgen 11 augusti. Ska kolla på Dömle nu också - den 22 juli.. Ska kolla på båda ställena till veckan. Och budget är bestämmer vi efter vi har varit på ställena - vad som känns bäst i magen och prisvärt. Men inte mer än 80 tkr helst. Vore skönt som sagt och slippa göra för mycket själv utan bara kunna njuta av en lugn dag dagen innan..


  Ni verkar ha en bra genomtänkt budget! Vi har märkt att om man ska ha en finare catering så blir det ganska dyrt det med. Så om det skiljer på 20-30 tusen så kör vi nog på det dyrare alternativet. Min sambo (som inte var den som tog initiativ till bröllopet) har mer och mer blivit - ska vi gifta oss så är det lika bra och göra det ordentligt - haha. Och laga mat - det spar man ju massa på! Det är ju en stor post! Smart! Vi känner inte att vi orkar det för 80 pers.. Sen är min sambo lite av en gormé så maten är jätteviktig för honom..


  Det är rätt - en klänning är viktig! Jag har precis köpt en för 9 000 kr och jag känner att jag verkligen vill ha en speciell klänning. Tänker nog sälja den sen så då spar jag in lite.. Vi har nämligen bestämt att vi inte har gemensam budget på våra kläder utan vi lägger det vi själva vill på vår outfit. Känns bra - då slipper det bli en disskusion om priser och så (min sambo tyckte det var tokigt dyrt nämligen..). Sen kommer nog ringarna utanpå budgeten.. Men de ska vi ju ha hela livet

 • Goabul­len
  Äldre 13 jan 19:54
  Rosi skrev 2012-01-13 07:46:46 följande:
  Okey vi tänkte kolla på Dömle först, Men såg vi priset och det var inte i våan prisklass..
  Nä är man en gormé smakare i maten är det nog bäst att få det serverat.. =)

  Jasså vad var det för klänning..?? Jag måste med sälja min sen men skulle gärna ha den kvar. Som ett minne. Men min sambo tycker det var för mycket pengar på ett klädesplagg... =*(  Men men jag gör allt för att han ska må lite bättre..
  Vi/jag har hittat min vigselring och jag är jätte nöjd. Kostade 299kr. Så då kan jag säga att sambon var glad. =)
  .

  Här är min klänning med.. Även alla smycken jag ska ha på mig.. =)  Kommer även ha en röd kofta om det skulle bli kallt.. =)

  Jättefin klänning - verkligen!! Du passade riktigt bra i den! Och ringen - vilket kap! Klart han blev glad sambon - hih Känns som männen inte tycker det är lika viktigt med vissa saker som vi tjejer. Min sambo föreslog en ring - varför ska man va som alla andra tyckte han. Men jag vill ha två ringar! Jag kommer nog känna mig mer gift då - haha Äntligen - efter två barn


  Ja dömle är lite dyrare - och jag tror att apertin är ännu dyrare.. Ska bli spänande och komma dit och prata med dem på båda ställen. Har tre besökt nästa vecka - mån, tis ons - bra och få det överstökat så vi kan boka datumet och börja med allt annat. Men det blir ju lite mindre om vi bestämmer oss för Dömle eller Apertin..


  Ja just det klänningen. Tror att jag försöker sälja min vidare sen då den var så pass dyr.. Hade tänkt mig typ max 5 tkr men gick och kärade ner mig i Claire Pettibones underbart fina klänningar. Tyvärr superdyr men jag fick tag på en begagnad för 9 tkr som jag köpte från Irland häromdan. Har bara satt på den fort då jag hade barnen i hasarna på mig och har inte kunnat se hur den sitter med alla tillbehör på så att säga Det ska nämligen vara en blomma bak på ryggen som måste sättas dit efter jag dragit upp. Ska ta mig tid en kväll med nån tjejkompis (min sambo ska få vänta lite) och prova den ordentligt. Men den är ljuvlig. Här är den: • Goabul­len
  Äldre 16 jan 21:28
  Rosi skrev 2012-01-14 09:40:13 följande:
  Det är klart man vill ha två ringar. Annars skulle jag nog inte känna mig gift om jag inte hade en till utanpå den andra.. =)
  Den var jätte fin.. Hoppas den sitter fint på dig.. =)
  Håller tummarna för veckan och hoppas ni hittar den lokalen ni söker.. =)

  Tack Rosi! Ja idag var vi på Apertin - superfint där! Ska till Dömle imorrn så ska vi sätta oss ner efter det och jämföra priser och så. Ska bli spännande!


  Är det nån som har något tips på bra priser på bröllopstårta? På apertin måste man köpa egen nämligen..


  lindahhh skrev 2012-01-16 20:45:25 följande:
  Go kväll brudar hur har ni de? Tänkte höra om det är någon mer som kämpar med vikten inför den stora dagen? Själv kämpar jag som bara den, -11 kg på 3 månader.. Är livrädd för att inte komma i brudklänningarna när man ska prova ut drömklänningen!! =)
  Hej Lindahh!
  Vill bara ge ett tips att köra GI. Det funkade för mig! Ville bli av med de sista mammakilona och tränade lite styrketräning, powerwalks tre gånger i veckan och åt enligt GI (allt enligt Olga Rönnberg -  pt-online) och det funkade faktiskt! Fick unna mig sötsaker en gång i veckan och undvek allt vitt - dvs vitt ris, potatis m.m. och ersatte detta med fullkornsprodukter istället. Jobbigt i början men nu har jag fått mycket mer energi! Har du en plan för hur du ska tappa kilona? Lycka till - du kan!!

   

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -
Logga in
Bli medlem