• ullie
    Äldre 28 Dec 14:37
    136925 visningar
    754 svar
    754
    136925

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Jag är hyfsat ny här på forumet och planerar för bröllop i augusti 2012. Har inte kommit någonstans med planeringen och börjar få panik över det här med lokal. Planen från början var att ha bröllop i trädgården hos mina föräldrar och hyra ordentligt tält med golv och möbler men nu börjar priserna skena iväg så funderar på att överge den idén. Vi ska ha en borgerlig vigsel utomhus, så en lokal ska användas för middagen och festen. Någon som har tips på festlokal i Värmland? Jag har googlat runt som en galning, men inte hittat mycket. Dalsland kan också vara aktuellt :)

  • ullie
    Äldre 28 Dec 21:29
    Rosi skrev 2011-12-28 19:51:26 följande:
    Kan dock vara väldigt uppbokat redan men  jag själv ska gifra mig på Kils hembygdgård.. Jätte fint ställe.. sök upp där å kolla om det finns plats kvar!
    Ja, det är det jag börjar lite lite nervös över, att många ställen redan är uppbokade. Jag är från Säffle från början och sambon från Åmål så vi känner inte till så många platser i andra delar av Värmland. Men vi har väl åtmistonde ett ställe i Dalsland som vi kan använda om vi inte hittar något annat. Det krävs en del jobb men är billigt och nära hans föräldrahem vilket jag tycker känns bra :)
  • ullie
    Äldre 29 Dec 16:40
    Vi2alltid skrev 2011-12-28 21:44:19 följande:
    Vad hade ni tänkt er för nån sorts lokal? Både Knusesunds och Krokstads herrgård är ju väldigt fint!
    Knusesunds har jag bara kollat hemsidan lite, men fått intrycket av att det är väldigt dyrt. Men skadar ju såklart inte att höra. Krokstad har jag inte tänkt på, det är det som ligger ut mot Duse va? 
  • ullie
    Äldre 29 Dec 22:47
    hellgren skrev 2011-12-29 19:53:00 följande:
    Men i Silvenska villan kan man göra egen mat. Där hade vi min brors 30 års fest med egen mat och dryck. De har ett kök där som man kan utnyttja :)
    Silvenska tycker jag är fint och de har väl en liten trädgård som jag har för mig också är fin? Men går det att ha en fest där eller funkar det bara med middag? Vill ju att gästerna ska kunna stanna hela natten :) 
  • ullie
    Äldre 1 Jan 13:16
    Vi2alltid skrev 2011-12-29 22:56:08 följande:

    Det beror väl på hur många gäster man har? :)


    Jag minns inte hur det såg ut inne nu men det borde kunna få plats? Du får gå dit och kika!


    Aa, tänkte mer på för hur lång tid man kan stanna. Vissa vill ju inte hyra ut lokaler över natten, för att slippa fester och oväsen. Men som du säger, bara att gå dit och höra :)
  • ullie
    Äldre 1 Apr 21:04

    Har det tipsat något i forumet om bra frisörer och makeup-artister i Karlstad? Har bara skummat genom tråden. Letar efter en bra salong eller privatperson som utför bruduppsättningar och brudmakeup. Någon som vet någon bra? Vill helst hålla det under 2000kr om det går. Såg att Freesun tar 500 för makeup, någon som vet om de är bra där? 

  • ullie
    Äldre 14 May 21:20

    Ni som gifter er snart vart har ni bokat tid för frisyr och smink? Jag gifter mig den 28 juli och börjar få panik över att allt kanske redan är uppbokat. Skulle helst vilja göra smink och hår på samma ställe, kanske kan en makeupartist komma till en frisörsalong ifall inte salongen gör båda. Tar jättegärna emot tips från er här i tråden :) 

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -