• lindah­hh
    Äldre 19 May 10:10
    136894 visningar
    754 svar
    754
    136894

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Sassabrassa skrev 2011-04-28 12:34:13 följande:
    Hej brudar, hur går det för er?
    Är det möjligtvis någon som har tips på vart vi kan hitta en röd eller vit amerikanare eller någon annan fin bil. Vi vill ju gärna åka i en öppen bil mellan Domkyrkan och Stadshotellet.
    Tacksam för alla tips jag kan få.
    Hej! Jag hoppar in på denna tråden här jag. Jag och min sambo ska gifta oss nästa sommar. Vi har bokat domkyrkan och stadshotellet vi med. Hur har planeringen fungerat?  När gifter ni er? Har de varit hjälpsamma? Det är så synd att de har lila stolar, det matchar egentligen inte in i färgtemat =)
  • lindah­hh
    Äldre 20 May 21:07
    Sassabrassa skrev 2011-05-20 09:44:25 följande:
    Hej, planeringen går bra och de är jättehjälpsamma måste jag säga.
    Jag löser problemet med stolarna med Knoppalakan. Ska klä in alla stolar i vita Knoppalakan och sen sätta ett rött organzaband på dem upptill. :) Tror det blir riktigt snyggt.
    Hur långt har ni kommit i planeringen? Ni har ju ett tag kvar, men tiden går fort.
    Vi har bokat kyrka och lokal. Tittat på menyn men det kommer säkert ändras, det är ett tag kvar ju =) Har ni de runda bordet eller de avlånga? De bokade in så att gästerna får fördrinken på den uteballkongen/verandan eller va man ska säga =) medans vi åker lite bil och så..Hur ser tallrikarna och besticken ut, har du sett dom?
  • lindah­hh
    Äldre 16 Jun 11:53

    Hej Nötmix!
    Vi har bokat statt och för ca 70 personer går kvällen på ca 50.000 kr, då med fördrinkar, 2 rätters (vi ska ha tårtan som efterrätt), kaffe och avec, och lite nattamat som de kallade det. Självklart ingick personal som ställer upp en bar om man vill (vi ska ha det eter middagen) med personal, lokal, dukningn, städning och allt man kan tänka sig... De har en meny med några valmöjligheter, tex. så kostar en varmrätt mellan 220-260 kr/person... Jätte trevlig personal och sviten ligger på samma plan ifall man vill hyra den (vi har bokat den)...

  • lindah­hh
    Äldre 16 Jun 16:23

    Jaha ska det börja en kille där? där ser man, vi hade möte för typ en månad sen och hon hette carola (var jättebra).. hoppas han kan sin grej då ;)... vi bokade balkongen till fördrinkar, ett tips!

  • lindah­hh
    Äldre 17 Jun 20:42

    Nästa sommar gifter vi oss. Ja den ballkongen som ligger ut mot vattnet, den "försalen" ska vi ha som presentbord och dyligt, typ skambås och sånt...

  • lindah­hh
    Äldre 23 Jun 17:01

    Vad har ni för fotografer? Någon ni kan rekomendera? Hemsida, pris, hur länge under dagen ska ni ha fotograf?

  • lindah­hh
    Äldre 30 Jun 11:30

    Någon som har tips på ett bra ställe att ta bröllopsfotona på, i Hammarö/Karlstad?

  • lindah­hh
    Äldre 1 Jul 17:31

    SassaBrassa, vad heter eran fotograf? jag skulle vilja ha bilder nära vattnet, men har inget riktigt smultronställe...

  • lindah­hh
    Äldre 13 Jul 21:48

    Vill tipsa om en underbar "insperationssida" men tusentals bilder på allt ni kan tänka er! kika in på http://www.projectwedding.com den är helt fantastisk! har självklar mer än bara bilder också..

  • lindah­hh
    Äldre 23 Jul 09:55

    Hur går det i tårtjakten för er? har ni bild, pris,ideer?

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -