• Jeanet­te G
    Äldre 19 Jan 15:12
    137155 visningar
    754 svar
    754
    137155

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Kul med en ny, aktiv Karlstad-tråd! Glad Jag gifter mig den 21 maj. Vi kommer ha en borgerlig vigsel, förhoppningsvis i stadsträdgården och sen middag och fest.

    Än sålänge är lokal preliminärbokar, klänning hos sömmerskan,  fotograf klar, börjat snacka om mat och tårta (som vi kommer fixa själva), och börjat pilla lite med inbjudnings- och festprogramsutförandet. Blir ju mer snart när vigselförrättare är spikat.

    Jag kommer göra egna inbjudningskort och köper material på Bokia. Dom har finare papper i massa olika färger och storlekar till helt okay priser. Våra blir ganska enkla. Har gjort "designen" själv i Photoshop och skriver ut med skrivaren på ljusblå, enkla kort. Med finare kuvert i samma ljusblå färg beräknas det gå på ca. 5-6:-/inbjudan.

    Fotografen är en nära vän till mig och den enda fotograf jag litar på. Superduktig!

    Vet ni nåt bra ställe (förutom Make Up Store) som är bra på smink och hår?

  • Jeanet­te G
    Äldre 19 Jan 20:55
    #27
    Knopan skrev 2011-01-19 16:54:55 följande:
    Jeanette G: Jag tycker att de har duktiga frisörer på Aqua i stan. Hur de är med håruppsättningar vet jag iofs inte. De fixar även make up där, men inte heller med det vet jag hur duktiga de är.
    Du skrev "förutom Make up store"... är de dyra eller dåliga där? 
    Jag funderar själv på hur jag ska göra med just make up, om jag kanske ska göra det själv i stället. Annars hade jag tänkt kolla med Make up store.

    Vad är det för fotograf ni ska ha? 
    Aqua tror jag jag har med på min lilla lista över ställen att kolla upp. Har ju hört att dom är bra, men att dom kan vara lite stroppiga? :P

    Make Up Store har brudsminkning för 1500:-. Då ingår 50 min konsultation, valfria produkter för 500:- , en sminkbox och en bok. Dom är ju bra där och har ett toppensortiment, men priset känns lite för högt för min del när det finns ställen som tar runt 600:-. Vi har en ganska tight budget. Men är du okay med priset tycker jag du ska kolla upp Make Up Store. :)

    Fotografen heter Magnus Svensson och är härifrån Karlstad.
  • Jeanet­te G
    Äldre 19 Jan 20:58
    #28

    Knopan: Hade för övrigt själv funderingar på att sminka mig själv, men iiih, tänk om det blir fel! Skulle bli helt galen! Man får nog öva ett tag innan då...

  • Jeanet­te G
    Äldre 20 Jan 14:57
    #40
    mahj26 skrev 2011-01-19 23:15:02 följande:
    Letar precis fotograf för bröllop på Hammarö/Karlstad...
    Fotografen som du rekommenderade...jobbar han som fotograf eller är det bara hobby? Nån man kan boka, eller fotar han bara "privat"?
    Han jobbar som fotograf och lär gå att boka för bröllop. Vet att han har fotat bröllop förut. Väldigt duktig och kul kille :)
  • Jeanet­te G
    Äldre 20 Jan 15:03
    #41
    Knopan skrev 2011-01-19 21:55:54 följande:
    Ja, 1500 kr för lite mascara och rouge känns lite väl saftigt    Jag känner också lite oro över att stå för sminket själv, fast å andra sidan känner man ju sig själv bäst och vet vad man gillar. Dessutom har man tid kvar att öva  

    Magnus känner jag till. Hur känner du honom? 
    Eller hur... Känns inte riktigt värt det. Då sparar jag hellre en tusenlapp till bröllopsresan istället.

    Vi är kompisar sen några år tillbaka. Jag fotade endel själv förut och vi var väl som ett litet "foto-team".
  • Jeanet­te G
    Äldre 20 Jan 17:58
    #45
    Knopan skrev 2011-01-20 17:35:00 följande:
    Vi får sminka varandra  

    Är du smal med långt mörkt hår? I så fall vet jag nog vem du är... 
    Ja det låter lite som en beskrivning av mig. :)
  • Jeanet­te G
    Äldre 21 Jan 14:32
    #69

    Är det föresten nån mer som har haft eller ska ha borgerlig vigsel? Är skitnervös för att vi ska få en vigselförrättare som vi inte alls gillar, nån surmulen typ utan en ens gnutta humor eller nåt. Det vore hemskt. Kan man be om att få någon annan då?

  • Jeanet­te G
    Äldre 23 Jan 21:46

    Vi kommer ha barnfritt under middagen/festen. Förutom ammande barn då förstås, vilket i vårat fall kommer bli några (babyboom i bekantskapskretsen) så vi får väl ordna nåt allmänt babyrum för amning och blöjbyte eller nåt =P

    Vi önskar oss bara presentkort på Resia och kommer nog skriva det i informationsbrevet som är med inbjudan på nåt finurligt sätt.

  • Jeanet­te G
    Äldre 29 Jan 17:58

    Är det nån som har tips på nån bra DJ? Är ju dags att boka det snart men ja, man vill ju gärna ha nån man ändå fått lite rekomendationer på.

    Sen undrar jag vad det finns för ställen i närheten som är bra när det gäller att hyra kläder till brudgummen?

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -