• Chiara
    Äldre 9 Jan 15:31
    3599 visningar
    18 svar
    18
    3599

    Vänner som tycker det gått för snabbt.

    Vi har varit tillsammans 5 officiellt och inofficiellt i 8 månader nu och när bröllopet kommer har vi varit tillsammans 2 år och vi går också för fort fram enligt dem runt omkring oss men samtidigt så säger dem är det några som kommer att h¨ålla ihop är det ni så jag vet inte riktigt hur dem tänker sen får man inte glöma standrad kommerntaren ni har ju hela livet på er!

    som du märker så förstår jag dig/er mer än väl, du är inte ensam.,. men jag har börjat stänga av helt och oavsett vad folk säger och tycker så det enda som behtyder något är att vi ska gifta oss, vi har påbörjat våran framtid redan skapa oss våra minnen och det är de jag lägger min energi och tankar på... visst det är jobbigt men samtidigt är det det här vi vill...  dem som fäller kommentarer är oftast rädda, har svårt att förstå, inte fått känna denna omgående kärleken och känsaln som vi/andra får.   dem är rädda att bestämma sig för en grej och köra hela vägen för tänk om !?

    dessutom är det ju faktiskt fler och fler som går i sär efter 9-10 år ioch är då gifta det är lkiksom ingen garanti att det ska bli bra uppebarligen känns det bra ochni vet att det är det ni vill ingen kan uttal sig om framtidien så kkör på och fortsätt bygg på eran lycka!

Svar på tråden Vänner som tycker det gått för snabbt.