• 1700ta­l
    Äldre 9 Jan 13:50
    3559 visningar
    18 svar
    18
    3559

    Vänner som tycker det gått för snabbt.

    Runi skrev 2011-01-09 11:33:41 följande:
    Jag har haft samma problem, vi träffades i början på mars, förlovade oss i juli och ska nu gifta oss i Juli och vi har fått många kommentarer om det men vi har bestämt oss för att skita i alla andra. 

    Det man fick höra mest var "är du gravid??".. Nej det var jag inte.
    Många trodde också att det enbart var därför vi skulle gifta oss. Och att vi hade så himla bråttom.

    Jag tycket att ni ska göra precis som ni känner för. Känns det rätt så gör det!
    Vi har båda varit i långa förhållanden innan men inte haft en tanke på att gifta oss. Men nu när vi träffade varandra kändes det bara helt rätt! 
    Men jössös, det där är ju oxå helkonstigt. Folk förväntar sig alltså att par ska vara tillsammans i fem år innan de gifter sig men OM de gifter sig beror det på att den blivande bruden måste vara gravid?? Vilket århundrade lever man i då?

    Stå på er, vet man att det gäller, ja då vet man! Tror inte det har med ålder att göra, snarare mognad och det varierar förstås från person till person...

    Vi hör till dem som gör allt "by the book" men skulle gladeligen gå nedför altaret imorgon. Vi träffades för 5 år sedan och skulle inte våga komma med idén att gifta oss/börja bilda familj/skaffa hus och allt det där förrän han är färdig med sin utbildning (vilken han är 2 mån före bröllopet!). Hans familj skulle inte se med blida ögon på att dra igång sådana "familjeangelägenheter" innan man är "stadgad" och därmed vuxen och "mogen".

    Önskar ibland jag att vi/jag var lika modiga och trotsiga (om jag får säga så utan att det låter negativt) som ni... Lite mindre förväntat och lite mer "skit i dem, vi gör som vi vill"!
Svar på tråden Vänner som tycker det gått för snabbt.