• Dejli
    Äldre 9 Jan 10:32
    3589 visningar
    18 svar
    18
    3589

    Vänner som tycker det gått för snabbt.

    Innerst inne tror jag ändå de är bekymrade för att de bryr sig. Jag har några vänner där det gått extremt snabbt, och det har i flera av fallen inte gått så bra. Förlovning inom ett halvår, giftermål efter ett år och skilsmässa efter två år i ett av fallen. Nu är det ju såklart väldigt klantigt av dem att säga detta rakt ut till er, det är inte deras ensak.

    I mitt fall så bodde min sambo ihop med sitt nyblivna ex när vi blev ihop. Han sov på soffan, och det var ju inte så kul såklart, så han flyttade in hos mig i princip omgående. Vi hade dock känt varandra i flera år innan dess, så vi var ju inga främlingar för varandra. Men hans familj ringde en efter en och var bekymrade över att han bytt tjej bara sådär, och flyttat och haft sig... Vi visste ju att det skulle vara vi, och vi är lika "nykära" nu flera år senare.

    Nu är de ju överbevisade sedan länge, och jag vet att jag har mycket respekt hos alla i hans familj. Men det tog ett tag innan de liksom tog mig till sig. I ert fall förstår jag, vill man ha biologiska barn så är det ju svårt som det är för många heteropar, och för er är det ju inte lättare. Fäll en syrlig kommentar tillbaks om någon säger något, och låt dem prata bakom era ryggar bäst de vill. Men du kan nog också vara ganska säker på att om något år så har folk vant sig och då är det inget problem längre, och då kan du påminna dem om hur fel de hade.

Svar på tråden Vänner som tycker det gått för snabbt.