• SweetP­earl
    Äldre 26 Nov 00:23
    13473 visningar
    77 svar
    77
    13473

    14/5 här samlas vi! :)

    Jag hoppar också in här.

    För oss är nästan allt klart. Boka hotell idag, såg att det är många som ska bo på hotell just den helgen. Är det många som ska gifta sig? :)
    Det som nu är kvar att boka är: Kyrkan, frisör o make-up och buketter samt corsage. Beställa ringar ska vi göra också, men det blir nog inte förän i mars.

    Klänningen köpte jag i sommras och då fattades det 7 cm för att kunna stänga den. Men jag hade nyss fött barn då och nu har jag blivit av med de där 7 cm, men har inte provat klänningen än för att se om jag kan ha den.

    Det som står på tur härnäst är att inhandla material till inbjudningarna, som jag ska göra själv, och sen dekortion till borden. Det återstår lite kläder kvar att inhandla också.

    Tänkte på det här med kyrkoprogram. Vart kan man köpa lite tjockare A4 papper som inte kostar så mycket?

  • SweetP­earl
    Äldre 26 Nov 23:39
    #6

    Jag fick mitt andra barn 9 juni och jag prova klänningen i slutet av augusti. Jag hade kvar en del från första graviditeten också. Jag går på vattenträning som är kombination av styrka och kondition och man har vattnet som motstånd. Har nu börjat att gå till gymmet också. Jag börja träna i mitten på september, så på 2 månader har 7 cm försvunnit.


    Troligen skrev 2010-11-26 11:32:42 följande:
    När fick du barn? Jag har också en liten som föddes 2 aug. :) Men än är det en del kvar ;) 2:a barnet också och det sägs ju ta mer tid. :(  
  • SweetP­earl
    Äldre 27 Nov 21:54
    #9

     


    Troligen skrev 2010-11-27 17:35:30 följande:
    Vart bor ni någon stans? :)   Vad duktig du är som tränar, vill också komma igång men det bli aldrig av. Och släpa med båda barnen på promenad är så himla omständigt, även fast det är väldigt härligt med promenad. :) Funderar på att börja på zumba som finns här 2 gånger i veckan. Kostade bara 30 kronor gången, vilket jag tyckte var väldigt billigt då gymmet och deras pass kostar 70.  

    Vi bor i Ljusfallshammar, 2 mil utanför Finspång (ligger nära Norrköping). Men bröllopet kommer att äga rum i Stallarholmen, ca 2 mil utanför Strängnäs. Jag är nämligen uppvuxen där.

    Jag har en tränings kompis och vi peppar varandra och sen fick jag höra att efter att man har tränat 21 gånger regelbundet så går träningen på rutin sen. Jag känner nu att om inte jag får träna minst 3 gånger i veckan så får jag abstinens. :)

  • SweetP­earl
    Äldre 2 Dec 23:42
    #14

    Nu är det bara transport, fotograf, lite kläder och en del av dekorationen som fattas.

    Har bokat kyrkan, hotell, bruduppsättning och make-up. Brudbukett, näbbukett och corsage väntar vi med då det ska beställas senast en vecka i förväg.

    Hur långt har ni andra kommit?

  • SweetP­earl
    Äldre 3 Dec 16:41
    #16

    Haha. Jag är också mammaledig, men kan inte göra så mycket mer. Kommer skicka ut inbjudningarna i januari eftersom vi vill att så många som möjligt ska komma. Hade tänkt skicka ut till alla hjärtans dag, men det känns lite snålt att ge dem 1 månad på sig att hinna Osa.

  • SweetP­earl
    Äldre 3 Dec 23:51
    #18

     


    Troligen skrev 2010-12-03 23:26:59 följande:
    nej, det är väl inte snålt? Tänk om du själv skulle få en inbjudan, men vet ju nästan alltid med en gång ifall mna kan komma eller ej, och maj är ju inte en sån månad som folk hitttar på så mycket saker heller.

    Jo det är ju sant. Får se hur jag gör.

  • SweetP­earl
    Äldre 4 Dec 17:08
    #21

     


    grönvit2011 skrev 2010-12-04 09:15:44 följande:
    Igår beställde jag klänningen, provade säkert 15 stycken men ingen var perfekt och jag hade gett upp då expediten nästan tvingade mig att prova en som jag inte gillade men när jag fick den på mig så var allt så RÄTT, vilken underbar känsla, ögonen tårades och hela jag sken upp :) Så DEN blev det.Är det förresten någon som har förslag på vad man kan passa på att önska sig i julklapp inför den stora dagen?Jag tänkte presentkort på att fixa naglar och i en underklädesaffär.Ha en skön helg alla!

    Jag hittade min klänning på Tradera. Jag har letat i flera år (jag fria till min sambo juni 2007, men vi hade inga pengar då. Men så i våras så satt vi oss ner och räkna ut hur mycket det skulle kosta och de visa sig att vi nu har råd med de bröllop vi vill ha ) och när jag såg den så bara smälte jag. Jag skulle bara ha den (bild finns i galleriet) och jag älskar färgen grönt.

    Smart idé att önska sig presentkort. Ska nog önska mig presnetkort till uppsättningen och make-up.


    Iseika skrev 2010-12-04 12:03:31 följande:
    Hjälp vad långt alla har kommit. Själv har jag en klänning, skor, en kyrka och en lokal. Kanske dags att börja boka in catering och liknande snart...

    Men du har ju bokat det viktigaste. Sen kan det ju vara bra att boka frisör i tid också så att man inte står där utan frisör. Jag boka frisör här omdagen just för att den frisören är populär (gick hos henne innan hon blev så pass populär och sen flytta jag). Vi har fotograf och transport kvar. Sonens kläder är inte klart. Har hittat ett jätte fina kläder till honom på Ebay, men det är lite svårt med storleken då han snart är 6 månader och han kommer vara 11 månader när vi gifter oss. Men jag kommer nog köpa storlek 86 eller 12-18 månader. För just har han den storlek som är för hans ålder.

    Man tycker inte att det är så mycket när man tittar på pappret men sen när man ska göra allt så tar det tid. Man ska leta, räkna m.m. Har en känsla av att man kommer stå där en vecka innan och va jätte stressad för att man har glömt nått.

  • SweetP­earl
    Äldre 5 Dec 00:38
    #23

     


    Iseika skrev 2010-12-04 22:11:12 följande:
    Jag skyller på att jag jobbar bäst under press Fotograf har jag faktiskt också. Om sminktjejen är syster till en god vän. Jag har nog kommit längre än jag tror!

    Hehe. Det har du nog! Man får göra en lista och sen bocka av när det är fixat.

  • SweetP­earl
    Äldre 21 Dec 20:55
    #26

    Inbjudningskorten kom idag. Så det är bara att lägga ner dem i kuverena, skriva adress, ha på poto och skicka. Hindersprövning ska skickas in i slutet av januari. Det gäller ju ändå i 4 månader. Det som är kvar att göra går ju inte att göra nu utan det blir någongång i april.  Just ja, maten ska lagas engång innan så att man vet hur det smakar.

  • SweetP­earl
    Äldre 2 Jan 01:32
    #28
    Troligen skrev 2011-01-01 22:33:55 följande:
    Det är bara namnbyte och hindersprövningen som ska skickas in va? Har nog läst det 1000ggr här men minnet är bra med kort! :P
    Ja, det är de.
Svar på tråden 14/5 här samlas vi! :)