• Äldre 2 Dec 15:26
    3774098 visningar
    21824 svar
    21824
    3774098

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kram!

  • Äldre 3 Dec 12:47

    Vet ni vad det här är?:

    *bzzzzzzzzzzzzzz-slashhhhhh slashhhh-surr surr-swoooosh-ssurr swoooossh-surr*

    Och det här:

    *brrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dropp dropp dropp dropp*

  • Äldre 3 Dec 12:48

    ....det är min nya diskmaskin

    ...och min luftavfuktare som båda går för fullt!


     
  • Äldre 3 Dec 14:02

     


    andbeyond skrev 2010-12-03 13:56:42 följande:
    Hej fina ni! Tänkte bara tipsa om ett tv-program som sänds på söndag. www.ur.se/samtiden/tabla/ 10:35 på Kunskapskanalen. Det handlar om sorg och hur det hanteras personligen och i vårt samhälle. Jag har gått en kurs där (sorgeinstitutet) då jag inte riktigt, trots många år och kurator, kunde hantera att min pappa hastigt gick bort när jag var 18. För mig var deras "teorier och tankar" jättebra. Alla har vi någon sorg, om det så är saknad av barn, saknad av en nära, ett förhållande som inte alltid är som man önskar eller att ens barn inte har en pappa som man önskar ;) Ingen sorg är större eller mindre, allt är sorg och all sorg behöver få finnas och talas om. Nu blev det jättelångt, men om ni har möjlighet och kan slita er från vinterstudion på söndag så ta en titt. Kramar!

    Ursäkta, men sedan NÄR kvalar detta in som "jättelångt"?

    Andbeyond gumman, är det någon jag gärna ser fler, mer och längre av så är det dig! Jag hoppas du har det förunderbart i din glada lilla värld just nu. -Tänker ni bo kvar i er lägenhet så länge, eller smider ni flyttplaner?

  • Äldre 3 Dec 14:28

    Andbeynd, Underbart!!!

    Och man klarar sig absolut på mindre än man tror. Särskilt när bebis är liten. Den behöver inget eget rum förrän om flera år och torka tvätt och så har ni väl tvättstuga för? Alltså är de värsta att ni kommer att ha leksaker överallt och det har alla andra också, hur stort de än har, för ungen leker nämligen inte ensam i ett rum i andra änden huset, utan alltid och utan undantag PRECIS i ens omedelbara närhet.

  • Äldre 3 Dec 14:54

    Ooooh fina fina magen!

    Byt för allsindar inte ut badkaret! Det är ju perfekt med badkar och bebis! Först baljan i badkaret, plättlätt att tömma ur baljan då! sedan utan balja. Och då kan mammor och pappor så lätt bada med liten bebis!

    Plastbackar av typen som går att stapla ovanpå varandra samtidigt som man kommer åt att plocka i och ur dem utan att ta isär stapeln är bra. IKEA har mycket för compact living och barnliv tycker jag.

    Bästa knepet är väl egentligen att SKITA i alla dessa saker som tar massor av plats, som gåstolar och liknande. Leksakssystem som bilbanor och annat var inte så lätt heller...

  • Äldre 3 Dec 15:16

    Ninnis, min son sa just: "Mamma jag gillar den där snobben som är där. Den är glad och rolig. Varför kunde inte du ha valt en liten hund istället mamma? För du har såkalrt valt en blomma...."

  • Äldre 3 Dec 15:23

    "Egen härd är guld värd"

    "Solen lyser också på liten stuga"

    "Litet hem kan rymma många vänner"

    "Litet bo jag sätta vill"

    *jagar pallplats i VM*

  • Äldre 3 Dec 15:31

     


    Ninnnis skrev 2010-12-03 15:26:47 följande:
      And we have a winner!

    Betänk att jag bodde så in i bängen trångt så länge att jag verkligen behövde samla positiva ramsor att hålla det mentala på rätt sida vansinnets gräns....

  • Äldre 3 Dec 16:13

     


    Ninnnis skrev 2010-12-03 15:56:58 följande:
      Det är ju nästan doping... Eller fusk, iallafall 

    Kalla det lång höghöjdsträning...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård