• Äldre 27 Jan 23:10
    3793404 visningar
    21824 svar
    21824
    3793404

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja, och så fick jag en varning nu också. Det är tydligen att betrakta som reklam/spam att uppmuntra bt-folket att rikta blicken från färgtemat och ut genom fönstret en helg...

    Ärende: 18884 Vi har plockat bort ditt inlägg ur \"Var med i Fågelräkningen 2014\" då det tolkas som reklam/spam och är inte tillåtet. Du har därför fått en varning i enlighet med vår upprätthållningspolicy. Vänligen läs igenom medlemsvillkoren (§7 kommersiella budskap) för mer information. För mer information om upprätthållningen, hur du överklagar och varför du fått detta beslut, se denna sida: www.brollopstorget.se/Forum/uppratthallningen... Här kopia på ditt inlägg: \"


    Sista helgen i januari genomförs en fågelräkning där man kan vara med och bidra med att räkna och skriva upp vilka fåglar manser i sin trädgård/vid sitt fågelbord under de fyra dagar räkningen pågår.
    Jag vet mycket väl att det inte har ett dugg med bröllop att göra utan det är bara en kul grej som hjälper till att kartlägga hur våra småfåglar har det. Kanske just för att tänka på något annat än bröllop, eller för att det är kul att göra med barnen, eller bara för att det är något bra man hjälper till med? Jag vet att många matar fåglar-så varför inte också räkna?
    www.sofnet.org/sveriges-ornitologiska-forenin...!/

    Själv har jag alldeles förträngt att jag skulle städa idag-det är mycket roligare att titta på fåglarna...
    \


    ........jamen USCH PB-fyyyy skäms!

    Och nu kritiserar jag ju moderators beslut öppet i forumet också-det är extra förbjudet och kan leda till avstängning. Fyyyy igen!

    Jag undrar förresten vilket företag de tycker jag gör reklam för?

    Äh! Jag tror det börjar vara dags att avveckla själva bt-grejen för min del-jag är ju bara här för att hålla kontakten med er. Så, blir jag nu avstängd, så vet ni var jag finns eller kan meddela varandra det. Tjenixen på er!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 28 Jan 12:31
    Kjell Präst skrev 2014-01-28 04:50:42 följande:
    PB: Däremot är det okay att starta tråd för att göra reklam för fotograf, upptäckte jag häromveckan. För fotografer är ju så mycket mindre kommersiella än småfåglar.
    Tyst

    Mmmmmhhmmp!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 30 Jan 18:15
    TheD skrev 2014-01-30 16:56:02 följande:
    passionsblomman - hahaha! Först finns det ingen ordning på att ta bort reklam/spam som faktiskt är ju det och nu verkar allt vara reklam/spam.
    Behöver jag tillägga att jag ännu inte fått något svar på mitt mail där jag ber dem förklara vad de menar? Nä. Just det.
    Allt känns så otroligt proffsigt styrt och de ansvarigas koll på forumet genuint uppdaterad...Tomte
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 30 Jan 21:11

    Precis det ja. Kanske skall jag då till och med drista mig att rita ett kors i taket. Förvånad


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 6 Feb 13:42

    När man ska dividera bråktal kan man invertera och när man ska multiplicera två tiopotenser och själva exponenterna är negativa-så blir det positivt i svaret. Bara så att ni vet...

    Foten i munnen *arbetar mig metodiskt fram i matematikens obekanta värld*

    När man fått iväg papper som borde postats för länge sedan och ringt samtal som gör att man kan bocka av grejor på sin lista-då är det förresten också positivt.

    Nu behöver matematikern mellanmål!

    Daa, bra att du tar med barnen, jag tycker många verkar rädda för det. Tror barn krånglar till det mindre än vi.

    Några trådbebisar på G än då?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 7 Feb 14:06

    Åh men September! Herregud vilken maxad situation du befinner dig i! Snacka om ytterligheterna samtidigt! FY vad jobbigt gumman-nu önskar jag vrkligen att jag kunde ge dig en riktig kram. #== ==#


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 7 Feb 14:07

    Jaha-nu ser kramen helt enarmad ut också, men den är lika välmenad ändå.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 13 Feb 19:28

    Efter dagen på Smärtkliniken: det är utan tvivel fibromyalgi du har och du borde fått hjälp för länge sedan, sa doktorn. Ganska trist. Fast, skönt att bli trodd liksom. Men trist.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 13 Feb 19:34

    Och så har jag min nya telefon nu! Det är tom den jag skriver ifrån, vad säger ni nu då! Alla som har min mail eller telenr får gärna posta ett meddelande m alla era kontaktuppgifter som adress, mail,födelsedag o namn på make o barn tex...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 26 Feb 14:14

    Jaha. Då ska vi se...

    Välkomna till världen små glin! Vad skönt att allt gått bra på sina olika sätt!
    Ät och sov nu och väx till er så ni får vara med på många äventyr!

    September, jag beklagar sorgen och jag förstår verkligen att begravning nu mitt i allt inte känns som någon hit!

    Solde-grattis till nytt jobb och kanske ffa uppsägningen!

    Daa, bra att du kontaktar läkaren! Vilka meddiciner har du haft för sömn och depression? Jag har fått cymbalta och propavan utskrivet för att det första har dokumenterad effekt (för vissa) på värk vid fibromyalgi. Den för sömnen fick jag för att jag redan som det är sover dåligt och cy,mbalta har som vanlig biverkan att sömnen blir ytlig och orolig.

    Ja, så där fick jag-jag som vägrat både antidepp och sömntabletter hela vägen genom alla olika grejer från utmattningsdepressionen fram till nu. Men, jag känner att jag inte kan neka i det här läget-dels kanske det hjälper (vore ju skönt med mindre värk) och dessutom är det inte så bra om det står i journalerna att jag vägrar behandling när man ska ha med f-kassa etc att göra framöver. Så jag får ge det en chans tänker jag. Och så hoppas jag att jag precis som mamam ska kunna ta bort medeciner vartefter.
    Det som kommer att hända nu är fördjupad utredning, smärtskola och ett team med folk som jobbar med olika delar. Allt på smärtkliniken i Västervik.

    Jag konstaterar att där borde jag varit för tjugo år sedan. Det är folk som BARA jobbar med smärta och bara att träffa läkaren fick mig att inse att han är lika specialist på det han gör som snubben som opererade bort min tumör.

    Det blir alltså en ny resa som börjar nu. En där jag inte är utelämnad åt mig själv och min egen förmåga att reda ut vardagen och framtiden. Jag tänker bygga en plattform att stå på som håller för framtiden och alla mina drömmar. jag tänker INTE-jag understyker ; INTE ge upp mina drömmar och ambitioner. Jag vill också vara med, göra något värdefullt och spela någon roll för andra även på arbetsmarknaden. Jag vet inte om jag kommer att kunna arbeta 100% igen (eller några % alls vad den saken anbelangar) det återstår att ta reda på, men LEVA tänker jag göra till 100%. Så det så.

    Vi har haft ett bra sportlov. 
    herrarna i familjen är i Sälen tills imorgon-de fick ju åka med kusinerna då älsta kusinen inte skulle med så det blev plats kvar i deras lägenhet. De har haft lite busväder men har visst jättekul.

    jag har hunnit pausa hos Didis och Heloise, träffa mamma med man, sväronen, kusinerna och svågern som ju skilde sig och dessutom vän från fallskärmstiden och sist tog jag vägen om sthlm för att ha en dag med väninnan sedan vi var sex år gamla. Socialt värre och många många mil!

    Nu har jag varit hemma ensam ett par dagar-ÅH vad skönt! Jag övar på mitt facebookande och pratar med hunden-annars pratar jag inte med NÅN-himmelska frid!
    Jag har inte ens öppnat datorn förrän idag och det var bara för att jag behövde gå in på sambons bank och hjälpa honom.

    Matteprov avklarat. Imorgon får jag veta hur det gick.
    Jag ska säga dig Daa, att jag lagt ifrån mig alla mina gamla spärrar-jag bara la dem där på vägen, bakom mig och fortsatte framåt, några stenmar lättare. Jag fattar visst och även om jag blandar ihop det och har svårt med min koncentration, så är det faktiskt roligt. och DESSUTOM fungerar det-hör och baxna-som rena hjärngympan, träningspasset och en paus från allt annat som surrar runt. Matematikens värld är i styrd av regler. De utgör ramen och följer man dem blir det rätt.
    Det går heller inte att tänka på något annat samtidigt som man räknar. Det är bara ett tal i taget, steg för steg. Multitasking behövs inte.

    Hey-alla kvinnor borde få räkna matte för att få vila upp sig från resten av den kravfyllda vardagen!

    September, finns det någon chans att få se dig på fb? Jag vet att du värnar din anonymitet-kan du inte isåfall starta ett konto där du bara heter start september som vanligt?

    Solde-kan jag ha fb så kan du-get started!

    Och, så tycker jag Kjell ska gå med i BT-gruppen, den råkar ju heta "Bt-flickorna" men du kan väl se det som en tantgrupp?

    Om det var något mer nu så har jag glömt det....


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 27 Feb 20:50

    Varför inte september? Det är 20 st har jag för mig.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 1 Mar 18:05

    Intressant Daa. Jag pratade m psykologen om tabletterna och han sa att jag kan ta bara en halv eller ingen alls beroende påökt hur jag mår. Det var skönt. Inatt tog jag ingen och jag sov i TIO timmar!!!!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 12 Mar 12:36

    Jaaa vad bra september-kom igen, nu tänker faktiskt jag lämna det här forumet, bara jag få med mig kompisarna.
    Jag blir så irriterad på en del saker med forumet som helhet och jag känner dessutom att det var länge sedan det var roligt i trådarna utöver de gamla kompistrådarna.
    Allt har sin tid. BT har fått lite väl mycket av min.

  • Äldre 30 Apr 11:13

    Hallåååååååå!

    September och solde. Nu för ni ta och komma till fb-gruppen!

    Här kan man ju knappt ens öppna tråden längre efter allt de gjort om!????

    Kom nu tjejer!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård