• Daa
    Äldre 17 Nov 08:35
    3794407 visningar
    21824 svar
    21824
    3794407

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: jättefin trådstart.

  • Daa
    Äldre 17 Nov 08:42
    #26

    Heloise, be inte om ursäkt för dina inlägg. Vi vill finnas här för dig och er, vad som än händer. *kramar om*

    Bra att din mage kollas upp. Hoppas att du slipper läggas in.


    Heloise skrev 2010-11-16 23:43:27 följande:
    Jag kom på idag att det är inga fel på mitt barn, hon är precis som hon ska vara oavsett vad läkarna och den där jävla mrt'n säger!
    Så fint skrivet och så sant. *torkar en tår*
  • Daa
    Äldre 17 Nov 08:43
    #27

    Villemoa: kraaam till tvåbarnsfamiljen. Förstår att det är många känslor.

  • Daa
    Äldre 17 Nov 08:54
    #28

    Brrr! -21 grader!
    En annars trevlig morgon. Långsam frukost, det senaste avsnittet av Cirkus Kiev och så tråden förstås. Ute jobbar motorvärmaren och kupévärmaren på för att det ska vara varmt och gott i bilen.
    Snart dags för tillväxt-UL för att se om båda parvlarna har vuxit som de ska. Skönt att veta att SF-måttet har ökat enligt en snygg kurva, även om midjemåttet stått stilla. Ska komma ihåg att nämna helgens sammandragningar, för det tyckte hon på förlossningen att jag skulle.

  • Daa
    Äldre 17 Nov 11:36
    #43

    Naw... Jajamen, pluspoäng.


    Ninnnis skrev 2010-11-17 11:09:27 följande:
    Vet ni förresten hur glad man blir när man är på väg ut genom dörren en tidig morgon i november och en yrvaken snygging hasar ut från sovrummet och säger "Vad fin du är" ♥

     

  • Daa
    Äldre 17 Nov 11:38
    #44

    Lanovia hälsar. De har trasigt modem, så hon har svårt att ta sig in på bt för tillfället, arma flicka. kanske får de nytt idag.

  • Daa
    Äldre 17 Nov 11:39
    #45

    Bravo, Ingis!


    ingenjörsbruden skrev 2010-11-17 10:15:23 följande:
    *lägger mig i bakhåll med flamman för att överfalla o kidnappa tantskrälle långt lång lång bort från Blommis....gör snaror....testar håvar....lägger fram bedövningspilar......buntband att binda henne med*

  • Daa
    Äldre 17 Nov 11:42
    #46

    Åh, så spännande att ankungen vill börja krypa. *hjärtar*


    Ankan80 skrev 2010-11-17 09:17:34 följande:
    INgis:Allt bra med ankungen. Han börjar försöka krypa, dvs gungar på alla 4a Daa:Var inte meningen att göra dig mer orolig. Tyckte dock det var konstigt att de inte skickar det vidare iom sammandragningarna o tvillingar. Kanske kan be att hon skickar ett nytt prov nästa gång du är hos BM.

    Ingen fara. Det är ju bra att dela med sig av sina kunskaper.
    Idag på specmödra fick jag veta att det är vanligt att ha mycket sammandragningar när man väntar tvillingar, för livmodern blir så uttänjd. Inget konstigt med sammandragningar nattetid heller.

  • Daa
    Äldre 17 Nov 11:52
    #47

    Vi har också en lergryta. Bröllopspresent, hittills använd en gång. Måste nog börja använda den mer. Det blir ju så gott.

    Joo... det gick bra på TUL (riktig förkortning? ). Uppskattningsvis är det sammanlagt tre kilo bebis i magen nu. Fälga är lite mindre än Axel, men det är inget onormalt, snarare något som skulle kunna bero på olika DNA-uppsättning. De följer fortfarande normalkurvan för enling-bebisar, men det är inte ovanligt att tvillingars tillväxt saktar ner en aning så att de blir mindre än snittet. Inget konstigt med det heller.
    De har ändrat positioner och ligger numer skavföttes, Axel med huvudet ner och ändan upp (ja, fortsätt gärna så) och Fälga tvärtom. Det förklarar varför deras rörelser känns annorlunda nu (Tyckte väl att Axel hade blivit påtagligt busigare, men så var det inte, för nu är det Fälga som är där och sparkar  ). Och så har de ju något mindre utrymme att härja på.
    Skönt att det ser bra ut. *lägger ner alla spekulationer kring mitt midjemått*

  • Daa
    Äldre 18 Nov 16:06

    Grattis till alla Moa!

    Blommis: HURRA för fungerande värme i kåken! *dansar runt lite, men det blir för svettigt. *

    Fru Sy: så ledsamt med det där dryga, dryga illamåendet. *kramar*

    Muggles: tack Om jag klagar lite, så är det för att mitt värsta gravidgissel, förstoppning, förstoppning och åter förstoppning känns lite jobbigt att klaga över. Det goda modet beror mest på att jag kastat mig huvudstupa i Det-händer-inte-mig-havet och där tänker jag guppa omkring tills jag vet om jag har rätt eller fel. Tror att jag bestämde mig för det i samma ögonblick som maken och jag slutade skydda oss.
    Hur mår du?

    Heloise: hur har det gått med ditt besök angående din mage?
    Skönt att Elise hade en bättre dag. Otroligt irriterande med läkare som säger emot varandra, men vi hoppas att den som Panzer träffade är den som har rätt.

    Ingis: Härligt med joggingturen! *impad*

    Fru E: det är tungt när tiden tycks sega sig fram sådär som den gör i början av graviditeten. Men snart är ni där! *peppar* *hejjar på Fru E när hon tar sig an de arga kunderna: På dem bara!*

    Flamman: bra att indianerna kom till slut! *spränger lite broar så de inte kan ta sig söderut sedan* Hoppas hoppas hoppas att det går bra hos läkaren. Gulliga lilla K.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård